AlıntıPaletlerin içerisini lehimle doldurup ağırlaştırdım denedim de tahribatı süper baya da ağır yaylı tüfekte denedim sizede tavsiye ederim ama lehimle doldurma işi çok zor
aksaray_mstf tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Xenon far mı halojen far mı Görüş için hangisi iyi ve dıştan spor görünüş oluşturur
-
L beden çeneden açılır motorsiklet kaskı freem marka - prosel marka korumalı mevsimlik motorsiklet montu L beden - kışlık korumalı L beden motorsiklet eldiveni prohell marka motorsiklet ekipmanı satılıktır ürünler orjinal ambalajında hiç kullanılmamıştır fiyat 250 ciddi alıcı varsa görüşelim
-
Aslında bu da bizim havalı silah mantığıyla doğru orantılı, bütce belirlerseniz daha kolay yardımcı olunur en azından belirli modeller vardır ve YBR hakikaten bir başka yakıt olarak da üstüne motor yok.
eyw usta saol -
Bence vergisini düşünmeyin yakış olarak aynı yakarlar çin malı alacaksınız zannedersem 100 cc olanın ebatları ufak oluyor 125 lıklerınde büyük oluyor daha rahat oluyor tavsiye olarak model söyleyebilirim hem 100 lük hem atik PeugeotTrekker 100
http://www.sahibinden.com/motosiklet-peu…iewType=Gallery
bende mondial superboy modelini beğendim ama 100 lük kasa 125lik motorlardan büyük duruyo sizce çekişi nasıldır tahminen -
motorsiklet alma istiyorum ama motor hacmi konusunda kararsızım ..günde maksimum 15 km yol yapacam ama çekiş ve atak olması gerek 100 cc mi ? 125 cc mi? 125lik vergi kapsamında ama 100 lükte zorlandığı için benzini çok yakar bence sizce hangisi
Yamaha YBR 125 kullanıyorum şehir içi ve şehir dışı için en ekonomik ve konforlu motorlardan birisi.
bende mondial superboy modelini beğendim ama 100 lük kasa 125lik motorlardan büyük duruyo sizce çekişi nasıldır tahminen -
motorsiklet alma istiyorum ama motor hacmi konusunda kararsızım ..günde maksimum 15 km yol yapacam ama çekiş ve atak olması gerek 100 cc mi ? 125 cc mi? 125lik vergi kapsamında ama 100 lükte zorlandığı için benzini çok yakar bence sizce hangisi
-
Bencede çok şikayet geliyo
-
-
arkadaşlar motorsiklet almaya karar verdim ama iki marka arasında kaldım sizce hangisi ? kanuni breton s 100 mü ? yoksa mondial mg superboy 100 mü karar veremedim tabi satış sonrası destek konusunda hangi, firma daha ilgili oda önemli ...
-
Hatsan kullanma kılavuzunda çok net bilgi verilmiş hatsannın sitesindende baka bilirsin
-
Namluya oturmadı nasıl bi paletse
-
ben daha çaylağım üstadlık mertebesi için çok fırın ekmek yemek lazım
bende çaylağım daha -
norikayla uğraşma ben kullandım birkaç türünü isabet berbat.
Paran varsa jsb,aa,falcon,fx,rws pelet al.paran kısıtlıysa rws match alabilirsin çok güzeldir. gamonun peletlerini kullanabilirsin. özellikle prohunter gayet isabetli ve ucuz...
Torun ilede 25 metreden sonra pek fanteziye girme.sana istediğin sonucu vermez.bu mesafeler içinde kullan zevk al...
eyw üsdat -
pcp için ideal böyle pelletler. yaylı için cok ağır gelir
kaç grains üzerinde yazmıyo -
at44 le atılmıstı.40 m den sonra saçmalıyor diyordu
ben yaylı tüfekte kullanacam daha çok saçmalar -
kullanmadım ama kulanan bir kaç arkadastan duydum. uzun mesafe için kötü dediler.
kaç metre mesela
-
Norica saçma nasıl bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilirmi
-
Optima 4x20
-
yeni dürbün aldım ama nasıl ayar yapılır nasıl sıfırlanır bilmiyorum dürbün tornavida yardımı ile ayarlanıyo biraz inceledim ama artı kılında hareket göremedim yardımcı olurmusunuz