cevaplarınız için teşekkürler vidalardan kastınız öndeki namlunun kırma bölümündeki 2 vida ise onları kontrol ettim gene aynı sorunu yaşadım bi servisi arayayım. cemal abi her soruma cevap verdin sana ayriyetten minnet duyuyorum
emre123 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
öncelikle herkese merhaba.forumda günlerce araştırıp aldığım stoeger tüfeğimi büyük bir heycanla 1 ay önce alıp atışlara başladım ilk başlarda isabetler tutarsızdı diesel etkisi yapıyodur ondandır dedim. 2-3 paket pellet'ten sonra gene aynısı olunca foruma danıştım ve bir dampa ayak aldım gene tutarsızlık yapınca tüfeği biraz kurcaladım ve kundağın yukarı aşağı oynadığını fark ettim servis vs hakkında hiç bir fikrim yok yardım edebilirmisiniz teşkekkürler.
-
mod 125 i düşünmüştüm fakat biraz araştırdıktan sonra tüfekten soğudum üstünde dürbün tutmuyormuş ve dampa ayakla dahi 150-200 atıştan sonra dürbünün ayarı bozuluyormuş peki siz patriot ta böyle bir sorun yaşadınızmı ?
-
ilk başlarda hatsan düşünüyordum ama ufak bi araştırmadan sonra vazgeçtim üstünde dürbün tutmuyormuş isabetsizmiş birtek yetkili servis konusunda olumlu şeyler duydum peki gamo,stroeger yedek parça vb. sorunlar yaşarmıyım ?
-
ben aslında hıza şu yönden bakıyorum nekadar hızlı o kadar tahribat gücü fazla o yüzden hızlı tüfek arıyorum
-
nitro pistonlu yaylılardan biraz bahsedebilirmisiniz ? peki gamo whisper-bull nasıl ?
-
peki 75-100 mt için nasıl bi dürbün önerirsiz benimde stroeger a içim ısındı çünkü biraz araştırınca patriotun dürbün ayarının falan bozulduğunu duydum dampa ayakla falan uğraşmak istemiyorum cevaplarınız için çok teşekkürler
-
maximum verebileceğim fiyat 500 tl daha üst seviyedeki tüfeklere bakmıyorum cünkü 680 liraya bi pcp alırım yaylıyla başlayıp zamanla pcp ye geçmek istiyorum peki stroeger in tahribatı bi patriot kadar iyimidir. not 1. nesil patriot aramıyorum peki siz hiç stroegerle patriotu kıyasladınızmı ne gibi farkları var biraz saçma bi soru gibi oldu ama napiyim bişi bilmiyorum ki mazur görün
-
Stoeger X20 Synthetic Combo ile hatsan webley patriot arasında kaldım hatsan güclü fakat isabetsiz forumu biraz araştırdım patriotun ölcümlerinde hızı 240 m/s çıkıyo fakat fabrika ölçümleri 300 m/s bu durumda stoegerin hızı mantık olarak daha düşük oluyo ama ağır pellet ile ölçülmüştür diyo hangisini alacam kafam iyice karıştı siz olsanız ne yaparsınız ?