Ben yine ultra modelini tavsiye ederim, düşük güç hız vs isterseniz pompa sayısını düşürürsünüz. İhtiyaç oldu 3-4 pompa ile yüksek güçte kullanırsınız.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Not. güçlendirme sonrası ölçümleri pellet saçmalar ile yapmayın.
solidler ile deneme yapın. pellet sizi yanıltır.
25 graini 1150 ile atarken 18.13ü 1050 ile attığımı biliyorum
Neden fikrmiz varmı? 18.13 hızı daha düşük çıktığı hakkında?
-
Bence orjinal olan daha güzel duruyor bunun ergonomik anlamda size avantajı varsa o ayrı konudur ona bişey diyemem. Benim fikrim bu yanlış anlaşılmak heves kırmak istemem.
-
Ben de YouTube da yeni video izledim arka arkaya avda 5 atış yaptılar dikkatimi çekti 2 farklı videoda denk geldi biri ördek biri domuz avıydı. Bunların yükledikleri videoda 5 atış yapmaları normal değildi acaba göz ardı edilir düşüncesiyle mi yüklediler; yoksa yasak mı kalktı benim kafamda soru işareti kaldı.
-
Çok güzel bir yazı, Ömer Seyfettin Gönen’lidir Gönen’deki parkta bir heykeli ve kısaca hayatını yazan bir anıt vardır her geçtiğimde illa bakar okurum Gönen’e gittiğimde. Hemen kaşağı gelir aklıma o hüzünlü hikaye, hep mutlu sonla bitmesini istediğim ama hüzünle biten hikaye.
Emeğinize, elinize sağlık.
-
-
bullarika benim regülatör yapmak istediğim tüfek hatsan nova kompakt tek tüp var o silahta.
-
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, son bir iki şey sormak istiyorum siz regülatörü kaç psı seçtiniz ve nerden temin ettiniz fiyat neydi?
-
poyrazaga Evet anladım regülatörü direk tüpe takabiliyorsun ama tüfeğe takmak için parça lazım. Sağ taraftaki z parça ne acaba? Tornacıya yaptırdığınız parçanın uzunluğu nedir ölçme imkanınız varsa? Bu parçanın uzun olamsının yani regülatörden sonraki hacmin büyük olmasının bir avantajı varmıdır sizce? Siz hangi tüfeğe takmıştınız?
-
Bu çin regülatörlerinin montajı ile ilgili herhangi bir video bulamadım YouTube da, içeirsindeki pulların sayısını ekleyip çıkarıp basınç ayarı yapıyorlar böyle videolar var ama tüfeğe montaj videosu bulamadım bulan varsa paylaşabilir mi?
-
Dürbüne optik merkezleme yaptınız mı? Sıfırlamayı imkanınız varsa kesinlikle şim ile yapın
-
Konuyu keyifle takip ediyorum biraz bilgi birikimi yapayım bende girişirim bu işe
-
Her haftasonu sonu, bir çok farklı marka ve model tüfekte grupman çalışmaları, uzun mesafe videoları, tüfek bakım onarım, tanıtım vs videoları olurdu. Tabi sadece haftasonu değil haftaiçide oluyordu ama cumartesi,pazar ve pazartesi çok çok daha yoğun olurdu forum. Cemal Bozan arkadaşımızın baltaya atış yapıp saçmayı ikiye böldüğü videlar aklıma geldi şimdi yanlış hatırlamıyorsam.
-
Önce popilizm sevdalıları türedi herşeye müdehale etmeye muhalefet olmaya başlanıldı,sonraları sosyal medya gruplarının kurulmasıyla kopmalar derken forum dağıldı kalanlar yine ayakta tutmaya çalışıyor inşallah dahada iyi olur.
-
Eğer elinizdeki tüfeği uzun vadede kullanmak istiyorsanız ve imkanınız varsa yaptırın.
-
Zoraki ultra taşıma kolaylığı, isabeti, hava tüpüne ihtiyaç olmaması, hafifliği sessizliği vs avantajlarıyla benim genelde tercih ettiğim ürün. Şehir dışında nereye gidersem gideyim götürürüm yanımda. Diğer havalılar köydeki evde ama zoraki sürekli benimle.
-
Bende Nova var onda uygulamayı düşünüyorum elim varırsa.
-
Siz dürbün önemli demişsiniz bende saçmanın önemini vurgulamak istiyorum saçmada çok ama çom farkediyor kendimce iyiki bu jsb 18.13 grain saçmalar imal edilmiş diyorum.
-
Bende elimden gldiğince foruma girmeye yazmaya gerektiğinde tecrübelerimizi paylaşmaya çalışıyorum hayırlısı olur inşallah.
-
Çok çok iyi, zaman zaman arkadaşlarla konuşuyorum veya okuyorum kimisi hatsan regülatörleri iyi diyor kimisi kötü diyor herhalde regülatör işinde de standart yok.