arkadaşlar selamlar
bugün tüfeğimi hatsana tamire göndermek için kargoya gittim. MNG kargo kesinlikle gönderi yapamayacaklarını söylediler. ateşli silah olmadığını ruhsata tabi olmadığını söyledimsede işe yaramadı .Ordan çıkıp hemen yanlarındaki yurtiçi kargoya girdik aynı şeyi onlarda söyledi ki ordaki sorumlu şef arkadaşta tanıdık çıkmasına rağmen.Bende bunun la ilgili ne yapmak gerektiğini öğrenmek için hatsanı aradım sağolsunlar okadar ilgililerki anlatamam.Öncebizim kargo şubesi ile görüştüler ardından bölge müdürüyle sonra bize döndüler.İşin sonunda gönderimizi kabul ettiler.Merak ettim sizlerdende böyle sorunlarla karşılaşan oldumu?.İşin ilginç tarafı aynı kargo şubesi daha önce yinehatsana yolladığım tüfeği küçük bi açıklama karşılığında göndermeyi kabul etmişti.Anlamadığım bu tür gönderilerle ilgili kanuni durumları bilmiyorlarmı acaba yaksa kişiye göre değişen uygulamamı yapılıyor?
sniper58 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Okumayı seven biri olarak sürekli forumdayım diyebilirim.Bendede mevcut olan pcp ye geçiş sevdası okuduğum böyle yorumlarla yerini tereddüte bırakıyor.Gerçekten yaylının verdiği özgürlük ve taşıma kolaylığı extra malzeme azlığı daha cazip.Ama pcp ile yaptığın atışın isabeti menzili gücüde ayrı bir güzellik.Hazır tüfeğimde bakıma gitmişken yeniden düşünsemmi bu konuları
-
selamlar
bu konu bana şu reklamı hatırlattı yaşlı teyze kendi insanımızada güvenemiyecekmiyiz diyorya.Gerçekten insanların birbirine güveni azaldı.ama yapacak çok bişey yok bence önce biz çevremizdekilere güven vereceğiz sonrada karşımızdakinden güven bekleyeceğiz. Aldanırsakta başa gelecek varmış deriz.Ben böyle forumlarda alış veriş yapacaksam eğer o kişinin mesajlarını ve alış veriş yapmışsa onları bi gözden geçiriyorum.güven luşursa alışverişimi yaparım gerisi kaza kader. -
selam bizim askerde ogrendigimiz nefes kontrolu su sekilde oluyor atisa hazir pozisyon aldiktan sonra 2kete derin nefes alinip verilir 3 nefes alinir ve yarisi verilerek nefes tutulur. net gorus saglandiktan sonra ezerrek tetik dusurulur
-
Evet bencede güzel pazarlık olmuş acaba ödeme şekli nasıl?
-
-
kardes av amacindan vazgec istersen zira havali gurubu tufeklerle av yapmak yasak ayrica bence havali tufekle av yapmak bu hobinin gelecegine zarar verebilir
-
bende bu ara bu tek parça ayağın sabit kalmasını sağlamaya çalışıyorum.bulduğum çare şu dürbün kelepçelerinin dürbünle arasına elastik çift taraflı bant sardım.burda kayma olmuyor darbeyide emiyor biraz sanırım. ikinci olarak dürbün kızagınıda aynı elastik bant ile tüfeğe yapıştırdıktan sonra montajını yaptım ama buna rağmen geri kaymayı engellemedi.Bu arada tüfek torpedo 155.Şimdi bunu engellemek içinde sert lastikten stoper yaptım.stoper rayın üzerindeki girintilere giriyor ve raya vidalanıyor.Bunu deneme fırsatım olmadı daha deneyince sonucunu yazarım.
-
biraz daha torpedoyla idare edelimde cüzdanı geliştirince bunları düşünebiliriz ancak . çok para çok