Hayırlı uğurlu olsun yeni tasarım bir öncesine göre daha iyi olmuş bence. Bir tek imzaların yazı boyutu biraz küçük seçilebilirse iyi olur. Az önce bir konuda yanlışlıkla imza okuyormuşum
s_mail tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba... Atışlarınız güzelmiş. Gerçi soğuk bir Van gününe benziyor. Bende Van'lıyım saygılar.
-
Hayırlı olsun. Sonuçlar iyiymiş. Nazar değmesin
-
Hayırlı olsun. Kaza beladan uzak....
-
Güce aldanmayın 70 metreden şişe vuracağınıza 5li grupmanı 1tl yapın daha iyi. Hem dürbün durma derdi olmaz hemde dampa derdi olmaz. Alın bir aa veya hw hem ikinci eli sağlam. Hemde kaliteli tüfekler asla üzmez.
-
Sitede sonsamuray nickli arkadaş s510 üzerindeki hawke dürbünü satıyor. 4-16x44 olması lazımdı. Fiyatıda 400tl yalnız herhalde dürbünün fiyatı böylece silahı geçmiş olacak. Şu ds varki dürbün bir kez alınır + satmak istersen herzaman hawke'nin alıcısı vardır.
-
Ortam harikaymış
atışlar güzel,elinize sağlık.
-
Hiç böyle bir şey görmemiştim.
İlk bakış anında bullpub sandım
Elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler. -
geçenlerde bende hawke siparişi vermiştim. geri dönüş yapıp ellerinde olmadığını söylediler daha sonra barska sniper dürbünü önerdiler. biraz inceledikten sonra mildot'un çok kalın olduğunu düşündüm. siz memnunmusunuz mildot'undan.
bu arada hayırlı olsun. -
teşekkürler. Kundak çok güzel. Tekrar hayırlı olsun.
-
Resimler harika. Bir şey sormak istiyorum. Son fotodaki aa kundağı siz mi yaptınız. Veya özel üretim mi.
-
Condorları seven biri olarak yaptığınız şey olağanüstü. Çıkan sonuç sanat eseri olmuş. Videoyu izleyince ne kadar zor olduğunu insan bir kez daha anlıyor.
-
Yorum yapacak ben varım
Şimdi işi dalgaya vurmuyorum. Tamamen öğrenme amaçlı soruyorum.
Bu atışlar ateşli tabamca ile mi yapıldı, yoksa bb vb silah ile mi?
Poligona insanlar elini kolumu sallayarak girebiliyor mu?
O silahı alınca yanındaki insanlar nasıl sizlere güveniyor? -
-
Bize neden hediye vermiyorlar aynı iskeleden defalarca kez atış yapmışımdır. Demek ki istemeyene vermiyorlar.
-
Güzel düşünülmüş. Acaba telefon için yapmış olan var mı?
-
Sitenin harita kısmından bakınca Van'dan bağlanan kişiler var ama çoğu en son 2 3 sene önce online olmuş. Van'da ne yazık ki hobici arkadaş yok. Erciş'te durum nedir bilemem. Havalı tüfekler var av dükkanları satıyor ama genelde kral ve hatsanın bir kaç modeli. Alanlar ise genelde göl çevresinde balonlara atış yaptırmak için alıyorlar.
-
50x ile 10 metreden grupman denemek lazım
-
Şu alttan giden kablo şarj kablosumu istemsizce güldüm. Silahınız hayırlı olsun. Satılıktaki s510 ise çok temiz adeta yepyeni, fotoğraflarını inceledim. Demek dürbünü bu silahta kullanacaksınız.
-
Yapanı Allaha, elinden gelen titizliği gösteren takım arkadaşlarımıda kalbime havale ediyorum. Saygılar
yazınızı çok beğendim.