daystate dayanılmaz birşey ama biraz daha kıbar olabilirdi bence
buzdağ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
paylaşım cok güzel olmuş elinize sağlık
-
çok teşekkürler arkadaşlar daha iyi si sizler
-
Yeni E serisini gerçekten şık yaptılar, güle güle kullanın.
katılıyorum yaşa göre biraz ağır oldu yıldız ama şıklığı yetti doğrusu -
amin cumlemize nasip etsin
-
teşekkür eder daha iyilerini size diler bizde sn bvicil
-
45 günlük bi beklemenin ardında hayal gibi mercedes E 250 BlueTEC 4MATIC geldi
-
daystate nin boyle bi gorupman bu mesafede olanaksız gibi airwolf 25 mt10 atış merkezden merkeze 1,1 mm iken tuaf bi şonuç bu bence tartışılır veya denemek lazım
-
çok güzel olmuş elinize sağlık
-
böylesine güzel bi göz şenliği yaşattığınız bize teşekkurler size ( Allah nazardan korusun):)
-
Volvo S40 2.0 T 2004 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 174385589
Volvo S40 2.0 T 2004 Model 23.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 168515890
ben alacak olsam bu ikisindem biri diyebilirdim tabi şahsi düşüncem
-
tartışmasız volvo s 60 arkadaşımızın dediği gibi vagon yani v serisini sevemedim ama s serisinde hemfikiriz
gecen yıl 2010 model s 60 satıp başka bı araç aldım emin olun sıfır yerli otada bulamayacagınız tadı 2004--2005 model volvodan alırsınız
motora gelince benzinde minimum 1,000,000 km
dizelde minimum 6000,000 km ömrü var tabi bunnlar bakımlı ve orjinal parçalar la mümkünimkanınız el veriyorsa linki inceleyin Volvo S60 2.0 T 2.0 T 2004 Model 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 176162448
-
Belt Fed Full Auto .22 Pellet Air Gun bu modeli kullanan hakkında bilgisi olan var mı?
mükemmel desem sahsi elinize sağlık sayın kerberos
-
sayın mucut01 bende hatsanın üst seviye silahlarında bt 65 ve galatian'ı sıfır aldım kullandım ama bu tür sorunlar esamesi yoktu hatsanı ara olayı baştan anlat ve bu gecikme ve hatatnın fabrikadan kaynaklandığını soyle ki onlarda olayın vehametinin kendi uzerlerine kalmamması için tufeğin kendilerince fatura edilip edilmediğini açıklarlar bu tarihte bayimiz bizden almamış derlerse olay bayinin başına patlar biz fatura ettik derlerse sıkıntılı ürünün değişimi bile olabilir
-
Koşullar ve Şartlar - AirGunPazar - AirGunTürk
linki bi ineleyin isterseniz mantık lı bi set al kullan modunda
-
bullpup kundak ariyorsan cricket kullanim açısında kompak ağılık dengesi güzel hafif bi tüfek
normal kilasik kundak adüşünüyorsan daystate airwolf veya air ranger 60 5,5 mm birde air arms s 510 u degerlendir 2,ellerde mutiş tüfekler var
tabi butçe 3,000 ila 5,000 arası olmak kaydıyla -
yok gelmedi mustafa bey özelden yazdım
-
meraba mustafa bey banada airwolf için namlu ceketi ihtiyacı dogdu yapabılırmisiniz
-
unutuldumu bu konu muz yeni yerli palletlerimiz
-
galatian bt 65 den dengeli geldi bana daha sıtabil atışlara sahip işcilik bi gömlek uste taşın mış sanki