Exeter baya uzak southend bölgesinde çok büyük bitane var benim tüfeğimi Aldigim yer orası daha cazip geldi hem yakın hem bildigim yer oraya ziyaret gerekti anlaşılan
Alkan93 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
en yakın zamanda biraz uzak bi bölgedeki büyük bi silah shopuna gidecem insallah halletmiş olurum.
-
Biraz araştırma yaptım evanix s10 ve prestige kub hakkında ve benzer model ve ikiside evanixin üretimindeymis. Yani fabrika evanix,Weihraucher sayenizde öğrendim teşekkürler
-
Evanix s10 diğer adı filanni?
-
3.6 kg biraz agir ama ben suan kullandığım prestige kub 3.1 kg ve hiç zorlanmiyorum 500 gram fazlası pek etki etmez sanırsam
-
Sanırım yanlış anladınız , 100 fpe. olan daystate wolverine , 65 fpe olan sumatra carbin 6.35 , 80 fpe. olan da sumatra 500 6.35 . Arada 15 fpe. var % 18 falan bir fark var , ama sumatra 500 komple çelik tüp ve gövde olduğundan ağırlığı çok fazla ve ayakta nişan almak zor , .303 Wolverine(7.62) ise full titanyumdan üretildiğinden hafif ve 250 bardan itibaren 15 atış yapabilirsiniz.
[Resim Engellendi: http://img145.imageshack.us/img145/3162/imagebjpv.jpg]. Daystate ve sumatra 500 6.35mm aynı fpe ye sahip peki farkları nedir? -
Sumatra 500 ü neden önermediğini merak ettim abim 100 fpe.
Sayin weihreucher Bakın burda sumatra 500de 100fpe yazılmış yanlışmi olmuş -
Soyle bi videolarına baktimda bu nasıl bi tufektir ateşli gibi muhteşem bişey ama 15 kullanım çok az.Sumatranin bunun yanında pek şansı olduğunu sanmıyorum sayet İngiltere de iki tüfeğin fiyat farkı 2 katindan fazla
-
Konuyu dağıtmayalım da senden güzel güzel bsa fotoları incelemeri görsek ne güzel olur
Bi de şunlardan hiç gördün mü acaba?
Bsa ?? Bide o silahlardan hiç görmedim -
Orası gercekten Dogru.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bu konuda..saygılar
-
Alkan arkadaşım, silah işlemleri sırasında Türk olduğun için farklı davranıyorlar mı?
Hayır abi kesinlikle oyle Birşey yok.oturma izni ve trdeki ruhsat prosedürünün aynısı benim bildigim fazlalik olarak 2 kişi ruhsat almak isteyen kişiyi tanıyan (aile doktoru vs.ama Polis olamaz) kefalet vermesi gerek verilen form lari polis Karakolu'na onların götürmesi gerek ve sorulan bi kaç teknik soru.. Ve silahı almadan önce evin güvenli bir yerinde kilitli silah sandığı olması lazım! Biraz cetrefilli -
Lütfen ama sadece üyelerin görüşlerini almak için açılmış bir konu.
-
Ekleme:Eğer büyük bir hayvanı 300 fpe. altında bir tüfekle avlayacaksanız çok isabetli olmanız gerekir , kalbin sol kulakçığına veya kafatasının ince yerine falan denk getirmelisiniz. Bilemiyorum riskli iş , hayvanı yaralayıp sakat bırakmak öldürmekten daha kötü bence.
Hicbirzaman hayvana uygun pozisyon olmadan atış yapmam dediğiniz noktaları Guzel sifirlanmis bi dürbün ile rahatlıkla vurabilirim. Sayet trde hiç dürbün kullanmadım ama atışlarım iyidir.bu ise olan merakımdan olsa gerek.
-
Ağırlık önemli değil gücü yeterli olsun yarı yolda kalmayacağım bi tufek olsun yeter.
-
İnanin bu tüfekler ile ilgili bi bilgim yok yukarda 6136 ile aranızdaki yazışmaları okudum ve tüfeklerin birisi 100 fpe birisi 65 fpe aralarındaki fark çok büyük değilmi? Hala carbineyi tavsiye ediyormusunuz? Evetse,Neden ?
-
Sumatra 500 ü neden önermediğini merak ettim abim 100 fpe.
Galiba 500 modeli en güçlüsü secimim olabilir -
hala böyle bi düşüncesi olan varmi?
-
Bu güçte tüfekleri kullanan üye Ler varmi aceba?
-
Bizim tabiatımız gibi boş değil dünyanın her yanı.Videolarda geyik vuranları domuz vuranları biliyoruz ama 50 metre nasıl yaklaşacaksın o karacaya felan onu benimde aklım almıyor değil.Anca güzel bir kamufleyle bu tarz evlerde düdüklerle hayvan çağırıp havalı ile vuran çok video izledim.
[Resim Engellendi: http://f1302.hizliresim.com/16/7/jvv1t.jpg]
Kesinlikle Hayır.. yaklaşmak çok kolay ormanlık alanlarda.bu alanlardanda İngiltere de çok sayıda mevcut hatta heryer oyle. -
25 te olabilir kastettiğim hayvanlar çok büyük değiller