Merhabalar, Pazar günü için işim çıktı. Bir supriz olmazsa katılamayacağım. BT65in dürbününü bile sıfırlamak nasip olmadı
yalyet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Pazar günü görüşmek üzere....
-
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun.
Pazar sabahı tüyap fuarının önündeki benzincide 09.00 /09.15 arası buluşuyoruz. Hava durumunun az olasılıkla olsa da muhalefet yapması söz konusu. Katılmak isteyenler benle iletişime geçebilirler. Malum sabah hava durumu ile ilgili teyitleşme gerekecektir.
-
Hedef kağıtları hazır lakin geçen hafta için ödünç almış olduğum hedefliği sahibine geri teslim etmem gerekti. Bu sebepten teneke kutu, tahta levha gibi bir alt yüzeye ihtiyacımız olacak.
-
Beni var olarak sayabilirsiniz. Pazar günü görüşmek üzere. Hedef konusunda yardım rica edeceğim yalnız.
-
Merhabalar dediginiz saatte benzinlikte bulusuyoruz dimi? Bir aksilik yoktur umarim. Benzinlik firmasi nedir acaba?
-
Yer ve gün konusunda sözleştik sanırım. Fuar alanının otoparkında buluşuruz diye düşünüyorum. Saat kaç gibi ?
-
Bilmiyorum ama kolay bulunabilicek bir yer olduğu için benim için uygundur.
-
Bakırköy de oturuyorum. Biraz İstanbul özürlüyüm, gittiğiniz yeri Google Map üzerinden paylaşma şansınız var mı ?
-
En sonunda bir şeyler ortaya çıkacak inşallah,benide var sayabilirsiniz perlavistanın altındaki kafede buluşabiliriz,fakat bana akşamları pek uymaz çünkü dükkanı 22.00 de kapatıyorum ama isterseniz ben iki haftadır her pazar sabahı atışa gidiyorum eğer sizlerde düşünürseniz birlikte gidip hem tanışmış olur, hemde atışlarımızı yaparız .Selamlar
Merhabalar,
Pazar günü sizinle birlikte atışa gelmek istiyorum. Beni bilgilendirirseniz kendi aracımla pazar günü size katılabilirim.
-
Atış alanı için tam yeri neresidir? Buluşma tarihleri zamanları nerde paylaşılıyor ? Nasıl haberdar olabiliriz. Kartaltepeden sevgilerle
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah