Saf güç isteyenler için en iyi seçenekdir kendileri zira poligon'da hedef kağıdını vurmanın yanı sıra diğerlerini'de havalandırdığı görülmüştür
Deagles tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben 75 kilo'yum namlunun yani susturucunun ucundan tutup çok zorlanmadan kurabiliyorum veya dip çiği yere koyarak namluya kuvvet uygulayarak'da kurduğum oldu ilk zamanlar fakat pek önermiyorum dikkat edin eliniz'den kaçırmayın veya palet yüklerken eliniz ne olur ne olmaz tetik'de olmasın hatta yapabiliyorsanız elinizden namluyu bırakmayın
-
Ürünün namlu'ya sıkışması namlu oring'ine zarar vermesi sarjöre tam oturmaması bir çok kişinin ağzından çıkıyor bu ürünler muhtemelen kaba taslak değerlerle üretilip paketlenip tüketiciye sunuluyor test veya başka bir amaçla olsun bu kadar kaba taslak bir ürün kullanıcılara asla dağıtılmamalı öncelikle fabrika'da her çeşit tüfekle ürünlerin bir çok teste tabi tutulmaları lazım daha sonra eğer'ki hiç bir sorun yok ürün kullanıcılara sunulup onların görüşleri alınmalı ve istekleri doğrultusunda geliştirilmeli
-
digital kadar kaliteli bir ses derken? digital kaliteli değildir ki ses sistemlerinde en iyisi analogdur. optik çıkışlar digital ses işlemcileri falan hikaye onlar yanlızca gerçek analog sesi taklit etmek için yapılmışlardır.
çok kaliteli sistemler ahşap streo kolonlardır 2 parçadırlar tamamen analogdurlar, 5+1 ler falan düzmecedir. stereo sistemler yine lambalı amfiler analog eko lar ve altından yapılmış aktarım kabloları ile çalışırlar. bu amfilerde transistör bile bulunmaz lambalıdır en iyi sesi bunlar verir. zaten insan kulağı monodur ve analog çalışır.
bugün en iyi sesi linkteki gibi sistemler verirler
siz gidip 5 bin dolarlık pro ses kartı alsanız en kral optik kabloyu ve 7+1 hoparlörüde kullansanız bu ses siteminni yanına yaklaşamazBenim bugüne kadar deneyimlediğim pikap ve plak ikilisi yukarıdaki milyarlık sistem hariç dijital ortamdaki ses kalitesi ile kıyaslanınca pek iyi değildi en basitinden pikap denince akla gelen o cızırtı sesi plağın zamanla bozulması ve benim deneyimlediğim ekipmanların kalitesi'de aşikar tabi ancak milyarlık bütçe ayırıp en iyi sesi almak istemiyorsanız dijital ortam buna en iyi alternatif hele'ki monitoring özellikli hoparlörleri'niz ve dinlediğiniz müziğin mümkün olduğunda sıkıştırılmamış formatlar'da dinlerseniz örneğin .flac gibi çok tatmin edici sonuçlar alabilirsiniz 5.1 v.b donanımlar hiç bir şey zaten
-
Sesi duyduğumda o sesin plak ve pikap kaynaklı olduğuna inanamadım kesinlikle dijital bir ortam da ki kadar kaliteli bir ses
-
İlginç tüfeğin bullet'i ağır olduğu için atarken zorlanıyor sanırım
-
İnce mehmet'in 5.5mm bullet'leri var mı gerçekten özellikle Mod 125 ile combine edildiğin'de nasıl bir sonuç verecek merak ediyorum