hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
bradlix tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun...
-
oto forumu olmuş
-
buluşma oldu mu? nereye gittiniz? koordinat yoktu...
-
tamam işte yamuk yumukta olsa çok fark etmiyor demek istemişsiniz.. bu iy haber hep iyileri seçmeye çalışmayalım geleni atalım gitsin...
-
neyi anlatmaya çalışıyorsunuz? pelletler çapaklı, yamuk... olsada isabet çok değişmiyor mu? değişiyor mu demek istediniz..
-
bırakın zengin oyuncaklarını siz ki gariban bir forum üyesisiniz sadece.. ehhee eheee
-
ilk fırsatta bir deneyelim.
-
manzara ve organizasyon on numara.
-
hayırlı olsun
-
deneye deneye öğrenilir elbette ama yinede usta birilerinden yardım alırsanız sonuçlar daha iyi olur diye düşünüyorum. denemekten vazgeçmeyin.
-
ben air arms s510 aldım. bt65 i denedim formdan tanıştığım arkadaşlardan birinde vardı. 30-40 atış yaptım ve bence gayet iyiydi. regülatör de yoktu ama kendi bir takım hassas ayarlar yapmış. ben beğenmiştim ama 2.bir şansım olmadığı için tek tercihle s510 aldım. bugün yarın elime ulaşır. heyecanla beklyorum. sen de illinde ikamet edenlerle temasa geç mutlaka denemen için yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır. saygılar...
-
gidiyor muyuz... :))
-
arkadaşlar air arms s510 nasıl bulurum?
-
arkadaşlar herkes air arms al diyor da. bu markanın çoğu modeli yok stoklarda.. Air Arms S510 Xtra FAC SL-RH Sporter 5,5 mm buna göz koydum gibi :)) ama yok ayrıca da değer mi..stoğa girse de fiyat en az 2200 civarı.bütçeyi 2500 yapmak lazım. dürbünde var.. 3 düz olacak. ohooo yok yok bu kadar uçmayalım. bu pazar bir buluşma gerçekleşsede görsek birkaç model. saygılar.
-
valla hocam ben 800-900lire bütçe derken 2000e çıkardım. bu işin sonuda yok. o nedenle ortalama birşey olsun diye bt65 alıp regülatörde ayarlayıp kullanılır diye düşündüm. air renger ister gönül ama 4-5bin lira.. pompa çok zahmetli mi? tüp mü alsak.. tüpde tehlikeli gibi...
-
on numara olur. o zaman ben şimdiden güneş duasına çıkayım :)) yağmurda var ama.. kısmet inşallah gidebiliriz.
sekocan nikli arkadaşım; bt65 regülatör nerde? kim takıyor? fiyat nedir? bilginiz var mı?
-
şu buluşmalara katılıp sizlerin silahlarını yakından görüp incelemeyi çok istiyorum. net karar vermem ancak bu şekilde olur. tecrübe herşeydir. sizin tecrübelerinizden istifade etmek isterim. saygılar...
-
baştan bende at 44 long lw namluyu düşündüm sonra bt65 gücü iyi (ağır pellet kullanmak için) diye bt65 dedim ama 16gr-18gr pellet atmanın keyfi başka diyenleri okudum dedim bende gerektiğinde 30gr pellet atarım isteyince de 18gr atarım(regülatörle). internette de yabancı ülkelerde uygulanmışları var internette sonuçlar iyi. bir arkadaş ts bt65 al regülatör sonrası oluyor air arms diye yazmış.
işin özü memleketimde yapılıyordur bu regülatör dedim(at 44 regülatöründen ne farkı olacak ki tüp çapları farklıdır en fazla).
-
aa s510 mutlaka daha iyi(kaliteli) ama biz o tüfeğin hakkını verebilirmiyiz o şüpheli. o yüzden bt 65 regülatörle bana yeter diyorum. 100 metreden 3-5 atışta şişeye isabet ettirsem yeter diyorum. yetmez mi yoksaaaaa