simdi garaja denemeye inicem hedef kağıtları kafamı karıstırdı siyah yerle mi atıcağız yoksa numaraların üstüne mi ? tam net anlaymadım hedef karısık geldi
Moltak tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tesekkür ederim en kısa zamanda deneyceğim güzel paylasım
-
bencet namluda sorun var ben kemdi gamo silahım ile o mesafede ayakta daha iyi grupman çıkartıyor sorun kesinlikle sizde değil
-
6.35 de webley patriot
5.5 mm de diana mod 48/52 ( 54/56 gibi agirlik ve fiyat arttiran. Durbun kiran tepmesiz sistem yok, yandan kurma 460 larin problemli ve zor alttan kurmasina gore en kolay, en saglam ve en hizli kurma sistemi, 460 a gore Tepme daha az ve namlu bir miktar daha kisa kesinlikle daha isabetli.
4.5 mm de airarms tx200 mk3
kesinlikle katılıyorum yaylilarda güç fazla gerekli değil bu arada nick bir yerden tanıdık geliyor ama çıkaramadım -
60 atiş demek baya atmis tufek
ne amacla dediniz bunu anlamadım ama öyle calısıyordu daha sonra regülator çöp olmuştu bozulmuştu -
iyice saygısızlaştı forumda ister inanın ister inanmayın arkadaş vurmuş mod 99 ile daha öncede 200 metre bira şisesi olayı video olmasına rahmen montaj v.b yalanlar ortaya atılmıştı arkadaş atmış yapmış bu kadar ezip yalancı durumuna düşürmeyin yapmış yayınlımış bizede övmek ve basarıların devamını dilemek kalır kısaca inanmayanlar için talk less,practice more diyorum bu hobide imkansız diye birşey yoktur
-
tam bir av silahı 15-20 pompa yap 4-5 atıs yap 70 fpe de bitsin bizim ülkemiz için sahsen gereksiz bi silah illa gücsü silah isterseniz 3.5 litrelik 300 barlık scuba alırsınız sırtınıza birde sumatra 500 aynı işlevi görür hemde daha cok atıs yaparsınız
-
20 atış çok düşük değil mi acaba ?
aynen cok dusuk atıs sayısı ben altaros taktırmıştım 830-840 arasında 60 atıs yapıyordu long da değildi bence ayarında sorun var bi kontrol edin derim -
webrey raider 9-11 değil miydi yada yeni hatsanın yaptığı ise 11-22
-
bu dürbünü kullancaksan ya meraklı bi avcı olucaz afrika amerilka avusturalya asya olsnu herde avlancazki bu dürbünün hakkını verelim yoksa target atıcığının anlamı kalmaz
-
olabilir . havalı tüfek enerjileri hakkında pek bir fikrim yok 15-20 jul arası bişeydir ama . daha fazla olamaz
en uyduruk 5.5 pcp 40 joule ile baslar genelde bu 150-160 jouledan fazla bile olabilir -
fakat 50 yaşına gelmiş birinin gamo hunter 1250 gibi çok güçlü bir havalı tüfekle yada çok güçlü bir pcp tüfek ile bana bira şişesi patlattığını yada atış kağıdına hedef aldığını söylemeyin . bu yazıları okuyan falcone dışında herkes zaten ne demek istemi anlıcaktır saygılar . . .
cok yanlış bi suclama yaptığınız şey falcone(gerçek ismini bu konuda vermiyorum) abimiz forumda kendini yer edinmiş bi kişidir herkes neden güçlü silah istedğini bilirsen o kadar bişeye kitlenmmisin ki yazdığım şeylerin hiç birini okumadan sadece lafların için ewet zevk için öldürdüm kelimesini aradın . buda senin zihniyetini gösterir . yapılan avların %99 zevk içindir . çünkü avcılık bir hobidir . ve hobide bir zevk meselesidir . senin kadar dar zihniyetli bir insan daha görmedim . sen şimdi olta ile balıkçılık yapanlarıda yadırgarsın .onlarada katil dersin. onlarda direk ölm
madem baban yasında o zaman biraz forum üyelerine karsı saygılı ol diğer konularada sürekli spam mesaj atıyorsun su dürbün olur mu zart mı zurt mı diye forumda kimse hazır asker veya parasını forumdan kazanan bi calısab değil bilgi paylasırıyoruz biraz sabır ile ve kibar cevaplar ile her konuda bilgiye ulasabiliriz saygılar... -
bu silahla av yapıcak gibisiniz böyle bi niyetiniz varsa hem yasak hem ağır cezası var hemde avı öldüremeye bilir tavsiyem o fiyata bi superpoze almanız
-
hw97k 1300-1400 tl arası+ v-macht kit modifiyesi +100 tl + Hawke HK5163 Panorama EV 4-12x50 500-600 tl+Sportmatc tek parça 90-120 tl arası!!! ayak hw97 de dampa gereksiz kaliteli bi ayakla 12 fpe güc ile dürbün sapa sağlam durur
-
706 fpe güc üretiyormuşki bi ayıyı yıkmak için bile 500 fpe yetiyor yurt dısında cogu kişi revoler ile ayı ve fil avı yapıyor bu kadar uzun namlulu bi silaha ihtiyac duyulmaz bence -
ben internette buldum ne derece doğru bılmıyorum
-
JSB Monster .22 cal 25.4 gr
608 fps - 0.030
705 fps - 0.032
760 fps - 0.034
904 fps - 0.039
bu sonuclar cıktı -
cok güzel bi yazı zamanında Syma markanın 4 channelı bi modeli vardı kaybetim tasınırken
-
Onur hayırlı olsun tüfeğin. Mpr ft için güzel seçim.
En kısa zamanda atış alanına bekliyoruz. Son zamanlarda genç arkadaşların ft pozisyonunda grupmanları çok dikkat çekici. 50 metrede böyle bir grupman ile yurtdışındaki yarışmalarda bile ciddi bir başarı işten değil. Özellikle Estonya yarışması için başarılı bir junior atıcı arayışı var. İlk fırsatta görüşmek üzere.
teşekkür ederim yasin abi en kisa zamanda görüşürüz
Onur abim hayırlı olsun tekrardan yeni tüfeğin.Cemal eğer 12 fp düşürmüyorsa abim neden millet bu kadar para harcıyor ve tüm uluslar arası yarışlar 12 fp de yapılıyor?
bizim hedeflerde sıkıntı olamazmı?
teşekkür ederim katılıyorum 30 fpe ile Sincaplari katletmiş oluyoruz -
Delik şevrotinle vurmuş gibi olmuş. Hocam eline sağlık. Hedefin ardında ne vardı. Son durumu nedir.
hedef 2 cm lik mdf idi hafif bi delik acıldı o kadar 12 fpe gücünde olduğu için fazla bi hasar beklememk lazım tüfeğin amacı dısına cıkılır yoksa