Vallahi iyi bir çalışma olmuş elinize sağlık.
bulocan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Teşekkür ederim.
-
Alüminyum iki parçadan yaptım tüp çapı
22.5 mm ortadan M.6 civatayla sıkıldı
Alt tarafa da 20 mm kızak bağlama rayı
Açtım çok sağlam oldu
Siz değerli hobidaşlarımla paylaşayım
Dedim saygılarımla... -
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...
-
Sonradan farkettim kusura bakmayın
Pallet olarak hangisi daha iyi sonuç
Verdi bilgi verirseniz sevinirim:) -
Bende aynı tüfekten aldım ama atışlarını
Fotoğraflarını goremedim -
İyi günlerde kullan iyi gurupman olmuş
Metehan zoraki ile test ederiz bi ara... -
Vallahi metehan kardeşim cevap yazmış
Ben cfx i metehan dan aldığın için
Tüfeğin geçmişini o daha iyi bilir.
Saygılarımla... -
Teşekkür ederim arkadaşlar metehan kardeşimin sayesinde kaliteli tüfeklerle
Tanışıyorum sağolsun:)
Remington summit
Gamo cfx royal
Saygılarımla.... -
19 metre destekli 3 atış
-
Zoraki hp 01 kullanıyorum birde ali tekin
Arkadaşımdan bir adet dipçik hediye etti
Dahada güzel oldu tavsiye ederim zorakisi
Olan arkadaşlar dipçik 10 numara oluyor
Ali tekin arkadaşımada çok teşekkür ederim saygılarımla... -
Benim şu an kullandığım remington summit 4.5 calibre Gamo cfx royal 5.5 her ikisinden de
Çok memnunum saygılarımla... -
hayırlı olsun kardeşim gurupman cok kıyak olmuş hafta sonu müsayit olursam beraber gideriz güle güle kullan...
-
Çok güzel gündü atış organizesini yapan Metehan kardeşime teşekkür ederiz...
-
sagol arkadaşım verdiğin bilgi için 25 mt gurupman yaparsan fotoloru yüklersen sevinirim iyi günler
-
bızde crosman jsb 15.43 cok cesıtli palet vardı hemen hemen hepsınde aynı sıkıntı vardı ozaman bızim sılahta sorun olobılır
30 mt gurupman nasıl deneme yaptınızmı bende remingon summit var 4.5 calıbre cok memnunum birde 5.5 calıbre olsun ıstedım
atac o yuzden dusundum sızce nasıl ıyımıdır 80 mt 100 mt atıs ımkanınız oldumu durbun ayakları yeterlımı dampa gerekırmı sızce
bende stoeger suprosor 5.5 calıbre vardı 80 mt atıslarda cok dusme yapıyordu memnum degıldım bunda oyle bırsey varmı deneme
yapma ımkanınız oldumu olduysa bılgılendırırsenız sevınırım 25 mt durbun sıfırlamada 80 mt atıslarda mıldot yeterlı kalmıyordu yanı cok dusme yapıyordu
saygılarımla bülent -
arkadaslar bursada metehan kardesımle atac la deneme atısları yaptık palet namluya zor yerlesıyor bızım deneme yaptıgımız sılahtamı sorun var anlamadık
kullanan arkadaslar yanıtlarsa cok ıyı olur durbun arka ayagı cıvatası bozuktu ıyı montaj yapamadık omdanmı gurupmanlardan memnun kalmadık kafamız
karıstı sılahı cok merakla bekledık ama sonuc bızı tatmin edmedı goruslerınızı yazarsanız sevınırız saygılarımla bülent hepiniz saglıcakla kalın hayırlı bayramlar.. -
arkadaslar co2 gamo socoom iyi bir havalı atıs hızı mukemmel tavsıye ederım ama zoraki hp 01 tek gecerim bide seyyar dipcik 10 numara tavsiyemdir.
saygılarımla.. -
arkadaslar ben av bayiinde stoeger atac tüfeği yakından baktım ağırlığı gayet iyi dürbün fena değil 5.5 kalibre kullanan arkadasla görüstüm.25 mt sıfırlamada 100 mt atıslarda 2. mildot hedefi alıyor dedi.
yalnız kurması bıraz sert 10 atıstan sonra ınsanın kolu yoruluyor dedi. benim 4.5 kalibre remington summit marka tüfeğim var sağolsun metehandan aldım cok ama cok memnunum bide 5.5 kalıbre olsun
istedim stoeger atac almayı dusunuyorum ama denemeden almam stoeger suprossor kullandım 5.5 hic memnun kalmadım bu nasıl acaba denemeden sonra görüşlerimi sizinle paylaşırım sağlıcakla kalın arkadaşlar
Ramazanınız mübarek olsun saygılarımla.. -
arkadaslar zoraki hp 01 dipcik arıyorum tel 0xxxx forumda ilgilenen 2 arkadaşa mesaj attım haber gelmedi yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla bursa dan bülent..
Yönetici Not'u : İlanlarda Telefon numarası ve E-posta belirtilmesi yasaktır, mesajınızdaki telefon yada e-posta adresiniz silinmiştir, iletişim ancak özel mesajla gerçekleştirilebilir, Lütfen Forum ilan kurallarını okuyunuz.