elinize sağlık.
ast44 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
eline sağlık abi..
-
hayırlı ugurlu olsun abi güle güle kulanman dilegimle..
-
sizde haklısınız
-
hocam konuya biraz fransızım anladıgım kadarıyla adam yalan söylüyo 100mden 1 tl gurupman cıkmaz diye düsünüyosunuz adam yapmıs gösteriyo yalan olsa ne kazanacak bi kazancı varmıki yalan söylesin sadece emege saygı denip konu kapatılabilir.
-
abi ben hep yurtiçi ile gönderiyodum herşeye pürüzleri var ama aras direk aldı bişe sormadan işlemi yaptı faturayı verdi sıkıntı olmadı bundan sonra aras
-
faturayı göstermeye vakit vermediler direk biz ruhsatı olmayan tüfekleri göndermiyoruz diyip kesip atı
-
yanlız ben hatsana göndermedim tüfegi başka bi arkadaşa sattım
-
bu gün havalı tüfegimi göndermek için yurt içine gittim ruhsat istiyo abi ruhsatı yok bu silahların havalı tüfek yok ruhsatsız göndermiyoz dediler almadılar malatyada arasa kargoya gittim aldılar ve kagıt felan imzalatmadılar
-
mod 25 hatsanın üretigi bi tabanca parçasından sıkıntı olmayacagını sanıyorm
-
abi bende hatsan mod 125 sniper aldım alalı 2 hafta olmadı 1 kere atış sansım oldu 15 30 metre arası kulandıgım pellet atef marka kutusu 2lira desteksiz ayakta suntaya 20 25 tane atış yaptıp dışarıya kaçmadı ve bazen aynı yerden vurdugum oldu suntadan sonra a4 kagıda denedim a4 tede 10 15 atış yaptım hiç ıska olmadı ve aynı delikten 2 3 kez vurdugum oldu eger kagıt ve suntalar duruyosa resimleri çekip koymaya çalışırm sen atışları bide destekli dene olmadı bi fabrikaya gönder bi kaç konuda adam tüfeğin isabetsizliginden dolayı fabrikaya gönderiyo fabrikadan geldikten sonra hem kurması kolay oluyo ve hemde isabeti iyi olyo destekli atışlarındada isabetsiz olursa bi fabrikaya gönder derim
Not: gez göz ile ayaktan desteksizdi atışlarım