34 grn 1000 fps le 12-15 arası atis yaptigini söylüyorlar bakalım alınca görcez nasıl bisey
cüneyt güçlü48 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Selam emre bey form da ararsanız bu konu ile yazıları bulursunuz silinmediyse benimde vardır çok eskiden yazmistim uzun bi konu takıldığınız bisey varsa özelden yazabilirsiniz seve seve yardımcı olurum
-
Neye dayanarak soyluyorsunuz kullandinizmi? ben suan kullaniyorum delta 22 gelin atalım beraber atalım siteede gelip bizzat atanlar var beklerim Birgün önyargilaŕinizdan kurtulmuş olursunuz hem herturlu teknik verilerini calisma prensibini öğrenmiş olursunuz evet namlu twisti onemli bu detaylara girmek istemiyorum bilmediğimden değil emin olun çok iyi biliyorum ama balistik konusu uzun ki üretenler de bu işi biliyor
-
düzeltme yapayım daystate art namlu hem slug hem pellet uyumludur yanlış bilgilendirme olmaması adına düzeltme yapiyorum ki daystate yıllar önce slug işine girdi airranger extremleri bunun için üretti ve bunu içinde kendi markasi adındaki solit urettirdi eley firmasına 30 dan 40 grn kadar bu arada 24 grn den 34 grn ye kadar sadece solit kullaniyorum 55 fpe den 70 fpe kadar ve grupmanida çok iyi ama çok çok iyi. Brocock icin diyorsaniz namlu konusunu yerli 12 yiv set namlulardada uyumlu soliti bulunca guzel sonuclar ciktigina gore uygun solitle 12 yiv set lw lerde iyi sonuç cikarir bence airgunturk.com/attachment/45127/airgunturk.com/attachment/45128/
-
10 yıl 2 adet air ranger kullandım hiç bir sorun yaşamamistim. Bunlarin yanında birçok yerli pcp kullandım ve çok sorun yaşadıklarım oldu ama dediğim gibi delta başka bir dünya kullanınca fark ediliyor
-
-
airgunturk.com/attachment/45117/airgunturk.com/attachment/45120/1 yıldır kullanıyorum 10000 fazla atis yaptim 24 gr 34 grn arasi solit hiçsorun yaratmadı art poli namlusu efsane bir şarjla 1000 atis yapabiliyor birçok pcp kullandım ama delta wolf başka bir dunya
-
Önce kalıpda döküp sonra ikinci kalıpta piresleyerek üretiyorum
-
Makina teknikeriyim
-
teşekkürler ,boş zamanlarımda 300 400 tane yapıyorum bana yetiyor en güzeli de hepsinin birebir aynı ağırlıkta olmasi 32.70 grn
-
-
Ben kendi yaptığım Solidle den çok ama çok memnunum hornet lerden çok ama çok iyi bence imkanını varsa kendiniz yapınız 10tly 500 tane cok hassaso ozel bulletlerniz olur
-
5.50mmcapli kalipla yaptığım grupman dı 5.53 kalıp testlerde bakalım ne yapcak
-
yaparız arif, bi hafta sonu buluşalım da 27grn leri dene bakalım
-
plaka kurşun kullanıyorum içindeki antimon seviyesi 1% ki çok düşük bir oran 13-16 vickers sertliğinde. ince mehmetden cok daha yumşak namluya daha kolay giriyor capı 100/05mm daha büyük olmasına karşın.buarada isabeti inceye göre çok çok iyi
-
Yapilabilinir kalıbı iki veya üç parça yapıp onu da bir arada tutan ikinci kalıbın içinde olur. ancak kalıpları yapmak için cnc gerekli .şu anda yaptığım bulletler benim ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor lar inceden çok çok üstünler
-
32 grn lerde ra4 formuna göre olması gereken 17/22x5,52 oranda 4,3mmde. 41,5 grnlerde 5,5mm bıraktım bullet uzun olduğu için( 13mm toplam uzunluğu), hızda düşme var 41,5 grnleri ortalama 930fps ile atıyor 32leri 1050 fps ancak güç olarak ikiside aynı güçü üretiyor 80fpe
-
Sonuç dehşet verici hem grupman hem de tahribat açısından
-
onun için yaptım zaten
-
bildiğim kadarıyla yok ama iyi bir tornacı yapabilir