evet gerçekten güzel bir gündü.ben kısa süre kalmama rağmen çok keyif aldım.
barbarostas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
evet bu aparattan bende alacağım.
-
madem 3 tane alıcaksınız bir tanede ortaklaşa kompresör alın.
-
çok uzun zamandan beri almak istediğim 300 bar lık tüpe yatagun sayesinde kavuşabildim.insan bazen parasının olmasına rağmen istediği şeyi alamaması çok kötü birşey.burda Mustafa beyi ve ekibini bu tip malzemeleri bizlerin hizmetine sunduğu için çok teşekkür ediyorum.inşallah darısı olmayanların başına.ben aldım rahatladım.
-
elinize sağlık çok güzel olmuş.yani elinizin altındaki makinayı kıskanmıyor değilim. benimde elimin altında böyle bir makina olmasını isterdim.tebrikler.
-
elinize sağlık çok güzel olmuş.bunu aslında AA ya uygulamak lazım.eğer yaparsanız bir tane de ben isterim.parasıyla tabii.
-
hayırlı olsun .kazasız atışlar.
-
hayırlısı olsun güle güle kullanın.çok güzel bir seçim yapmışsınız.kazasız atışlar dilerim.
-
hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.
-
-
çok geçmiş olsun.Allah tekrarını göstermesin.
-
güzel seçim hayırlısı olsun.
-
aklıma gırme abı
imkanın varsa hiç düşünme -
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.bugün biraz atış yapma fırsatım oldu at 44 e göre çok güçlü bir tüfek.at 44 ile delemediğim sacı zımba ile delmişim gibi oluyor.iyiki almışım.çok mutluyum.
-
tüm iyi niyetini paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.inşallah darısı olmayanların başına.
-
hayirli ugurlu olsun gülü güle kullanin air arms club
teşekkür ederim kadir.bu arada senin tüfeğide gördüm orda bakımı yapılmış kutusuna konulmuştu.yola çıkmak için sabırsızlanıyordu. -
ve bende en sonunda bu kaliteli tüfeğe sahip oldum.çok mutluyum.bana güler yüzü ve hoşsohbeti ile yardımcı olan Mustafa beye,kadir ve fatih beye çok teşekkür ediyorum.
-
güle güle kullanın. darısı bizim başımıza.
-
hayırlısı olsun.güle güle kullanın.isabetli atışlar.
-
satıcılar bu konuda biraz kafasına göre hareket ediyor anladığım kadarı ile.