Evet ne zaman buluşuyoruz..
ctanyel tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar ilginiz için maps üzerinden paylaşalımmı atış yerlerimizi sonra karar verelim bu arada 300 bar dolumunu nerde yapıyorsunuz
-
Airgunturk e hoşgeldiniz, umarım bulunduğunuz bölgeden arkadaşlar bulursunuz. Keyifli forumlar, saygılar
Çok teşekkürler iyi niyetli dileğiniz için umarım en kısa zamanda beylikdüzü ve etrafındaki arkadaşları belirleriz.
-
senin atış yaptığın yerler neresi.
-
Merhaba aytapfa tabiki sadece atış değil atış bahane ilk sen cevap verdin umarım devamı gelir.
-
Herkese Merhabalar,
Bu güzel forum a üye olalı bir kaç gün oldu konu başlıklarına baktım ve konularda Beylikdüzünde bir etkinlik göremedim halbuki bir sürü yer var sahil tarafında sanırım üye olan arkadaşlarda var umarım bu konudan sonra toplanıp bir araya gelebiliriz.