50 metre 25 gr ile 34 gr jsbyı test edermıısnız 5erli 10narlı grupman
sezginyelgen tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende güc ayar yerıne cok az japon sıkmıştım
-
bir arkadaş novanın şarjörüne6.35 34 gr jsbler zor giriyor eteklerı bozuluyor demıştı sızınkınde problem varmı
-
yeni alıcağım airmax tüfek için kararsızım kalıpre meselesinde 5.5mm ile 6.35 arasında kaldım
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
abi dükkandan bır yere cıkamıyorum eleman yok yanlızım 41 metre dükkanın arka tarafında mesafe var orda arada atış yapıyorum
-
abi yıne döktürmüşsün
-
tebrikler ne marka regülatör var üzerinde
-
yakın zamanda video cekeyım 70 metreyı geztımı bızım tadı kacmaya başlıyor abı
ağırlığı az olduğun enerjıyı uzağa taşıyamıyor ve rüzgardan etkılenıyor -
iyi atış arif abı havalar ısınsın bırazda ben grupman yapayım
-
abı döktürmüşsün yine
-
crosman pallet ile daha ıyı sonuc olacağınızı düşünüyorum galatian carbın1 1.77 ile en ıyı sonucu crosman ultra magnum ile aldım. sizin güc düşük olduğu için crosman hollov point ile daha küçük gruplar yapacağınızı düşünüyorum.
-
kamera 18 zoomda arac en az 500 metre uzaklıkta pallet gıtmez oraya kadar
-
Hawke HK5135 Varmint SF 6-24x44 Tüfek Dürbünü (1/2 MD) Hawke HK5144 Nite-Eye Digital 6-24x50 SF Tüfek Dürbünü (10x Half Mil Dot)
1/2 mildotlu olması dolasıyla aklımda bu ıkı dürbün var. bu dürbünlerde büyütme değiştıkce mıldot değişiyormu
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
abi fırsat olmuyor daha 3 sefer atışa gıdebıldım en kısa zamanda video bnde cekıp koyucam
-
abi yine döktürmüşşsün
-
galatian carbin 1 jsb monster 13. 43 gr 815-825 fs aralığı crosman ultra magnum 10.5 gr 890-900 fs aralığı jsb heavy 910-920 fs aralığında 45 atış 120 bara ayarlı audris regülatör ile bu hızlarda jsb heavy grubu acarken jsb monster13.43 ile corsman ultra magnum cok iyi sonuc verıyor uzak ve yakın mesafede 115 metreye kadar deneyebıldım.
-
galatian carbin 1 kullanıyorum 4.5mm audris regülatörlü 890 fs hızla 45 atış yapıyor tüfek oldukca isabetlı. şunu belırteyım bt65 ve galatian tarzı silahlarda 5.5mm scuba tübünüz yok ise sizi hobiden soğutur.regületör olsa bıle 5.5mm 880 -900 fs aralığında 25-30 stabıl atışı gecmez.
-
emeğine sağlık mustafa sonuc cok güzel