mavzer66 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Aynı olayı yaşadım zamanında İdris arı bey ilgilendi sağolsun
-
red dot için farketmez, ortalama çalışan bir ürün işinizi görür. dürbünde de aynı şey geçerli fakat biraz kaliteli ve atış programlarına uygun bir ürün olsun derseniz, Hawke markasını tavsiye ederim.
teşekkür ederim
-
mesaj 2020 de yazılmış.
1 senede olanlara bakın .Bir senede olanları görmemek için
Mezarda olmak lazım
Hatta Bir Aydan beri olanlara bakmak lazım
Yani dolar yükselirken yükselip düşerken dusmeyisine dikkat çekmek istiyorum.sayın yönetici.
-
Değerli arkadaşlar
Ucuz elbette ki adı üstünde basittir
Benim sıkıntım jsb pellet in pahalı olduğu ve kur yükselirken jet hızı ile çıkıp halen durmayişı
-
Evet jsb fiyatları çok yüksek alınacak gibi değil. Yerli olana umut bagliyoruz ama maalesef. Spoton biraz iyi gibi yinede jsb performansının yarısı. Benim anlamadığım bu pelleti üretmek çok mu zor.
Bu millet alasını yapar Ama canı istesin yeterki
.....
-
Resimleriniz açılmıyor
-
5.5mm18.13 /// ve 4.5mm jsb son dakika haberleri fiyat olarak nedir acaba
Ben en son 175 duymuştum dolar zirvede iken
Şimdi düştü 300 olmuştur ..
Tepki.....yokmu katılan Yiğitler
-
Merhaba arkadaşlar, malum döviz yükseldi, jsb pelletler 500 tanesi 115 TL olmuş. Tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı kaliteli çapaksız pellet var mı? 5.52 seviyor benim hw 77
Ne 115 i sayın hobidasim bana 175 dediler şimdi dolar düştü jsb iki kat olmuştur yani 350
Böyle acımasız bir toplumda yaşıyoruz malesef
-
Önerdiğiniz bir marka varmı
-
Arkadaşlar reximex RP tabanca ya reddot mu yoksa Compact dürbünmü görüşünüz nedir!?
-
Dolar yükseldi uçtu düştü konmadi halen devam ediyor uçmaya jsb kanatlı 🐦
-
Ürünün mk2 modeli:
Elinize sağlık üstadım
Gaziantep
Desem..
-
Arkadaşlar terier veya başka cins süs köpeği 🐕 sahiplenmek istiyorum.
-
Jsb pellet lazım.5.52 mm18.13 ve
4.5 mm
-
Muratrex firmanın ustasıdır. Fabrikayı arayın her türlü yardımda bulunacaktır.
Hasan Ali bey sağolsun ilgileniyor
Murat bey ile görüşmek nasip olmadı.. işleri çok veyahutda tabanca diye vakit ayırmadı...
-
Sorun hava tutmuyor idi fabrikaya yolladım bakalım sonucu buradan tüm arkadaşlara duyuracağım
-
Umarım öyle olur Hasan ustam
-
Reximek RP tabanca