Gülerek kullan kardeşim. Mailine bak. Dürbünle ilgi mesaj attım.görüşürüz
sinagrit tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Canım kardeşim,
İş arkadaşlığın ve dostluğun dışında hünerlerinle de dolusun.sevgiler. -
Galatian 4'ü çok beğendim. fiyatınıda abartılı bulmadım. bt65 ler seviyesinde hemen hemen. ama ne pompam nede scubam var. ikinci el pompa satan var mı :
PCP Pompa webley tri pump
-
Honda Wing-go 99 cc. Vergi yok birşey yok. 25 senedir kullananlar var. Dünyanın en çok satan makinesi.
-
Elinize, emeğinize sağlık
-
Eun jin peletler hazine gibi. Onları daha uzak mesafeler için ve tahribat için saklıyorum.
-
Bunlarda 15 yaşındaki oğlum ve benden.
Mesafeler metre değil yard olacak. Rangefinder ayarını değiştirmemişiz.Yanlış yazmışız.
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/scaled/thumb/23/hobi002.jpg]
-
-
. Tahtayı deldi diyorsan tecrübeni paylaşıyorsundur, bilgini değil. Gerisi kişinin kendi meselesidir.
-
Her zaman daha bilgilisi ve tecrübelisi vardır. Kişi bilgiye aç olmasa paylaşıma girmez. Tecrübe ve bilgi sınırsızdır ama bazen yanlış da olabilir:)
-
AR 6 kullanıyorum. Regülatör yok. Diana 4-16x42 dürbün takılı.Piyasadaki moderatörlerden birisinin konik plastik parçaları arasına iç içe geçmiş bigudileri, ince keçe sararak yerleştirdim. Birkaç denemeden sonra sanırım doğruyu buldum. Şarjöre uygun hafif peletlerle ( gamo promagnum-15,43 g- şarjöre oturuyor,kaymıyor) ev içinde atış yapabiliyorum. Ses %90 azaldı. AA 510 (moderatörsüz) düşük güçteki sesine yaklaştım.
Ayrıca tüfeğin kullanım amacı önemli. Tabiki AA510 gibi uzun mesafe grupman silahı değil. Biraz tanıdıktan sonra yaklaşık 100 metreden 5x10 cm bir alana 3 şarjör isabet ve kalan havayla da 3-4 şarjör daha 30-40 metre atışı beni tatmin ediyor (jsb 5,52 - 25,4 grains pellet). Tüp havası 200-90 bar.
Daha uzun mesafe deneme şansım olmadı. Zaten gözlerim de izin vermez buna.
Eunjin peletleri daha nadir kullanıyorum. Piyasada bulmak zor şu anda. Hazine gibi saklıyorum elimdekileri her nedense. Ama diğer pelletler şimdilik sorunsuz ve keyifle işimi görüyor.
Biz çok amatörüz belki de o yüzden keyif almamız daha kolay. Çevremdeki bir kaç arkadaşım da tüfeği kullandıktan sonra peşine düştüler.
Bakımı, söküp takması kolay. Servis ve yedek parça problemi de yok( hatsan). Ayrıca forumlardan okuyarak tetiği de yumuşatmak mümkün. Arkadaşımın 2. El aldığı AR 6 tetği neredeyse müsabaka tetiği gibi.zannederim yayıyla oynanmış.
Kolay gelsin. -
Paylaşım çok güzel.
-
Lütfen tdr ile ilgili tecrübelerinizi paylaşailir misiniz? Teşekküler
-
Çok güzel. Teşekkürler.
-
Çok güzel.
-
AT serisi 450-700 Tl
BT serisi 750-1100 TL
Galatian 1100-1400 TLBulgaristanda her şey pazarlıkla.
-
Fiyatı bulgaristanda 1000-1200 TL