Eyvallah üsdat birde silahı kırdıktan sonra saçma koyulan yer değilde tam sırtında bir delik var oraya yağ dökülmesi gerektiği ve 12 saat beklemesi konusunda bir yazı okudum doğrumu
aksaray_mstf tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Silahı alalı daha 2 hafta oldu ilk aldığımdan beri beyaz duman çıkarıyo ve seside gayet normal peki neresine ve ne kadar yağ dökmek gerkir bide benim silah yeni olduğundan dolayı namlu da yaş olabilir
-
Havalı tüfeğim le atış yaptıktan sonra beyaz duman atıyo bu bir sorunmu dur ? Silahımı her 100 ta bir yağlıyorum birazda bundan şüpeleniyorum birde saçma koyulan yere yağ dökülmesi doğrumudur dizelleme yaparmı ?
-
Eyvllah kubbe başlı saçma yı deniyecem memnun kalırsam hep kubbe başlıklı kullanırım
-
Tşkkrler Silahı av için kullanmıyorum sivri saçma kullanmasam nasıl olur
-
Jet marka saçma kullanıyorum fakat çok memnun değilim silahım 5.5 cal gamo saçma benim silahım için uygunmu
-
2 gün önce havalı tüfek aldım ve bana en uygun torun marka gözüme çarptı ve torun almak için bayiye gittim torun marka istedim fakat üzerinde oskar mod 401 yazıyo faturada ise torun mod 401 oskar yazmakta torunun böyle bi modeli varmı ben aradım bulamadım yardım ederseniz sevinirim
Yönetici Not'u : AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.