eagle_eye tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

evet hocam haklısın tabi önce tüfeğimi almam lazım ama ben daha önceden bu hobiye meraklı birçok arkadaşımla birlikte atışlara gittim, kendi tüfeğim olmasada atışlar yaptım, evet sizlere göre çok çok acemiyim ama kendimi kısa sürede geliştirebileceğimi düşünüyorum yada heyecandan öyle geliyor olabilir tabi ;şrofls;.

Pcp tüfek alma fikrini düşündüm, para olarakta çok bir sıkıntım yok ama bana sanki daha bir profesyonel işi gibi geldi, hani üzerindeki teknolojik-mekanik aksamın sayısı arttıkça bozulma riskide artar diye düşündüm (yanlışta düşünmüş olabilirim tabi) oyüzden pek bakmadım o grup tüfeklere :S

siz ne dersiniz? sizce ne yapmalıyım?

öncelikle cevaplarınız için cidden çok teşekkür ederim, foruma üye olduğum ilk geceden bu şekilde ilgilenenlerin olduğunu görmek çok hoş :rolleyes: dediklerinizi ve diana markasını araştırıp düşüneceğim.

Yanlız benim sizlere bir sorum daha olacak, ben bu hafta içi karar verip önümüzdeki hafta cuma-cumartesi gibide havalı tüfeğimi alıp atış yapmaya başlamak istiyorum (büyük bi heyecanla). Benim hedefim 100 metre ve daha uzak menzilli atışlar yapabilmek, sizce uzak menzilli atışlarda (tahribat önemli değil) maksimum isabet oranı için kalibre seçimi nasıl olmalıdır? 4.5 mi 5.5 mi?

Şimdiden çok teşekkürler. ;kovboys;

Herkese Merhaba,  :huh:

Aranıza yeni katılmış ve bu hobiye yeni merak salmış biri olarak size iki sorum olacak;

GAMO HUNTER 1250 nasıl bir tüfek?
    4.5 kalibrede maksimum menzil nekadardır?  :him:s

Dediğim gibi daha havalı tüfek ve atıcılık konusuna merakım yeni başladı ve görünüşü hoşuma gittiği için bu tüfeği almayı düşünüyorum.Bilgili, tecrübeli abi ve kardeşlerim olarak sizlerin görüşlerinizi almak istedim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.  ;kovboys;