Çok tşkrler yardımcı oldunuz
aksaray_mstf tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Silahımı yeni aldım yaklaşık 900 saçma attım 500 tanesini gamo pro hunter attım fakat pro hunter ilk başlarda çok zor oturuyodu şimdi ise normal bir şekilde oturuyo diabola saçmalar ise daha kolay oturuyo sanki palet koyma haznesi genişledi diabola saçmalarında tahribatı azalır gibi oldu bu da bende bir endişe uyandırdı silahta bi sorunmu var yardımcı olursanız sevinirim
-
evet pro hunter güzeldir çoğu yaylıda iyi iş çıkarır ben mod 125 te kullanıyorum ve memnunum
ilk 100 saçmayı çok zor attım saçma haznesine çok zor oturuyodu şimdi alıştı gayet güzel oldu 15 m 1 tek sigarayı vuruyorum -
imzada yazan silaha göre bence gamo saçmaları iyidir daha pahalı saçmaya gerek yok.
imzada yazan silaha göre bence gamo saçmaları iyidir daha pahalı saçmaya gerek yok.
evet haklısınız daha pahalıya gerek yok gamo pro hunteri uzun mesafede kullanacam avsan nı ise enfazla 30 m çünkü gamonun menzili mükemmel kullandığım saçma domed başlı çok güzel iş çıkarıyo -
saçmaları inceledim gramaj farkı varsa bilmiyorum ama etekleri gayet düzgün ama yumuşak bence yiv ve setlere iyi otururacağından eminim
-
bugün yeni bir palet aldım markası avsan gayette ucuz saçmayı inceledim eteği geniş ve yumuşak şekil olarak hoşuma gitti silahta denemek gerek silahım gamo pro hunter ile de iyi iş çıkarıyodu ama eğlence amacı ile kullandığımdan biraz daha ucuz palet aldım sizce gamo ya devam etmelimiyim
-
jet ile 3 atışta gurupman yapıyorum ama uzun mesafede sapıyo
-
torun mod 401 magnum
-
50 m ve üzeri için palet önerisi vere bilirmisiniz gamo pro hunter ile 10 m den gurupman bile çıkaramadım ama hunterin mesafesi güzel hoşuma gitti ama isabet hiçyok benim silahım yerli üretim olduğu için sıkıntı yaşarsın dediler ucuz paletler kısa mesafede gayet iyi ama uzun mesafede sapıtıyo ne yapsam bilemedim fiyatıda çok uçuk olmasın
-
bakalım bulabilirsem denerim
-
amacımızı belirleyemedik ama 50 m atışlarda gamo pro hunter başarısız jet marka kıytırık bir merminin daha başarılı olduğunu gözledim ama bi anlam veremedim parmak uçlerım yara oldu nasıl bi saçmaysa bi türlü oturmuyo yerine pro hunter ile 10 m den guruplama çıkardım bide 50 m atışlarında görmek lazım
-
gamo pro hunter ile 10 m den gurupman çıkardım ama çıkarana kadar parmak uçlarım yara oldu hedefi biraz daha küçülttüm ve 10 m den kalem diktim gamo pro hunter çok başarısız kaldı jet marka kıytırık bir saçma ile kalemi param parça ettim sizce gamo benim silahıma uygun bi saçmamı kullandığım silah torun mod 401 magnum
-
eline sağlık abi gamo pro hunter nasıl bir saçma ise hem istediğim yeri vuramıyorum hemde parmaklarım yara oldu namluya oturtmak için çekiçle çakasım geliyo kalitesi daha düşük bir mermi ile istediğim yeri vuruyorum abi sence neden gamo ya boşuna para kazandırmanın anlamı yok zaten hiçbirimiz havalıyla av yapmıyoruz fazla kaliteye kaçmak bence israf
-
gamo pro hunter ile 10 m den gurupman çıkardım ama parmak uçlarım yara oldu birde jet marka bir saçma ile 10m den dolma kalemi parçaladım ama gamo ile aynı şeyi başaramıyorum hafta sonu 50 m atışına başlıyacam bakalım gamo bu sefer ne yapacak gamo ile istediğim yeri vuramıyorum sanırım benim silahıma uygun değil
-
Gamo ya göre silahı sıfırlamadım
ağır olduğu için hedefin altına vuruyo sanır sam ama şu bi gerçekki jet gibi mermi giderken çıkardığı ses çok güzel sanki f16
Bu sorun benden kaynaklanıyo silahı sıfırlamadım
-
Silahımın saçma koyma bölümüne yeni aldığım gamo marka saçma çok zor bişekilde oturuyo iyice bastırıyorum ancak öyle oturuyo 50 m atışlarında kıytırık bir saçmayla pet şişeyi vura biliyorum ama gamo ile vuramıyorum ben demi bir sıkıntı var çözemedim
-
İlk defa kullanıyorum yeniden sıfırlarım sağolasın
-
10 mm usta sanırım birazda şans var
Gomo nun domed başlı mermisini aldım bide onu kullanıyım diyorum ama yeniden sıfırlama yapmam gerekirmi
-
Silahım kaliteli sayılmaz torun diye aldım ama üzerinde oskar mod 401 yazmakta silahtan memnumum 50 m elektirik kablosunu vura bilmekteyim
-
Eyvallah sağ olasın