az önce banada geldi.
nickname 'katrina'
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
az önce banada geldi.
nickname 'katrina'
tüpün ucuna emniyet parçasınıda takın, hatsan tüpü dolu gönderiyor.
AS,
benim sadece valf'den kaçıyordu. Tüpü söküp gönderdim, içerisine arıza notu,telefon ve adres bilgilerinide yazın.
hiç kuşkum yok zaten, daha önce hatsan torpedom vardı. Söktüm temizledim, toparken el kundağını kırmıştım.
tüfeği parçalar halinde hatsana gönderdim, sağ olsunlar tertemiz toplanmış olarak geri geldi.
Hava kaçıran AT-44 tüpünü servise gönderdim ve hava kaçağı problemi giderildi vede temizliği vs yapılmış olarak geldi.
tüfeği 2015 yılında almıştım.
Hatsan servise buradan teşekkür ederim.
Gözünüz kapalı yollayın . Sorunu dışında genel bakımınıda yapıp yollayacaklardır
hiç kuşkum yok zaten, daha önce hatsan torpedom vardı. Söktüm temizledim, toparken el kundağını kırmıştım.
tüfeği parçalar halinde hatsana gönderdim, sağ olsunlar tertemiz toplanmış olarak geri geldi.
baya yıl olmuş ama benim tüpde hava kaçırıyor, servisi aradım.
kargo ile yollayın yardımcı olacaklarınız söylediler.
GPS kesinlikle olmalı mı? Kaza anında kaç km yaptığımızı belgeler mi? Allah herkese kazasız belasız yolculuklar nasip etsin.
evet gps modülü ile koordinat ve hızıda kayıt ediyor. kaza yada darbe anında silinmeyecek formatta kısa bir kayıt alıyor.
gümrük için ben vergi ödemedim. vergisiz gümrük bedeli kaç dolar oldu bilemiyorum.
Çin malı a118 C chipli 170 derece lensli kapasitörlü olan modelini 1 senedir kullanıyorum memnunum HD çekim yapıyor, gps ile hız koordinat kayıtta yapabiliyor.
kapasitörlü tercih etmenizi tavsiye ederim, çünkü yazın ön camdan gelen ısı ile bataryalarda yanma tehlikesi var.
Allah bağışlasın, maşallah....
ailecek güzel atış olmuş.
Hayırlı teskereler.....
akvaryum hobisi olanlar ve benzeri durumlar için çok detayların olduğu siteden istediğiniz konudan yardım alabilirsiniz.
http://www.akvaryum.com
canlılarda üsülüne uygun kargolanabilir.
s.a.
hayırlı olsun....
mesken savunmasında kauçuk mermi kullanılabilir.
tebrik ederim, ellerinize ve emeğinize sağlık......
nasıl yaptınız video sunu koyabilirseniz herkes faydalana bilir.
ilk başlarda zor gelmiyo ama atışta bir kaç tüp hava basınca gerçekten yoruyor.
https://www.youtube.com/watch?v=uzf02W-Di-M
https://www.youtube.com/watch?v=ZpJVs6L-zYY
bunun gibi birşeyler yapmak lazım.
üstadlar selamlar;
uzun zamandır planladığım at44 serisinin at44 s 10 5.5 modelini aldım.
200 bardan yaklaşık 90 bara kadar 40 pellet atıyor. ayarlarını değiştirmedim tüfek sıfır.
fabrika ayarları için 40 pellet normal mi ?
basınçlı halde bir kaç gün durdu basınç düşmesi yok.
at44 için ideal güç ayarı kaç tur olmalı?
peki benim geçen bakım için gönderdiğim tüfeği hiçbişey yapmadan geri göndermelerine ne demeli bence öyle aman aman bir servis desteği yok boşu boşuna tüfek gitti geldi arada benim bisürü uğraştığımda cabası
Kötü yorum yapana pek rastlamadım doğrusu. Bilemedim arayıp görüştünüz mü ?
yoğunluktan olabilir, kutu yada paket içerisine not koyulmasını istiyorlar.
kötü yorum nadir. hatsandan pcp alamayı düşünüyorum.
satış sonrası ve yerli olmasıda büyük etken benin için
arkadaşıma ait torpedo 155 kundağını temizlik amaçlı söktük ve toplarken kendi hatamızdan dolayı kundağı kırdık.
hatsan ile görüşmemiz sonucunda kargo ile göndermemizi istediler, tüfek yeni kundak ve full bakımlı geri geldi.
hatsan satış sonrası desteği için teşekkürler.
aleyküm selam;
bende yaklaşık bir sene torpedo kullandım. aynı durumla bende karşılaştım. alttaki levheyeyi serbest bırakan kilit vidası gevşeyip kilit mandalına basamıyor.
tüfeği servise gönderebilirsin yada kundadığı söküp vidasını sıkarsan sorun çözülüyor. sıkacaksan '' locktite '' gibi ürünlerle somunu sabitlersen tekrar yaşamazsın.
kolay gelsin.