0546 479 9644 numaradan ulaşabilirsiniz
ast44 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
A.selam duruyor
-
ömer bey iyi günler dilerim iletişim numaranızı paylaşırmısınız. sanırım malatya dasınız bende yeni taşındım malatya ya tanışmak isterim. 05332911959 benim numaram arasanız da olur.
Wp den yazdım.
-
2 optikte çok temiz acro c1 hiç kullanılmadı
Holosun eps Cary canik combat uyumyu reddot plakası ve yüksek arpacıt ile birlikte 14000tl
Acro c1 plaka yüksek arpacıkla birlikte 16500tl
fiyatlarda azda olsa pazarlık yapılır.
-
eline sağlık abi tek sorum eleştiri gibi anlamayında piyasada 300 400 arası regületör imal ederken en fazla ne maliyet oldu ve ciden 300 400 tl gereklimi
-
hele o ateş kahribar olan yaktı beni inşallah satamzsında kendin kulanırsın öyle bi güzeligi ah ihtiyaçlar
-
helal olsun abi yarıda bırakıp vazgeçmemişsin sonuna kadar zorlayıp yeni modelini almışsın.
-
iyi en azından cıkacagı gün beli ayın 1 haziran olarak belirlendi hadi hayırlısı bakalım abi bide diger ürünlerinde resimleri atma gibi bi imkanın yokmu
-
ben o silikon ve wd40 deneyecektim bi kaç arkadaş onlarda yıpratıyor dedi ben tüfegi göndermemdeki amaç hem gitmişken tüfekte bakım yapılsın pompayıda gönderdim yani itiraz etsem tüpü tek gönderirdim yani tek çare hatsan
-
vallaha abi bendede aynı sorun vardı arastırdım boşalt doldur dediler 3 4 kere denedim cok az ses cıkıyodu denemelerden sonra biraz abartılaştı hatsanı aradım tüp hava kacırıyor dedim dedi servise gönderme imkanın varmı var dedim tek tüpmü yok komple tüfek dedi bende komple gönderdim hatsana gönderecekseniz veya yakınzamanda kargo gönderecekseniz facebooktan yurtiçi kargo facebook şubesine tıklayın orda forumu doldurun orda işte kargom nerede v.b işlemi kulanıp %30 indirim kodu veriyo daha ucuza gönderirsiniz
-
rüzgardan olabilir belki patronunuz bunu biliyodur ona göre şişenin sagına hedef alıyodur
-
abi aklımda bide şu soru var pelletleri kendi adınıza açtıgınız sitedenmi satacaksınız yoksa av bayilerinden üstüne kar koyularakmı alacagız ??? yani direk fabrika satışı gibi bi sitenizmi olacak pazarlama yönteminiz ne olacak
-
helal olsun abi yerli peletlerde bi en iyi dedigimz ince mehmet bazı arkadaşların yorumlarıyla anladıgım kadarıyla bi vurdugun yeri bidaha vuramazsın diyolardı yerli firma olarak jet öztay vb peletlerden başka bi pelet kulanamıyoduk onlarda bi işe yaramıyodu mod 125 le kulandım hedefe sıkıyom başka biyere gidiyodu aklıma gelmişken abi bu solit tiğ 30 grain peletler ince mehmet solid 30 grain gibi at44 jarjöründe sürtüyomu yoksa cuk oturuyomu denedinizmi forumda baya at44 kulanıcısı varda
-
bende böyle biliyorum hatsan bazen tüfegi 0 gönderip ücret istemeyen bi firma ama biraz düsündürüyo bazı arkadaslar forum dışında arkadaş çevrem kargo paralıysa bakımda paralıdır felan dedide o yüzden konu açmadan konunun devamına yazdım bilgi amaçlı
-
merhabalar bende tüfegimi garantiye gönderecegim tüp dolum yerinden hava kaçırıyor. hatsanı aradım dediler komple tüfegi gönder tüfegi 2. el aldım faturası yok yapılan bakım işleminde ücret alırlarmı başka bi konu açmak istemedim hazır arkadaş açmışken konu kalabalıgı olmaması için. yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim belge olarak aldıgım abinin servise göndermis oldugu servis faturası var onu icinde göndersem oda yeterli olurmu
-
bu peleltle ilgili emek veren herkesin ellerine sağlık inşallah umdugunuzdan fazla satıs yapar dış piyasayada acılırsınız birazda onlar der adamlar ne pellet yapmış yav çok merakla bekliyorum
-
çok merakla bekliyom benm at44 hangisini sevecek
-
abi peletler okadar güzelki tüfek olmasada aksesuar olarak alıp duvara asılacak cinsten emege saygı yapan kişi inşallah piyasada tutnur ve ithal peletlere okadar para vermeyiz bizm peletlerde dış piyasaya cıkar inşallah
-
elinize saglık abi çok güzel olmuş
-
bi boş tüple fantazi yapmamıştık onuda yaptıracaksınz sornada hobi denen bişe kalmayacak