Cidden kimse yokmu?
Alkan93 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhabalar, uzun zamandan sonra yeniden bi tüfek almaya karar verdim ve aa s410 modelinin bana yeteceğini düşünerek aldım , bu arada maalesef yeniden İngiltere'ye dönmek zorunda kaldım .
Malumunuz , İngiltere'de 12 ftlb ( terimlerle aram pek iyi değil ) diye bi olay var , ama bu güç Benim icin çok yetersiz, tüfeğin şuanki durumu bu sınırdan bile düşük seviyede , bu gücün üstü icin fac gerektiğini biliyorum ama sağolsunlar istedikleri evraklar , kefiller derken , sertifikaya başvurmaya cesaret bile edemiyoruz. YouTube ve forumda at44 güç ayarı videolarina rastladım ama airarms s410 ile ilgili bilgiye bi türlü ulaşamadım , yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
(Amaan kim takar lanet olası yasaları ) -
240 yazdığına bakmayın, firma yetkilisi max 220 dedi ve bence 200 bile değil. Hocam sen Hatsan al bende 4 senelik Hatsan mod 70 var 70-80 metreden şişe patlatıyor. 1-2 ay önce eser es55 almıştım yayı kırık geldi neyse yeni yay istedim fabrikadan gönderdiler ve yeni yayı tüfeğe taktım ,sonuç koca bi hüsran 30 metreden bile şişe kıramıyor. Yerlide hatsanı tek geçerim.
-
beklerim ağabey beklerim ciddiyim ben. bir hafta sonu buyrun gelin size görsellikte ve balıkta şenlik yaptıralm
herkesi beklerimselamun aleyküm cemal kardeş kırşehirdemi ikamet etmektesim? Ailem boztepe ye yaklaşık 10 km mesafede malya tarim isletmesinde yasiyor 1 ay kadar önce oralardaydim niyetlendim balık tutmaya firsat bulup gidemedim.Kısmet olursa bi dahaki kirsehir ziyaretimde yanina ugramak isterim.
-
Yeme gerek yok.Ben bizim köyde 1 saatte bir kova balık tutuyorun.Balığı elimizle ve suyun en bulanık mırık yerinden çıkarıyoruz.Bazen kamış diplerinde öyle deliklere rastlıyoruzki sen de 10 ben deyim 20 kg balık.Yayın haricini tutmuyoruz.
Ömer bey hangi bölgeden bahsediyorsunuz?
-
Bana sorarsanız hiç beklemeyin isa bey emin olun hatasız olsa o mesafeden kırılmadık şişe bırakmazdı o tüfek.
-
Kesinlikle fabrika hatalıdır. mod 125 kadar güçlü olmayan mod 70 bile 100 metreden rahat kırıyor şişeyi.Hevesiniz kırılmasın ara sıra oluyor böyle hatalar.Sonuçta hatsan ürününün arkasında duran bi şirket sizede yardımcı olucaklarından şüpheniz olmasın.
-
Harika görünüyor elinize sağlık.
-
Burada din ve siyaset içeren paylaşımlar serbest mi? Moderatör arkadaşlar bir açıklama yaparlarsa çok uygun olur.. Benim bildiğim bu konuları bu forma taşımak uygun olmayan bir yaklaşımdı. Yanlış mı hatırlıyorum? Eğer bu konuları burada yazacaksak yazılacak çok şey olur ve emin olun kısa sürede burada huzurda kalmaz.. Kimsenin başkasının imamlığına da, siyasi telkinine de ihtiyacı yok. Bizler burada belli bir hobiyi birbirini rahatsız etmeyecek tarzda paylaşmak için bulunuyoruz. Hatta bazılarımızın bu hobiyle ilgilenme nedeni günlük hayatın rezilliklerinden birazda olsa düşünceleri uzaklaştırmak niyetleride olabilir, burada üye olan gayri Müslim vatandaşta olabilir..
Bülent bey 1.5 seneyi aşmış bu konu açılalı forumun düzeninin filan bozulduğu yok. Tartışma yaratmak istemiyorum ama bazen insanlara şaşırıyorum bu yazının kime ne zararı varki?forumun huzuru bozulur vs deniliyor.Kara avcılıgı bölümünde açılan bu konu,%99 u müslüman olan bi ülkede avcılığa gönül vermiş kişileri bir nebze aydınlatmak amaçlı paylaşılmıştır.Konunun üzerinden 1.5 yıl geçmiş kimsenin bi açıklama yapmasına gerek yok bence.iyi aksamlar
-
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/tek-basin…kafa-tutan-turk dinlemenizi tavsiye ederim.
-
Rabbim yardımcıları olsun.
-
Merhaba arkadaslar son 1 haftadır yaklasık 5 kutu 500 adet kullandım jet ve mehmet ince kutularındaki hatalı pellet bu markada daha az gibime geldi gayet güzel bence
-
Kurt kuzuyu yerken, tarafsız kalmak, kurdu tutmaktır.
-
Oyle kolay kolay bozulmaz. Üstünde bırakın ama cok uzun süre olmasın.
-
Elinize saglık daha iyi olamazdı bence. Cok Guzel olmus
-
-
Gercekten Guzel gorunuyor. Ellerinize saglik
-
Ya sabır
Buna ya sabır demisim hata mı etmişim? 30 metreden karton kutuyu guclu oyuncak silahlar deler. 12 gauge delemez öylemi.
-
Bu adamın yerinde olsam paçaları sivar hayvana zarar vermeden tutardim onları. Saka bi yana Avrupa'da baya yaygın bende başlamayı düşünmüyor değilim.
-
peki safirin kurşunu mu güçlüdür yokda 9x19 parabellum mu desem?
Adamdan saymadığınız 36 ga av kurşunu takribi 44 magnum gücüne eşittir.
Ayrıca tek kurşun atmıyorsanız 12gauge dan gayette güçlüdür. Kuş fişeği ile 12gauge tüfek 30m den karton kutuyu delemez. Tıpası falan gelirse anca deler.
Ya sabır