MAY tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Pazar günü atışa gittim ve yaklaşık 100 atış sonrası yine tüp hava kaçırmaya başladı ve şuan tüfek çöp. Artık servisle uğraşmaktan bıktım çünkü bir sonuç ve çözüm olmuyor.

    Güçten ziyade isabetli, servisi Kral Arms gibi rezalet olmayan bir tüfek önerebilir misiniz.

    3. defa servise yolladığımda değişmediği takdirde Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapacağımı ve bu konu hakkındaki düşüncelerimi forumda belirteceğimi özellikle ilettim kendilerine ve değişti diye söyleyip eski tüfeği geri yollamaları üzerine bende dediğim gibi hem Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaptım hem de burada başımdan geçen olayı anlattım.

    İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim Cemal bey, ama firma gerçekten soğuttu beni hobiye yeni başlayan birisi olsam kesin hobiyi bırakırdım.

    14.12.2023 tarihinde almış olduğum Shadow RG Carbon PCP tüfeğim yaklaşık 3 aydan beri tüpün üst kısmında bulunan küçük delikten hava kaçırıyordu, kaçak az olduğu için önemsemedim ama son zamanlarda tüp 1 günden daha kısa sürede bitmeye başladı ve konuyu Kral Arms ın servisine ilettim ve göndermemi söylediler ve gönderdim. Tüfek 04.09.2024 tarihinde servisten geri geldiğinde tüpte hiç hava yoktu güvenlik amaçlı boş yolladıklarını düşündüm ve hava doldurduğumda bu sefer namludan hava kaçırdı hiç kullanamadan geri yolladım. 10.09.2024 tarihinde geri geldiğinde tüp dolu geldi ama namlu ceketinde anahtar izi vardı ve çok kötü bir görüntü vardı para ile yenisini talep ettim onu da yollamadır. İlk atışa gittim de 50-60 atış yaptım ve yine namludan hava kaçırmaya başladı. Konuyu Hulusi beye ilettim ve konunun çok can sıkıcı olduğunu tüfeğimin yenisi ile değiştirilmesini talep ettim ve bunu firmaya mail atarak ve faturanın altına da yazarak belirttim. Tüfeğin yenisi ile değiştirildiğini belirttiler ve kargodan tüfeğimi aldığımda dışındaki karton değişince tüfeğim değişti sandım ama yine aynı tüfeğimi yollamışlar ve kutusu hasarlı. Konuyu kendilerine mesaj ile ilettiğimde cevap bile alamadım. Kral Arms servis konusunda iyi diye tercih etmiştim ama tam bir hayal kırıklığı oldu. Hobiden soğudum resmen firmanın en iyi en pahalı tüfeğinin arkasında bile durmaması çok üzücü. Birde bu kadar can sıkıcı olay karşısın da benim hiç bir hatam olmamasına rağmen kargoyu karşı ödemeli yollamaları ayrı bir konu. Tüfek koleksiyonu yapacak olsam dahi Kral Arms'ın tüfeğini yanına bile yaklaşmam o derece soğudum ve mağdur ettiler.

    Tüfeği yeni aldım gayet güçlü ama pompa ile sıkıntı oluyor bende gücünden fedakarlık yapmak istiyorum ama nasıl yapılağı halkında hiç bir şey bulamadım. At44 gördüm gayet basit gibi ama bu at44 e hiç benzemiyor. Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok.sevinirim.