sen ortaksin zati!!
ventata tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cevdet abi sana 2 paket pellet hediyem var:)
-
18 mayis cumartesi sabahi eski adi Hasanpolatkan yeni ismi Ataturk bulvarinda
Shell benzin istasyonunda saat 09:00-09:30 arasi bulusup atis alanina intikal ediyoruz
aracsiz arkadaslar burda mesaj atarsa kendilerini evlerinden alabilirizbulusmaya istirak edicek arkadaslar gene buradan mesaj atabilir veya o.m den ulasabilirler
-
yakininizda ki bir av bayine gidin
onlar senin yerine verdigin adrese gonderirler -
cepten yazdım cok anlamsız olmus dun gece bostum denedim ama sekli yuvarlık yapınca cok basık oluyor ve sadece adam gozkuyor tam çözemedim isterseniz baskasina denetin becemedim bi türlü demek istemiştim
sorun degil dostum emegine saglik
zaten simdilik bu sekilde idare edioz
tesekkur ederim -
cok ilginc
-
Zaman olarak sizi uzmesse cok sevinirim
tesekkurler -
Arkadaslar merhaba
Takim olarak bir logo hazirliyoruz son asamalara geldik
bu noktada bir sorum olucak
asagida hazirladigimiz JPG resmi bir logo icerisine koymak istiyoruz[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7281/8720194551_ab5e78cdde_c.jpg]
SON LOGO by ventata, on Flickrbu hazirlagimiz resmi asagida ornekleri bulunan diger logolar gibi bir form icine almak istiyoruz.
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7282/8723360648_f82c2c061e.jpg]
indir by ventata, on Flickrkonuyu bilen bir arkadas yardimci olursa cok seniriz tesekkurler
-
Ustten sirasiyla
AA S510 ventata (bez bantsiz orjinal hali)
AA S410 mati34
Hw 100 mati34[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7422/8722169759_53ede1f896_c.jpg]
17022013284 by ventata, on Flickr -
elinize saglik
-
pazar gunu 3 adet goruntu modifiyeli tufegimiz gorucuye cikiyo
-
-
sanirim o mesafelerde uzerindeki orjinal durbun isi goturur
-
bi hiz rakamlari sizi aldatmasin, ki ben zamaninda aldandim. fabrika verileri her zaman ucmustur
yaylilarda kontrol edilemeyen, isabeti oranini azaltan bir hiz ve guc soz konusudur
kendi dusunceme gore soylediginiz markalar birer gecis tufegidir
illaki yayli derseniz daha ust sekmen markalara bakabilirsiniz -
tebrikler kisitli imkanlarla iyi cekim ve iyi atislar
eline saglik -
belki 2 tane gelicek
-
tesekkurler Ufukcum
cok guzel foto olmus -
Çok güzel olur. Eskişehirde atış alanı yapacak potansiyel var. Yaparsanız arada bir misafirliğe de geliriz
Yalnız rüzgara dikkat edin. Ankarada bizim mekanın herşeyi çok güzel, tek kötü yanı rüzgar alması. Rüzgarı kesebilmek için ekipteki herkesten yaklaşık 2500lira falan toplamamız lazım
haklisin ruzgar ciddi problem
ayni zamanda sehre uzaklikta bizim icin onemli
umarim kisa zamanda hepimiz icin uygun bi yer bulabilirizama sizleri misafir etmek icin yerimiz hazir
hafta sonu cadirda kalmali bi organizasyon dusunuyorum
havalarin biraz daha isinmasini beklemekte fayda var
asagidaki linki inceleyip donersen sevinirimhttp://www.arrowsclub.com/resimvideogaleri.asp
- mekan 200 kisiye ayni anda tam techizatli cadir hizmeti verebiliyor
- kendi icerisnde 60 metrelik atis icin musait alan var . ust kisminda bulunan eski faal olmayan tas ocaginda bu mesafe 150 metreye cikiyor
- yemek olayi icin bir cok alternatif mevcut
* ister kendimiz yiyecekleirmizi alip mangalda pisirebliriz (mekanda kullanabilecegimiz mutfak , mutfak gerecleri, mangal vs. hersey mevcut)
* ister gene kendimiz alip cuzi bir miktar odeme ile mekan sahibine servis yaptirabiliriz
* hic biseye karsimaz kendi paramizla mekan sahibine odeme yaparak sorun cozulebilir
- fiyatlarda bence gayet makul kisi basi tam techizatli cadir hizmeti ve sabah kahvaltisi 35 TLankarali diger arkadaslarla konuyu bi gorusursen uygun bir zamanda burada sizi misafir etmek isteriz
selamlar -
evet Yasin sehir disinda ancak 15-20 dk lik bir yolculukla varabiliyoruz
asil amacimiz sizlerinki gibi sabit bir mekanda toplanabilmek , bunun icin yer arastiriyoruz -
tebrikler ozellikle 100 metre cok ama cok basarili
ilginctir ben kendi tufegimde 18 grainle daha iyi sonuclar aliyorum
16 garinle basariniz beni cok dusundurdu tekrar tebrik ederim