öğleden sonra 4'e kadar yaz havası vardı. sevindik hava iyi olacak diye ama..
bradlix tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bursadaki hobidaşlarıma duyurulur. üstadlara.. bizde bir ara küçük bir ft düzenlesek?
-
avro %10 kadar yükseldi. yani pelletlerde ortalama 3 lira kadar yükselmeli tabi birileri fırsatçılık yapmıyorsa.. piyasada olmamasını bende anlayamıyorum. pahalı bile olsa bulunmalı. adanadaki arkadaşlar bilinen firmalarla görüşse ve nedenini bizlerle paylaşsa seviniriz.
-
8oelinize sağlık hoş olmuş ama delikler daha küçük ve daha özenli olsa sanki daha hoş olacakmış.
-
bu arada 18gr jsb ben 2-3 hafta önce aldım
https://www.kafkasav.com/default.asp?git=9&urun=690 sordum var dediler siparişi verdim. isterseniz sorun aa olsun derseniz bende bulamadım. -
bu nasıl iştir... uranyum zenginleştirmede kullanılan bir şey olsa daha rahat bulunurdu sanırım. neden getiremiyorlar... üretimi mi durdu... ithalatı mı yasaklandı...
-
metehan kardeşim bizim takım biraz ara verdi galiba. abilerimizi göremez olduk.. ayda bir bile görüşemiyoruz.
-
arkadaşım bu 9m ve 2.sıfır 70m sıfırlama nasıl oluyor? dürbünün ön ayağınımı kaldırıyorsun? 9m de mermi tırmanmalı ki 70 m de tekrar düşerek aynı noktaya gelsin.. yada mantık hatası mı yapıyorum? açıklarsan memnun olurum.
-
ikiside var elimde. kırmızı ve mavi kutular arasında fark var mı sizce?
sanki maviler daha mı iyi.. ben en çok aa 18gr leri beğendim. belki
birazda psikolojikdir ne dersiniz -
üstad gri kapak dediğiniz mavi olanlar mı? kapak resimlerini koyabilir misiniz... tecrübelerinizden yararlanmak isteriz. saygılar...
-
pellet fark etmez.. 10-15metrede hepsi öldürür.. doğru yerden vurmak mesele... ama vurmak yerine kümese 15dakika zaman ayırıp gedikleri kapatsanı daha kolay ve daha insani bir çözüm olur.. ayrıca haftaya bir başka canlının dadanmayacağı belli mi.. hepsini vurmaya mı çalışacaksınız.. nacizane tavsiyem; kümesi tamir edin. saygılar...
-
bende gelebilirim
-
ben beğenmedim. güzelim s510 u kral magnum plastik dipçiğe benzetmişsiniz. arkadaşın dediği gibi metal kısımlara uygulasanız daha hoş olurdu diye düşünüyorum. ama tabi zevk meselesi siz beğendikten sonra bize hayırlı olsun demek düşer.
-
25 dedim 18 de olur ama eylüle kalmasın...
-
153 tarfik ışığı arıza değil mi...? ya da yanlış hatırlıyorum..
-
çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. bu arada bizede ışık tutmuş oluyorsunuz. aklımda bir ışık çaktı bizimkine de yakışır diye..
-
24.90 ı görünce satışa çıkardınız sandım valla iyi para ediyor dedim biran .. hayırlı satışlar
-
yer neresi belli mi? saat?
-
Allah a şükür sorun olmadı.. kendi mi dönüyor o parça elle farketmeden dokunulduğu için mi...
-
mükemmel görünüyor... benim s510 a da yaptırsam iyi olabilir fikrinini canlandırdı kafamda. yapanın elleri dert görmesin...