Yanlış hatırlamıyorsam tam tersi kesinlikle azot kullanmayın tüp icersinde korozyona sebep verir diye okumustum. Tam emin değilim ama hatsanin kullanim kilavuzalarindaydi sanırım. Bizde is nedeniyle hidrolik unitelerin basinclarini takviyelemek icin azot tüpleri kullaniyoruz bende scuba parasindan kurtuldum diye sevinirken bu yaziyi okuyunca bir adet sbuba tupunude sonradan aldim.
Suan Benjamin marauder kullanıyorum onun kullanim kilavunda da kuruhava veya karbondioksit yaziyor baska birsey kullanmayin yaziyor.
Tabi bunlarin ikiside imalatci tavsiyesi. Benim cok fazla tecrubem belki aydinlatici olabilir diye yazdim sadece
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba Ali bey
Bu bitmemiş haliyle bile çok beğendiğimiz kundağın son durumu nedir. Bir dürbün rayı kalmıştı sanırım.
-
O yüzden bu iş olasılığa bırakılmamalı.
''Ben atış yapıcam inşallah polis,jandarma,orman muhafaza memuru vs. gelmez gelirsede inşallah iyi niyetlisi gelir'' bence böyle sıkıntıya hiç gerek yok.
Emin olun karakolunda,ofisinde rahat rahat otururken amiri tarafından devriye yollanan memur bütün sinirini sizden çıkartır.
bence siz en azından belgesiz ve zamansız bu işe kalkışmayın.
Ama belgeleriniz var av sezonu o zaman sizin içinizde rahat olur yaptığnız atıştanda zevk alırsınız.
-
Arkadaşlar birşey olmaz deyip arkadaşa yanlış bilgi vermeyin adalya bir link vermiş orayı okuyun.
Şimdi Türkiye'de öyle kolluk kuvvetine dert anlatıcam av yapmıyorum vs. oluncaya kadar tutanak tutulmuş olur.
Bu tutanagı ortadan kaldırmak her baba yiğidin harcı değildir bu tutanakla cezai işlem uygulanır yani ya para cezası ya silaha el konulma artık ordaki olay nasıl yorumlanır cezası nedir kanunu bilmem ama bu şekilde kolluk kuvvetine denk gelirsen kesin zararlı çıkarsın.
Şimdi bişey olmaz diyen arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama kolluk kuvveti yanınıza geldi hanginiz gözünü karartmış bir kolluk kuvvetine derdinizi anlatırım bu iştende zararsız sıyrılırım diyebilir? Ben şahsen diyemiyorum.
Geçen yıl tam 5 arkadaşımın tüfeğine el koydular. Hepsinde teskere,avlanma pulu,takoz vardı avlanma günü ve saati içersinde avlakta.İlk önce av saati değil diye bastırıyorlar saatin dolmadığını anlayınca av dönüşü tüfekler kılıfında olmalıydı diye tutanağı tutuyorlar ve silahları alıp gidiyorlar.
Sonraki Gün arkadaşlar 150 tl cezalarını ödeyip tüfeklerini geri aldılar. Tutanaklarda olayın normal yerinden 500 mt ötede meskun mahal içerisinde kılıfsız olarak krokilendirildiğini görmüşler ama nafile.
-
Merhaba
Siz tüfeği aldiniz mı benim bir arkadaşım da bu tufekten almak istiyor alip kullandiysaniz yorum yapabilirmisiniz?
Arkadaşım nerde okudu bilmiyorum ama 12fps ile bir tuple 350 atış yapiyormus bu olay onun aklini celmis durumda.
Birde ben ona izmitte bir bayide buldum etiket fiyati 2400 -
Gercekten mükemmel olmus 10 numara. Tebrik ederim sizi.
Resmen bir sanatkar ve hobiseversiniz. Ellerinize sağlık.
-
''Spare air cylinders with regulator are available'' diyor.
Bu kısmı okudum ama regülatör uygulanabilir diye yorumlamıştım ; regülatörlü diye yorumlamamıştım.
teşekkürler.
-
Ben bu başlığı ilk okuduğumda o zaman daha pcp tüfek almamıstım ve bunu beklediğim için yabancı sitelerdeki yayınlara bakmıştım.
İngilizceyi az anladığımızdan mı yoksa gözden kaçırdığımızdan mıdır bilmem ama o yayınlanan katologlarda regulatore dair en ufak birşey görmedim.
Ama sitede hep regülatörlü diye bahsediliyor.
-
Ben gelip katılamadım ama olay çok mutluluk verici.
Organizyasyonun yapılmasını sağlayan, emeği geçen, katılan herkesi ve dereceye giren arkadaşlarımı ve agabeylerimi gönülden kutlar herkesi tebrik edrim.
İnsallah önümüzdeki yıllarda yenilerine daha fazla katılım ile ulaşırız.
Müsabakaya katılan arkadaşlardan bir ricam var; özelikle katılımcılara hitafen Hatsan Galatian başlıgı altında bir soru sordum cevaplarsanız sevinirim.
Sevgiler saygılar -
Nisan 'dı Mayıs' dı Almanya fuarıydı tarih 20 mayıs oldu ne oldu bu galatian tüfeklere?
İzmir'de müsabakaya katılan arkadaşlar sırtınıza hatsan tişörtleri geçirmişşiniz sanırım firma sponsorlukta yaptı adamlardan bilgi yokmu?
Hatsan firmasından kimse yokmuydu orda azda olsa olayı takip edicek bu spor severler ile bilgi alışverişi yapacak.
Müsabakaya katılan arkadaşlar bilgi verirse seviniriz.
sevgiler saygılar
-
Merhaba airtürk arkadaşım
Yaptığınız bu işlemin ne faydası var merakımdan soruyorum İnce namluyu gizlemek haricinde.
-
Merhaba Army Bey
1979 yılı dogumluyum ve 1994 yılından beri havalı tüfek kullanıyorum. O yıllarda İzmit piyasasında incemehmet harici pellet bulup kullanmak mümkün değildi. yani biz bu
maraknın pelletleri ile bu işi öğrendik. O zamanlarda şimdide bu ürünlerde yamuk paraşütlü abuk subuk pelletler defalarca denk geldi. Son üç yıldır ince mehmet, jet pellet,
GAmo long distance, ÖZtay gibi pelletleri kullanıyorum. Abuk subuk pelletler saydıgım bu markalarda da çıkıyor. Bu güne kadar hic bir markaya bu durumu şikayet olarak
bildirmedim.Yani bu demek değildir ki bize bilgi gelmedi biz kusursusuz.
Şİmdi ne sizin kim olduğunuzu nede mrt83 nickli kim olduğunu bilmiyorum. Siz deneme için piyasaya mal sürmüşsünüz bu arkadaşta incelemiş paylaşmış bence gayet normal.
Siz incemehmet firmasının sahibi veya yöneticisimisiniz bilmiyorum ama bu şekilde beğenmiyorsan k.a dan al. 20000 kutu sipariş ver daha iyisini yapalım işi çok itici olmuş kusura bakmayın.
Ben bunları tarafsız olarak yazıyorum kusura bakmayın. inşallah çok daha iyilerini bu firma üretride muaffak olur. büyük firma ise incemehmet bu eleştirilerede kapıları açacak profosyonelligin şartlarından. birde şu klavyenin önündeki saçmaların olduğu foto baya bişey ifade ediyor benim için. biraz iyileştirme ve geliştirme gerekli gerçektende
saygılar
-
Aynı teslim sürelerinde ali express'te 13-15-17 dolar gibi fiyatlarda var.
Ne kadar faydalı ne kadar gereksizi bilmem ama kesinlikle aynı kalite ve daha ucuz sadece bu şekilde fikir verebilirim.
-
Merhaba
Halil 61 de satılık 2 adet scuba tüpü var irtibata gecebilirsin
-
pardon firma ismini vermemişim firma altaros regulator
-
BT65 için regulator arayan arkadasa duyrulur
Çek cumhuriyetinde bt65 için regulator mevcut fiyat nakliye dahil 84 € ayrica buraya mail attım tüpe delik delme gibi işlemler yok ve montajı çok basit diye geri bildirim
yaptılar.bt65 deneme sansın olursa geri bildirim yaparsan sevinirim bende bu silaha cok heveslendim ama çoğu kişi önermiyor o yüzden vazgeçtim.
benjamin marauder ile ilgineyiyorum o silahı inceliyorum buyuk ihtimalle benjamin marauder .22 alıcam
-
merhaba
Halil bey size bir soru daha sorayım manuelini crossman den indirdim fakat ordada göremedim veya ben bulamadımBu aksam ali express de bushnell 6x24x50 dürbün buldum son 2 günüymüş sipariş vereceğimde dürbün kızagı marauderin kac mm ?
kac mm sipariş vereyim 11mm ve 20 seçenekleri var.
-
masallah çok hızlısınız Halil bey sizin sorunuzu görmemiştim ama Emre beye yazdıgım metin sizede cevap olmuş sanırım.
-
Emre bey haklısınız da bende de hastalık gibi bir oldu bir şeyi almadan bu internet sayesinde ibini dibini herşeyi araştırır oldum.
Birde nokta atışı yapmak istiyorum bir silah alıp yıllarca kullanmak istiyorum. maddi imkan bunu alayım sonra beğenmezsem başkasını alırıma veya sınıf atlar yükseltirime
kesinlikle izin vermez.
metrik mi inch mi diye sormamım sebebi olurda bir modifiye işlemi olursa imkan açısından sormuştum. ınch se piyasa genelde metrik olarak is yapıyor torna frezede
whitworth iş yaptırmak zor olur.
-
Birşey daha sormak istiyorum bu silahta kullanılan civata somun vs parcalar ve anahtar takımları metrik sistem mi yoksa inch mi