Bugün birkaç deneme yaptım Condor la. Sonra adını conavar koydum. Ruhsatsız nasıl satarlar bu silahı onu düşünüyorum.
Bana da o conavar'dan lazım Bir tane bulamadık gitti ...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bugün birkaç deneme yaptım Condor la. Sonra adını conavar koydum. Ruhsatsız nasıl satarlar bu silahı onu düşünüyorum.
Bana da o conavar'dan lazım Bir tane bulamadık gitti ...
Çok güzel bir paylaşım.
Elinize ve emeğimize sağlık ...
Eminim ki birçok kişiye ışık olucaktır.
Tek kelimeyle Harika ...
Çok güzel paylaşımlar olmuş , emeklerinize sağlık ...
Farklı bir hobidir bilirim ; çıkım dönemi başında henüz yumurtada çatlamamışken cik cik sesleri gelmeye başlar
Kuluçkanın başında kalakalırsınız öylece ...
Ücreti mukabilinde , kuluçka için beyaz keklik ve beyaz bob white bıldırcın yumurtası isteyebilir miyiz ?
Yeni yakışıklınız hayırlı olsun ...
Maaşallah harika duruyor ...
Kazasız belasız ve isabetli atışlar dilerim ...
27 metre 6 atış tek delik AR6 için çok güzel grupman.
Tebrik ederim.
Çekice oring türevi plastikle yapmış olduğunuz uygulama da en az grupmanınız kadar güzel ...
Arkadaşların da belirttiği gibi güzece kamufle olmuş bir çulluk ...
Güzel parylaşımlar için teşekkür ederiz ...
[Resim Engellendi: http://f1302.hizliresim.com/16/t/kh605.jpg]
Yivliniz hayırlı olsun Bora Bey ...
İki haftaya bunu da satarsınız gibi geliyo bana
İsabetli ve kazasız atışlar dilerim ...
5.5 mm diye belirtmemiş olsaydınız , .357 Recluse modeli diyecektim . Akıllara zarar tahribat gücü var.
Aradığınız tür ; Samyang Sumatra 500 .22 cal olanıdır
Arkadaşlarımızın da dediği gibi , Namluyla kundağı birbirine sabitleyen vida düşmüş .
Tüfeğinizdeki vidaların gevşek olup olmadığını (silah bakımı) sizin kontrol etmeniz gerektiğini öncelikle belirteyim .
Şayet dediğiniz gibi 4 günlük üründe böyle bir sorunla karşılaştı iseniz , faturası , kutusu ve size teslim edilenleri eksiksiz bayiye götürün .
Ve sorununuzu dile getirin , muhtemelen kargo ücretini sizin karşılamanız kaydıyla firmaya gönderebiliceklerini yahut sorunun büyütülücek bir şey olmadığını kendilerinin orda halledebiliceklerini söylerler . Orjinalden farklı bir vida takarlarsa ve daha sonra silah tekrar sorun çıkartırsa fabrikaya gönderdiğinizde bizim dışımızda müdehale olmuş diyerek garanti kapsamı dışında bırakabilirler .
Size önerim , faturası ile 7 gün içinde ürünün kusurlu olduğunu ve beğenmediğinizi bildirip geri iade hakkınızın olduğunu bilerek , değiştirmeniz olucaktır ...
Bundan sonra benzer sorunlar yaşamamanız için rutin kontrollerinizi yapmanız yönünde de tavsiyede bulunuyorum .
Yeni işinizin ve atölyenizin hayırlı olması dileklerimle ...
İşlerinizde ve emeğinizde başarılar dilerim ...