ne lanet bir yermiş..konuyuda hortlatmıs olduk ama.
amon3nnn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Benimkinden de atıştan sonra hedşat, först blad, dabıl kil gibi garip sesler geliyor.
-
Arkadaşım biraz geç işlese de bu ülkede kanun var merak etme. Sorun çözülmezse paranı faiziyle geri alırsın merak etme.
arkadaşım ne yazık ki söylediğin gibi olmaz bu.sen gönüllü gönderiyorsun.adam yakalansa şunu iddia edebiir "borcu vardı bana".ortada bir senet yoksa işin çok zor.kurtulmana sevindim.
-
arkadaslar pek bir yorum yok cfr model hakkinda arastirma yapmistim 1-2 mesaj haric pek bir bilgi yok.sanirim cfx alacagim.umarim cok ses cikarmiyordur.acaba gamo cfx royalin ucundaki seyde modarator mu?ozellikler kisminda yazmiyorda?
-
arkadaşlar sona yaklaştım sayenizde cfx royal almayı düşünüyorum ama cfr whisperda albenisi yüksek bir silah.acaba ikisininde artıları ve eksilerini sorabilirmiyim.
-
valla arkadaşlar beni de alın aranıza.o zamana kadar bir tüfekte karar kılabilirsem ki bu gidişle zor; kesin gelicem.gerçi karar veremesemde gelirim maksat muhabbet.kütahyada sosyal hayat malum..
-
İyi olur dostum.keske soyle 4-5 kisi olsaydik.
-
selamlar arkadaşlar kütahya da bu hobiyle uğraşanlar var mı?yada bir grup var mı?