bende balıkesirliyim. ardahana atandım.. videoyu açarken daha dedim aynı memleketim sesi bile başka diye . yorumları okuyunca fark ettim balıkesirli olduğunuzu memleket hasreti başka
emrehan9393 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam helal olsun sonuna kadar sıkılmadan okudum.. Çok güzeller.. Birşey sorabilir miyim bu ördekleri dereye saldığınız videoyu balıkesirde mi çekmiştiniz. ve balıkesirin neresinden acaba ? Saygılar..
-
-
-
Herkese iyi forumlar.. bende aranıza yeni katıldım. fakat bir sorum olacak ya benim tüfeğim 5.5 luk x20 suppresor fakat jsb rws ve diana nin peletlerini deneyebildim sadece henüz şöyle bir sıkıntım var. ben peleti sonuna kadar yerleştirsem de arkasında çok az bir kısmı dışarıda kalıyor. ne kadr bastırırsan bastır gitmiyor namluya büyük geliyor. ve kapattığımda da arkasını çok az bir kısmı tıraşlıyor bunun sebebi nedir acaba ?
-
-
hocam sürekli yapıyorum onu her atıştan sonra namlu içine üfleyip kalıntılar dökülüyor. ama ben tüfeği alalı henüz 1 hafta falan oldu yani bu benim ilerleyen zamanlarda başıma iş açar mı acaba ?ya pelet değiştirmek ne kadar etkili olur acaba sonuçta kullanıdığım pelletler de kötü sayılmaz jsb rws ve diana 5.5 denedim hepsinde aynı yani çok az milimetrelik bi yer dışında kalıyor
-
-
ustam iki tür pellet denedim biri diana biri rws ikisinde de aynı sonuc jsb de denedim fakat aynı parmağımla sonuna kadar ittirdiğim halde bu şekilde oluyor atış yapıyor ama övüldüğü gibi isabetli ve istikrarlı değil büyük ihtimal paleti bozduğundan ve dürbünüm ayarlı değil ondan da olabilir ama. peleti nasıl anlatim şöyle düşün hocam 4.5 luk namluya 5.5 sokmaya çalışmak gibi çok az bir yer dışarda kalıyor sonuna kadar ittirdiğim halde
-
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.. Yeni bi stoeger x20 suppresor aldım fakat diana ve rws paletler tamamen yerleşmiyor namluya çok azı dışarda kalıyor kapattığımda da pul pul arkasını tıraşlıyor.. Bu her stoegerde var mı yoksa sıkıntı bende mi aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çözümlerini anlatırsa çok sevinirim
-
Herkese iyi akşamlar aranıza yeni katıldım.. fakat bir sıkıntı mı var acaba tüfeğimde peleti koyduğumda çok az bir yeri dışarda kalıyor elimle bastırdğım halde gitmiyor bu şekilde atış yapsam zarar verir mi ve hangi peleti önerirsiniz. 5.5mm ve bu tüfeğin dürbün rayı 22mm mi ?? hangi dampayı önerirsiniz teşekkürler ilginize