yellowpages airgun var tib tarafından kapatılda dahi suanda erişebiliyorum yeterli bilginiz yoksa dns konusunda yardımcı olurum
Moltak tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Normal olanı ile böyle başarı elde etmek mümkünmü yoksa arada fark olurmu diyorsunuz?
arif abinni at 44 cok özel yanlısım yoksa regülator ve bulll-up kundak vardı regülator buyuk fayda sağlıyor -
keske hatsan at 44 lerde su emniyetin altındaki delikten kundağı sökmeten ayar yapabılsek ciddi anlamda tüfeği ezberdim her setskur ayarı sayesinde gözüm kapalı yapıcak konuma geldik saolsun hatsan sizin sorunada tüpe toz kacmıstır tamemen bosaltıp tekrar doldurun
-
inanılmaz sacma olmuş sımdı ben yılda 1 kere deniz kenarına balık avlamak için gitmek için belge mi cıkartıcam böyle yasanın....
-
buyrun hocam resimleri sizini için yeniden yükledim
-
buyrun karsılaştırmalı video yabancı ama olsunHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
giremeyenler lütfen 216.146.35.35
216.146.36.36 dnslerini kullansınlar -
burada alttaki namlu slug olayı söyle alttaki namlu üstekine göre daha büyük ve geniş ayrıca hafif yivseti gibi izler var diğerinde bu yok
-
ankarada mke biraz ückağıtcılık yapıyor normalde sitesinde 18 yaş altında velisi ile gelebilir diyor kendi silahımızı getirdiğimiz zaman işine gelmiyor sokmuyolar havalı tabanca için ise antaresteki 10 metrelik poligon fena değil ama tüfek kabul etmiyolar 10 metre için cok guclu diyolar 12 fpe için bile
-
Sana tavsiyem yaninda tek kurşun da bulunsun 100m te dik su dolu tenekeyi eğer vurabilirsen çok hoş görüntü olur. Kameraya çek bizde izleyelim suyun püskürmesini
yazın kısmetse önce bu bakımını yaptırmamız lazım silah kendimi bildim bileli duruyor daha hiç ateşlenmemiş -
Yaf yerli bir marka yavaşcalar diye asli. Aktaş ta yerli bir silah yanilmiyorsam üzümlü imalat galiba. Birak yerliyi avrupa tüfeklerde dahi alt veya üst namlusu slug olan görmedim. Slug namlu : 50-55 cm gez ve arpacikli olan namlu modelodir.Superpoze yada çift kurma tüfeklerde bir namlu 3-4 diğeri 1-2 numara şok vardır. Buda sacmayi biraz daha toplu veya daginik göndermeye yarar. Geri tepme öyle zannettigin gibi çok fazla değil 66 gr magnum hariç oda her tüfeğin fişek yatagina sigmaz. 12 çal. Tüfekte en hafif fişek 24 gr trap yada skeet olandir onu tavsiye edebilirim ozkursan in var fiyayida hesapli isini görür. Ama uzak mesafede sacmasi ufak gelir. Mesafe ve ava gore fiseklerini belirlemen lazimki avda verim alabilesin. Bunlari zamanla kendiliğinden ogrenirsin . ama av için belge şart yakalanirsan 3-4 tüfek parasi ceza yersin aman dikkat.
bilgi ıcın saolun zaten belgesiz av yapma gibi bi düşüncem yok kesinlikle alıcam resit olunca ondan önce babamla birlikte target atıcılıgı dusunuyoruz -
Merhaba babamın bir tane çift tetik akdaş süperpozesi var 12 gauge olduğunu bılıyoruz 70+ mi namlusu var daha önce hiç atış yapmadık yaklasık 10 senedenf fazladır yatıyor alt namlusu slug bunla yakın zamanda 18 imi doldurdumda ava cıkmak istiyorum bu silahın model nedir acaba ? daha önce ateşli olarak tabanca kullandım tüfekte ise gücü beni korkutuyor özellikle tepmesi sizce ava cıkmadan önce silaha alışmak için ne gibi düşük gücte fiseklerle hedef atıcılığı yapabılırım geri tepmesinin az olması için magnum fisek kullanmak istemiyorum bu silah için sizce en uygun fişek markası nedir aklımda Winchester,remington veya YAF gibi kaliteli marka fisekler var baska tavsiye edebilceğiniz yerli olablir kaliteli düşük güclü fisek ne olabilir ?
-
Browning 525 prestige al rahat et. Elini kolunu yormaz ama cebi yorabilir
yanlis mı gördüm fiyatları 15 bin tl den başlıyor yivli parası resmen -
dostum yavaş büyüyen bir tur seçmişsin sling durumda sanırsam kabuk atti mi hiç burada 5199 sayılı yasanın tehlikeli hayvanlar kısmında degisiklik olmuş dikkat etmeni tavsiye ederim not:ben beslemiyorum daha önce küçük tecrübem oldu o kadar yaklaşık 1 gün almaya heves etmiştim araştırdım tabi aileden izin çıkmadı hayal kaldı bizde resimler ile yetiniyorunlm
-
Alıntı sahibi "MuhafiZli"
Benımde tactıcal long lw em var bu bılgıler benım içinde geverlı olurmu bende sadec su gamo nun raptor altın rengı olan pelletlerınden randıman alabıldım setı yenı aldım fazla pellet deneme sansım olmadı tactıcal ın setuskur ayarını yapabıldınız mi "..?
Bu bilgilerin senin tufegin icinde gecerli olacagini dusunuyorum. Kendi kullandigim deneyimleri soyliyim. (Gamo TS-22, JSB 18grain, HN Baracuda) kesinlikle silahin en sevdigi pelletlerden. (Norica Ban) rezalet. (Ince mehmet 25-27 grain) deneyemedim, daha dogrusu 2 3 atis yaptim ancak moderatorumden kaynaklanan bir skinti var sanirim pelletleri saptiriyor. (Ince mehmet 30 grain)'in at44lere buyuk oldugunu sarjore girerken skinti yarattigini soyluyorlar.Bende yeniyim tufegimi alali 2 ay falan oluyor "Setuskur ayari" ni ilk defa duydum desem yeridir Setuskur guc ayari mi oluyor?
evet setskur guc ayarıdir 15 cm 4mm lil alyan anahtar e yapılabilir forumda konu var veya ankarada ben yardımcı olabilirim -
arkadaşlar sağolun vida haliyle biraz eğildi yalniz diğer bi sorun bendeki alyan 125mm uzunluğunda sanırım güç ayarı steskür vidasına tam yetişmedi
malesef kısa olmuş 4mm 15 cm lik alyanlardan lazım 7-8 tl fiyatları var 125 kısa gelir -
ilk olarak kendinizi tanısalım bölümünde tanıtın ondan sonra co2 silahla korunma gibi birşey olmaz hatta daha ciddi sorunlar olabilir siz onu cekersiniz karsıdaki gerçeğini cekerse ne olucağı malum tavsiyem gerçek silah tasımak istemiyorsanız bunu hiç tasımayın caydırıcı etki istiyorsanız 5-10 metreden kuru sıkı alın bu silahla 5-10 metreden kimseye birşey yapamazsınız en fazla canı azda olsa yanar ama caydırıcı olmaz
-
Ö.M. atan arkdaşlar skorlarınız burada paylaşın 100 puan yapan karagöl ft yi zaten kazanmış demektir.
öyle olmuyor ya o ft heyecanında inanın eliniz ayanız dolanıyor bu sakince atıldığı için kolay oluyor ve cok yetenekli atıcılarımız var burda fazla paylasım yapmayan -
hayırlı olsun levent abi güzel tüfek tam bi ft silahi 7-8 bin vermeye gere yok
-
Gecmis olsun
saolun bizden kaynaklı değil giderler tıkanmış bi hasar yok ortak yer nasılsa sadece kirlendi o kadar -
elinize sağlık ayrıntılı bilgilendirme için artık yarın atıs yapıcam bugun yağmur baslamıştı sabahtan okuldan gelinede kapalı garajı su basmıştı