Cevap için teşekkürler, 190 bardan 100 veya 90 bara kaç stabil atış yapabiliyorsunuz.
mx_61 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bahsettiğiniz program mı? alet mi?
-
15 metre veya 30 metrede sıfırlama fark eder mi?
-
Teşekkürler, tüfeği Cemal Kardeşimizin de tavsiyesi ile Yusuf AKSU Beyden aldım. Gayet ilgili, sipariş verdiğim ertesi gün Ahşap kundaklı Hatsan AT44 W-10 PCP tüfeğim sorunsuz elime geçti. Yarın atış yapacağım. Ancak o zaman izlenimlerimi belirtebilirim. Merak ettiğim 200 bardan 100 veya 90 bara kadar stabil kaç atış yaptıracağı.
-
Merhabalar, arkadaşlar bugün elime geçen AT44'ü kaç metrede sıfırlamam gerekir. Üzerinde 3-9x44 dürbün var. Ayrıca yeni tüfekte dikkat etmem gereken noktalar var mıdır? Saygılar.
-
Cevaplar için teşekkürler. Aydınlatıcı bilgiler oldu.
-
CROSMAN MARKA
5,5 CAL (.22) PARAŞÜT MERMİ ATMAKTA
YAYLI
NAMLU KURMALI
NAMLU ÇIKIŞ HIZI 1100 FPS (334 M/SN)
TOPLAM AĞIRLIĞI 4,15 KG
TOPLAM UZUNLUK 1122,55 CM
AHŞAP DİPÇİK
YİVLİ NAMLU NAMKU SES KESİCİLİ
3-9X40 ÖNDEN PARALAX LI DÜRBÜN
TÜFEK ASKI KAYIŞI
ÇİN İMALAT -
BENJAMIN NP XL1100 5.5 MM tüfeği kullanan arkadaş varsa yorum alabilir miyim?
-
Arkadaşlar stoeger x20 için hangi dürbünü tavsiye edersiniz?
-
diana panter 31
Gamohunter igt kullandim.tufek zor kuruluyor ve fazla tepiyor.isabetide x20 den iyi degil.kafani fazla karistirma x20 sup. 4.5 al
Baska tufek bakma.butcen uygunsa hw97k veya tx200 4.5 al.fakat 650tl ye sifir diana panter 31 veya 100tl farkla mod 34 alabilirsin.
Bu tufekleride sakin 5.5 alma.kalibren 4.5 olsun!Üstad cevap için teşekkürler.
-
Arkadaşlar x20 sup 4.5 mm mi? Yoksa Gamo Hunter IGT mi ? Kafamda x20 sup 4.5 mm vardı fakat Gamo Hunter IGT modeli de dikkatimi çekti. Bilgisi olan arkadaşlardan destek alabilir miyiz?
-
Size nacizane yayli tufeklerden edindigim tecrubeleri aktarmak isterim. Oncelikle grulman yapacaksaniz sececeginiz kalibre kesinlikle
4.5 veagirlik en az 3.5kg olmali.gerek 4.5 peletin ucuz olması ayrica hafif oldugu 8cin az dusme yapmasi gibi artilari mevcut.konuda bahsedilen tum yaylilari
Kullaniyorum..aralarinda fiyat v3 performans acisindan en iyi tufek kesinlikle x20 sup 4.5.ben bu tufegin 5.5 ini kulandim ama size kesinlikle
4.5 nu tavsiye ederim.Tavsiyeler doğrultusunda x20 sup 4.5 mm piyasaya yeni sürülecek atac modeli kafamda yer etti. Saygılar.
-
Konuya cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Stoeger ATAC Suppressor modeli dikkatimi çekti.
-
Bütçenizi 200-300 daha zorlayabilseniz Hw97 derim ancak karar sizin tabi
Gönül de onu ister tabi . Limit meselesi
-
Ben Hatsan Mod99 5.5MM kullanıyorum isabet ve güç bakımından gayet güzel. 30-50 mesafeden gayet güzel grupmanlar yapabilirsiniz. Ben 70 metreden tabak boyutunda grupman yapabildim kaldı ki gez göz arpacıkla yaptım ve desteksiz. Fakat bence pek hafif değil Daha iyi bilgi edinmek için konumu incelemenizi öneririm; Hatsan Mod99 5.5MM Geniş Kapsamlı Konu .
Şu an elimde Hatsan'ın Mod 125 th 5.5 mm. var. Malum tüfek biraz güç istiyor, grupmanda da sıkıntı yaratıyor. O yüzden daha hafif 50 metreler civarı grupman tüfeği istiyorum. Saygılar.
-
Açıkçası Stroeger x20 düşünüyordum, ama muadil başka tüfek olabilir mi diye üstadlara danışıyorum. Saygılar.
-
Pcp düşünmüyorum. Özellikle yaylı veya gaz pistonlu olmalı. Fiyat olarak 600 civarı.
-
Öneride bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
-
ÜSTADLAR, MAKUL FİYATLI, İSABET ORANI YÜKSEK ,30-50 metreler arası GRUPMAN YAPILABİLECEK HAFİF YAYLI VEYA PİSTONLU TÜFEK ÖNERİSİ İstiyorum.
Forumlarda büyük punto harflerle mesaj yazmak yasaktır, bu şekilde mesaj yazmak bağırmak, hakaret anlamları taşır, bu hususlar forum kurallarımızda açıkca belirtilmiştir.
Lütfen Forum kurallarını okuyun -
Hatsan Mod 125 Sniper için güzel ve ayrıntılı bir inceleme yapmışlar sizlerle paylaşmak istedim...
http://hassasterazim.wordpress.com/incelemelerim/…mod-125-sniper/Arkadaşlar merhaba, ben de mod-125 kullanıyorum, fakat yukarıdaki incelemedeki olumsuzlukları yaşamadım. 1000 civarı atış yaptım. Tüfeğin gücünde eksilme hissetmedim. Tahribat gayet tatminkar. Atış esnasında tüfek karakterini çözdükten sonra gayet stabil atışlar oluyor.