Sağolasın üstten ikinci resimde güzel görünüyor.
Emeğine sağlık ellerin dert görmesin.
Selamlar.
Hamzaali tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Haklısınız size katılıyorum.
-
Cevap için teşekkürler bizde kullanıcı olarak daha iyisini ve hesaplı olarak almaya çalışıyoruz.
Biliyorum teknolojiye yetişemeyiz .
Namlu içi resimlerini bekliyorum tekrar teşekkür ederim. -
LW namludan bir haber yok herhalde.
Eskiye göre yeni namlular nasıl yivsetlerde bir iyleşme varmı acaba. -
Teşekkür ederim hangi kalibre daha zevkli oluyor 4,5 mu 5,5 mu.
-
Hayırlı olsun tebrik ederim elini korkak alıştırmıyacaksın elinden birşeyler geliyorsa.
-
-
İnternette bir video vardı o videoda komple sökümünü yapmışlardı ona bir bakalım ondan sonra ona göre hereket edersiniz.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
standart kundak ile üç farklı modeli var ,puncher,puncher maxi,puncher mega,sırasıyla 230 cc tüp-48 cm namlu,280 cc tüp-53 cm namlu,330 cc tüp-58 cm namlu, W ibaresi olan ceviz kundak, S ibaresi olan plastik kundak,bir de puncher bullpup var,aralıranda en güçlü olan mega modeli diğerleri aynı güçte.
Teşekkür ederim bende bunlar arasındaki farkı merak ediyordum.
-
Düşük basınçta veya basınç yokken tüfekle atış yapmayın demelerinin sebebi bence bu gibi valfin açık kalmasından
kaynaklanıyordur yoksa valfe o çekiç ve çekiç yayının zarar verebileceğinden değil nasıl bir zarar verebilir ancak valfin kafasının şişmesine sebep olur. oda 5 10 veya 15 atışla mümkün değil. -
Scuba tüp le hava basma imkanınız varsa bir deneyin.
-
Tüfeğin tütü kolay çıkarılabilir olsa tüpü çıkartıp valfi kontrol edip ona göre hareket edilebilirdi.
Ben burda kolay yazıyorum ama benjamib discovery 5,5 var onu bir kaç kez komple söküp taktığımdan bana kolay geliyor sadece oringlere zarar vermemek lazım oring bulmakta zorluk çektiğiniz bir yerde iseniz. -
Bu şekilde olmadıysa bir seferlik boş atış yapın sonra boltu çekip hava basmayı deneyin.
-
Tüfeğin tüpünün basıncı sıfırsa tüpe vuran çekiç baskı yapıyordur
boltu geri çekip hava basmayı deneyin.
Scuba tüp olsa valfi kapatır ama pompayla tüp boşsa biraz uğraştırabilir. -
KralArmsın kendi namlularının yivsetlerinin incelemesini bir arkadaşımız resim veya video ile paylaşırsa
konuya biraz daha netlik getirilmiş olur.
Alıcılar içinde bir fikir olur en azından. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Burada tüfek sökme takma videosu buldum
umarım işine yarar . -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu videoda kral arms ın yaban tv deki yarı otomatik pcp sini gösteriyor.
-
selam arkadaslar. diana mod 54 üm çok alt atiyor. hafif sacmaylada denedim ağır sacmaylada denedim yinede alt atiyor 13 grain ile 100 metrede gez click leri kurtarmiyor apacigıda en alta cektigim halde yinede kurtarmiyor. acaba diyorum ön kundak pullarini 2 mm yukseltsem olumlu bi etki yaparmi.tufege bi zarar verirmi acaba. daha önce böyle bi sorunla karsilasan oldumu? tüfekte teknik bi hata olabilirmi acaba? saygilar
UFAK çaplı dürbün veya mildot taksanız nasıl olur madem 100 m atmak istiyorsunuz
Tüfeğe herhangi bir işlem yaparsanız yazık olur. -
Tüfek gezinin orjinalliğini bozmadan yükseltmenin bir yolunu bulmak lazım yükseklik ayar vidası 100 metreyi kurtarmuyorsa ne yapılabilir hafif pelletle kurtarmyorsa ağır pellet hiç kurtarmaz.
Kısaca mod 54 gezi hakkında bir bilgim yok yanlış yönlendirme yapmak istemem. -
Özür dilerim 100 metre yi okuyunca konuya direk daldım.