artık karar verme noktasındayım.. kafamdaki son hal bt65 w-lw+regülatör. birde pompayı kullanmak lazım çok zor diyen var o kadar zorlamaz diyen var. denemek lazım. tüp mü pompa mı o tam şekillenmedi ama pompadan yana ibre.. :))
bradlix tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
şimdi bir de s510 takılıyor kafama bu fiyata değer mi diye soruyorum kendime.. o kadar fark var mı? 3000 i bulcak bizim hesap bu gidişle. 1500 ile başladık... hadi hayırlısı.
-
teşekkür ederim. çok memnun olurum.
-
ben at44 w-lw namlu ve bt65-w-lw namludan hangisi daha isabetlidir(100 metrelerde) onu merak ediyorum. bt65 çok güçlü o yüzden 25gr hatta 30 gr altı pellet hafif olduğu için sapma da çok oluyor gibi yorumlar okudum. bazı yorumlar ise tam tersi isabet iyi diyor. mekanizma iyi diyor. vb. güçlü olsun diye de attığımızı arada bir vuramayacaksak hobimiz başlamadan biter..
kullananlar ve bu konularda bilgisi olanlar yardımlarınızı bekliyorum.
-
gitme kesinleşmedi, katılım olmadı diye üzülürken meğer siz çıkmışınız araziye.. ben de bt 65-w-lw almayı düşünüyorum. hem görmüş olurdum.. bt 65 en az 25gr pelletle isabetli atışlar yspsr deniyor. gözümüzle görürdük 16-18gr sonuçları nasıl diye.. kullananlar 18gr pelletle 100 metre gurupmanlarından bahsetse çok makbule geçer... saygılar
-
ben gelmek sizleri tanımak isterim