Bende zamanında mod 125 sniper alırken biraz arstırdım onunda böyle bi videosu vardı tüpü gamo rocket le deliyodu yanlış hatırlamıyosam.
http://www.airguntube.com/video/Hatsan_Sniper_125_55
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bende zamanında mod 125 sniper alırken biraz arstırdım onunda böyle bi videosu vardı tüpü gamo rocket le deliyodu yanlış hatırlamıyosam.
http://www.airguntube.com/video/Hatsan_Sniper_125_55
Çok abartılmaması gerek bence sonuçta regülatör uygulanmış düzgün çalışan bir tüfek ben uzun zamandır tüfek elime almıyordum ve bilinmesi gereken bir diğer konu atışlar destekli olarak yapıldı ben sadece tetiği çektim iyi dilek ve temenniler için hepinize çok teşekkür ederim Ömer inşaallah geldiğimde malatyaya yanına uğrayacağım beraber müsait olursa eğer Mehmet abinin yanına gideriz
inşallah abi malatyaya gelirsen yaparız bişeler en güzelinden
Mehmeti Hadımköy'e zor getiriyoruz sen Malatya diyorsun,
bi umut abi ne yapalım
mehmet abi malatyaya gelirse ögrenecek cok seyimiz varda gelmesi zor heralde
güzel gurupman eline sağlık mehmet abinin tüfeginde hakını yememek lazım
hayırlı olsun güle güle kulan pcp candır bende mod 125 aldım sonra at44 lw dönüs yaptım
monometreyi söküp icerisindeki oringi değişmeniz gerekiyor monometreyi sökerim derseniz ki zor acılıyor ve kırma ihtimaliniz yüksek, monometreyi mengenede fazla sıkmadan kendiniz acarsanız sorunu basitce halledersiniz ama yapamam derseniz hatsana gönderin birde wd 40 falan oring bozar bence sıkmayın tüpün içinden bütün oringlere ulaşır.
heralde hava kacırır baska bi bosun cıkartmaz atıs yapacagım zaman doldururum sonra boşaltır saklarım sonrada hatsana gönderim hallederler
boşaltım komple yine doldurdum baktım yine kacırıyo boşaltıp kılıfa koydum sunu ögrendim ilk pcp tüfek 70 pompalamayla 0 bardan 50 baracıkıyor 220 pompalamada 180 buluyor büyük ihtimal toz kaynaklanıyo hava kacırırken atış yapsam bi sakıncası olurmu kulanmadıgım zamanlardada tüpü bosaltıp taksam hazır konu varken başka bi konu açıp kalabalık etmek istemedim konuyu acan arkadaştanda özür diliyorum.
tüpü doldurduktan sonra dolum yeri varya oradan geliyo bu işlemi yaparasm düzelirmi pompa ile alakasıyok pompayla normal doluyo
tüp dolum yerinde hava kacırıyo onun icin dedim
bu hava kaçırmasının sorunu olurmu tüp patlama konusunda yoksa yaptırmasak tüpü boşaltsak atışa gidecegimiz zaman doldursak kulansak sonra evde sakladıgımz zamanta tüpü boşaltırız
yarın wd40 alamda deneyem bi yaptırmasak mesala sorun cıkarmı böyle kulansak bosaltık yaptık olmadı en son cara zaten hatsana göndermekte
kardeş hava kaçagını düzeltinmi bende 10 gün kadar önce tüfegi 180 bar hava bastım sonrasında bıraktım bugün bi bakayım dedim baktım 60 bar hava kalmıs sonra tüfegi doldurdum doldurdugum yere kulagımı koydum fıss sesine benzer sesler geliyodu çözümü bulduysan yardımcı olabilirmisin ila hatsanamı yolayak tüpü
hayırlı ugurlu olsun abi güle güle kulan..
canımız çiğerimiz hatsan en azından at44 lerde güç ayarı işine çözüm sunsa ithal pcp lerde olduğu tüfeğin dışına bi ayar vidası koysa bizde bu kadar uğraşmasak ne kadar güzel olur değil mi
bende at44 üme güç ayarı yapayım dedim ayar vidası imkanı yok dönmüyor daha öncede kundak vidalarını sökememiştim benim tüfeğe özel muamelemi yapmışlar anlamadım
işçilik sağlam senin tüfekte.
Hayırlı Olsun.. Güle Güle Kullan.
seninki çok az atıyormuş yanlız.. her atışta 5 bar hava çok değilmi..
aynen abi heralde 8 tur açık en kısa zamanda bi el atacam yoksa pompa bizi bitirecek
vallaha ben tüfegi yeni aldım 2. el olarak aldıgım kişi güc ayarıyla oynamıs 150 bardan 100 bara 10 atıs yaptım çok anormal bi durum en kısa zamanda bende setkurla ugrasacam
eğer imkanınız varsa tüfegi sökün bakın halla 2 turmu acık yoksa ayar bozulmuşmu bi yerde okumustum bazen güç ayarı bozula biliyomus 4 tur acıyosunuz 5 6 oluyo veya 2 3 düsüyo
abi ben pcp de yeniyim bildiginiz üzere bu pompa evet zor ama gülü seven dikenine katlanır ben sevdim pompa ile doldurmayı hergün atış yapma imkanım olsa spor salonuna gerek kalmaz..