s_mail tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Hem long hemde regülatör. Çok iyi yaptınız. Chorononuz varsa ileride fpsleride bizimle paylaşırsanız seviniriz.
-
Lw sine takmamak lazım namlu değilde silah üreticisin adı yeter. Sitede onlarca grupmanı var. Bu bile başlı başına hw100'ün namlusunun kalitesini açıklar. Tabi bir silah sadece namludan oluşmaz.
-
Eğer gez göz arpacık ile 40 50 metre atacaksanız hiç 1000 lira seviyesine çıkmayın. Mod 125 ilanları sitede sürü ile var. Alın bir tane vurabilirseniz 150 200 metrede bile şişe patlatır.
-
Adamların 1000 yardan yaptığı grubu ben 20 metrede yapamıyorum
ben izlerken bu kadar eğlenmişsem acaba kim bilir atıcılar ne kadar eğlenmişler... -
Yorumlar için teşekkürler. Ben pcp için gerekli olan pompa ya da squba tüp derdinden kurtulmak için yaylı bir tüfek düşündüm. Pcp ve yaylı olarak diana 460 magnum dışında kullanmadığım tüfek kalmadı diyebilirim. diana 54 ya da 460 magnum düşünüyorum. Uzun zaman pcp lerle uğraşınca yeni yaylılar ve modelleri hakkında biraz geride kaldım. Bilgilendirmeler için teşekkür ederim. Forum için de yaylılar açısından bir zihin idmanı oldu sanırım hepimiz için . Saygılar.
merhaba uğur. Aynı yoldayız bence. Bende pcplerin aşırı teferruatlı bir iş olduğunu düşündüğüm için yaylıya dönüş yaptım. Bence güç ve isabet ikisi bir arada çok zor. Mod125in sesi bile çok yüksekken ancak pikniklerde ve buluşmalarda kullanılabiliyor. Bne seçimimi isabetten ve düşük güçten yana yaptım. Hw97k... Sitede çok fazla methedilen bir silah.
saygılar...
-
Bence pcp gibi içinde milyon tane parça bulunan bir silahın garantisi ve özellikle servisi çok önemli...
-
Çok düşme yapar. Bildiğin havan atışı yapman lazım
-
Hatsan mod 99 5.5mm başlamak için ideal tüfek.Her ne kadar yaylıları sevmesemde.Bütçeniz 700 lira civarın ise 2. el pcp at-44 + pompa şeklinde hobiye başlıyabilirsiniz.
Arkadaşta bt65 var yani pcp kullanmış. Sanıyorum ki pcp ile uğraşmak istemiyor. Kıracan namluyu verecen peleti direkt atış. pcp atış yapmak için çok fazla şey istiyor...
-
6.35mm almayı düşünüyorum.Daha sonradan 24 inch 5.5mm lw namlu yolarız dediler.
Doların yükselmesi en çok seni vurdu herhalde. En son takip ediyordum sizi edgun düşünüyordunuz. -
olay sağ ayna opsiyonele gitti. Bu konuda bende bir şey söyleyeyim. Devlet polis araçlarına tasarruf diye sağ ayna taktırmazmış bu yüzden polislere aynasız denmiş falan filan. Öyle okumuştum.
1800€ çok para yahu...
-
Gücü pek fazla düşürülemediğinden ft yarışması için uygun değildir.İzzet abimiz buna daha detaylı cevap verebilir.
yüksek güç yasak mı? tamamen öğrenmek için soruyorum.
-
Nazikçe yuh diyeyim bu ne ya sanki 50cal sniper ateşi. mükemmmmmellll.
Arkadaşlar acaba condorlar ft yarışmaları için uygun mu?
-
atışlarınız harika. şeytanın bacağını kırmışsınız. darısı bizim gibi tek takılanların başına.
-
pointer'i mod 125de denedim rezalet. nereye gittiğini bilmiyorum. gez göz ile 15 metrede 5te 2, 3 te 2 gibi atıyor. peletin saçmaladığını görebiliyordum. Van gibi bir yerde gamo peletlere razıyım ama yok. ha bu arada bundan daha kötü peletleri gördüm yine bizim burada 250 tanesi 3.5tl
-
Numara için teşekkürler. Kuruntu yaptım yoksa çok fazla kaçak yok. Teşekkürler.
-
Eminim aranızda bilen çok kişi var dır ama herhalde yazma gereği duymamış. Unutmayın ki forumların amacı bilgi paylaşmaktır. Ben şu kadar iyi grupman yaptım bu kadar uzağa attım değil
-
Merhaba arkadaşlar geçenler de tüfeğe hava bastım dolum ucunu çıkardıktan sonra hava kaçağı sesi duydum. Neyse belli bir süre kullandım geçti. Bir kaç gün önce tekrar hava bastım tekrar hava kaçırmaya başladı. Yalnız öyle ahım şahım bir şekilde değil. Bir kaç günde 110 dan 50 bara düştü. kendime sıkıntı yaptım çözmem lazım dedim. tüpün tam boşalmasını bekledim. Dün tüpü söktüm. Manometrenin olduğu yerden çevirince kapak çıktı. Şu malum hava doldurma girişinde ki oring tam olarak nerede kendi yapabileceğim bir iş mi yoksa servise mi göndereyim? son bir not servis numarasını ve adresini biliyorsanız yazarsanız memnun olurum. İnternette baktım ama servis adresi ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım.
-
çok güzel olmuş ellinize sağlık