Artun harika olmuş, eline sağlık.
İzlerken o yarışma heyecanını tekrar yaşadım.
EFELERİN EFESİ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tadı tetik parmağımda kalan şahane geçen bir yarışmayı daha geride bıraktık.
Aynı dili konuşan dostlarla birlikte sohpet edip, yarışmak güzeldi.
Tüm A Takımı üyelerine emeklerinden ve misafir perverliklerinden dolayı eşim ve kendi adıma teşekkür ederim...
-
Keyifli saatler bizleri bekliyor.
Dostluk kazansın... -
Tek kelime ile şahane olmuş.
Kundak AT 44'e ruh katmış.
-
Kısacası bu bir belli gereksimleri olan FT müsabakası olacak ve tüm dünyada geçerli kurallar uygulanacak. Aynen diğer müsabaka dallarında olduğu gibi. Arzu edip katılmak isteyen arkadaşlar ama yarışmacı olarak ama seyirci olarak buyursun katılsınlar. Yeterki futbolu 15 kişiyle basketbolu 8 kişiyle oynamaya kalkıp saha ve malzeme icadı yapmasınlar. Her sporda olduğu gibi krallarını bizim koymadığımız bu sporun gerektirdiği krallara uyulsun. Farklı fantezileri olan arkadaşlarda elbette farklı kulvarlarda farklı şekillerde bu hobiye devam edebilirler.
-
Amaç üzüm yemek olmalı bağcıyı dövmek değil ama malesef durum bizde böyle değil nedense.
Neyse biz bu bağı yeşillendirip, daha verimli hale getirmeye devam edeceğiz. Arzu eden gelir üzümünü yer, tadını çıkartır... -
Sayın Valibey
Biz yüksek güçten dolayı yarışmalarda yaşanan sorunları bir çok defa sebepleriyle dile getirdik. Yukarıdaki mesajlardada yazıyor bunlar. Neden hala anlamamazlık oluyor anlamak mümkün değil gerçekten... -
İmam Şafi ne güzel söylemiş..
''Bir delille kırk alimi yendim, kırk delille bir cahili yenemedim'' -
Sabırsızlıkla beklediğimiz bir organizasyon.
Uluslararası standartlard ve kurallarda olmasıda ayrı bir keyif verecek.
Organizasyon için elimizden gelecek bir şeyler varsa FTBRİZMİR Takımı olarak Ankara ekibine yardıma hazırız.... -
Avrupa'da ki gibi ülke genelindeki tüm takımlar ve fertlerle birlikte hobimizi bir adım daha ileriye taşıyarak profesyönelleşme adına uzun zamandır üzerinde konuşup tartıştığımız yapılması gereken önemli bir oluşumun temellerinin atılması mutluluk verici. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun...
-
Spora dönüşmeye başlayan hobimiz adına bir ilke imza atan Estonya ekibinde yer alıp, resmi olarak düzenlenen ilk Avrupa şampiyonasında bayrağımızı dalgalandırmaktan büyük gurur ve onur duydum. Tüm ekip arkadaşlarıma ve bize mesajlarıyla destek ve moral veren hobidaşlarımıza teşekkür ederim...
-
Hayır, yok...
-
-
Çok başarılı ve faydalı bir çalışma yapmışsın emeğine sağlık Sinan.
Hw97k ve tx200hc amacına hizmet eden en iyi iki model, yeterki almak isteyin.
Her ne kadar paranın satın alamayacağı şeyler varsa da, geri kalan her şey için master card.
-
Yarışmamıza katılan tüm dostlara ve bu güzel tv programını yapan Yaban TV ekibine tekrar teşekkür ederiz.
Unutlmayacak kadar keyifli bir hatıra oldu...
-
Emre'nin ve sizlerin çekmiş olduğu fotoğraf ve yorumlardan da anlaşılacağı üzere FTBRTURK Takımı olarak bu kadar geniş zamana ve alana yayılmış bir müsabaka organizasyonundan, her müsabakada yaşanan ufak tefek aksaklıkları saymazsak anlımızın akıyla çıkmış olmanın haklı gururu ve tatlı yorgunluğuyla yarışmaya katılan ve katılmak isteyipte elinde olmayan sebeplerden katılamayan, fakat gönlü ve aklı bizlerle olan tüm hobidaşlara teşekkür ederim. Böyle keyif verici bir yarışmada sizlerle olmak çok güzeldi.
-
Cisimciği daha çok evine kupa alamadan dönecekleri düşündüğümüz için yaptırdık.
Evdekilere o kadar yolu boşa gitmedim bak dereceye girdim desinler diye. -
Bu sporun yolu açık olsun.
-
Ozan hayırlı olsun.
Kazasız, belasız, keyifli ve isabetli atışlar dilerim. -
Metehan
İyi günlerde kullan
Üzmez seni bu Alman...