Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

evet bence cok gücsüz bir silah. yinede ölçümlerini yapabilrsen fiikir ediniriz.

cemal abi silah 12 fpe yani ft sınırında devrilmeme gibi bi olay olucağını düşünmemekteyim

aklıma takılmışken sormak istedim elimde hatsıın plastik tasıma cantası var tüfek boy olarak tam olarak sıgıyor kapatırken biraz zorlanıyor bu dürbüne bi zararı olur mu ? hafif bastırıp kapatınca tam olarak kapanıyor ama dürbünlü yer birazcık sisiyor

Dürbün nasıl memnun musun ilgimi çekmeye başladı sniper modeli. Turretleri reticle kalınlığı netliği paralaks hassasiyeti falan nasıl açıklar mısın ?

daha yeni aldım dürbünüde turretleri biraz sert ama güzel ve hassas reticle bırazcık kalın ama alısınca bi fark hissetmiyorsunuz paralax hassasiyeti ise bence güzel 10 metreye yaklasık paralax yaptı

hepinizin iyi dilekleri için tesekkür ederim

Sen tüfeği tüfekte peleti sevmiş belli :) hayırlı olsun.

teşekkür ederim evet pelleti sevdi gibi bide 8.44 ile denemek lazım

Hayırlı ugurlu olsun kardeşim .çok yakışıklı maşşallah çok kıskandım şimdi seni
    grup ise mükemmel.... 2cm bile değil sanki

teşekkür ederim metehan abi daha iyisi senin olsun evet 2cm ancak var grupman

Tebrikler abim güzel grupman çıkarmışsın

teşekkür ederim

Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle... Grupman gerçekten başarılı elinize sağlık tebrikler.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Silah dün elime gecti dürbün ayaklarınıda bugun aldım hemen dürbünümü bağlayıp ilk sıfırlamamı tamamlayıp grupmanlara gectim ilk defa ithal bi pcp sahibi oldum inanılmaz isabeti ve stabiletesi ile beni hayran bıraktı

atıslarım 50 metreden ft pozisyonunda oturarak yapıldı acık alanda ve hava biraz rüzgarlı olduğu için delik biraz büyüdü birazda fazla atıs yapmamda dolayı olabilir aynı delikte 25 atıs vardır.Pellet Jsb 7.33 :)
    [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/wv7VVz.jpg] grupmanımı ilk güne göre basarılı buldum biraz daha calısma ile daha iyi olacağına inanıyorum

buda yeni ingiliz güzelinin resmi

[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/KrvpDa.jpg]

tüfeği aksuavdan aldım.Alırken ve aldıktan sonra Yusuf abinin basını biraz ağlattım burdan özür diliyorum ve kendisine ilgi ve alakası için ve hediyeler için tesekkür ederim saygılar :thumbup:  g;$i

800 fps 8.44 le tam 12 fp yapıyor. Arkasında güç ayarından 21fpye kadar yükseltilebiliyor. Yarın gücünü arttırıp 14.3 JSB monsteri deneyip yayınlarım. Tam güçte 800 le atıyor 14.3 JSB monsteri.

anladım mpr bugun elime gecti daha chronodan gecirmedim umarım 13-14 fpe arası atmaz yarısma için önemli

orjınalde tasCo ,, Çin malında tasKo gıbı bırsey dedı bir arkadas ....bızımkınde tasCo yazdıgına gore orjınal diyecekken,Bir arkadas orjınal tascoların 44 mercek capından buyugu yok dedı hatlar karıştı, bızımkının mercek 50 Arkadaslar :him:s

2 sinide ben dedim kafa karısmasın genel anlam için tasco tasko olayını dedim illada 1 harf farkı olucak değil sitesini inceleyin derim o dürbün %100 orjinal değil kendi kataloğunda olmayan bi ürün nasıl orjinal olur

arkadasım resmını gondermıs idi baktım uzerınde aynen TASCO 6-24x50 AOE yazıyor...150 tl ye verecek bana sorunsuz dürbun bu cın malı olmuyor zannedersem sayın moltak

150 t 2.el dahi olsa sağlam bir orjinal tasco almanız imkansız gibi birşey tasconun en yüksek modeli 6-24x44 dür fiyatı ise 229.95€ dur bu 50 mercek capına sahip yani tasco üretmiyor

Arkadaslar 3-9x44 optima kullanıyorum at44 de...arkadasımda temiz bir 6-24x50 tasco var,fazla butce ayırmak ıstemedıgım ıcın tasco dusunuyorum...sizden ricam optimadan sonra tasco epeyce iyimi fark yaratırmı kalite,istikrar vs bakımından.....bırde at44 fazla bır olcumu 6-24x50 tasco....simdiden tskler yardımlarınız ıcın

ilk olarak orjinal tasco mu yoksa cin üretimi olan tasko mu bu önemli ? fiyatı ona göre bilmek gerekir tasko ise cin üretimidir optimadan daha iyi bi dürbündür ft yapmıyorsanız uzun süre sizi götürür cin malı olan orjinal ise o fiyata baska ürünler alınabilir

Tamam ankarada hava biraz kotu bu aralar duzelir duzelmez koyarim. Bugun tufegi aldigim yere gittim durbunu sabitleyip ucuna sifirlama lazeri takti, durbunun artikilinda skinti yokmus saga sola ve yukari asagi oynuyor, gozle gorulebilmesi icin daha cok sevirmem gerekiyormus. Sorunu bulduk sanirim, silaha yandan elimizle hafif hafif vurunca o sarsintiyla durbunun icindeki mercekler oynuyor. Sifirlama lazeri tam artikilin ortasindayken 2 3 hafif darbeden sonra cok farkli noktalari gosteriyor. Merceklerin sabit degil dedi oradaki havali silah bolumune bakan arkadas.

evet hava soğuk bu aaralar av buradaya mı gittiniz ankaradaki meshur av markete ? oraya gitti iseniz pek sözüne güvenmeyin derim kendi ürününü satmak için dürbüne bozuk bile diyebilir veya kendi sattı ise sapa sağlam bile diyebilir dürbünü öyle hafif vurmak ile ayar kacması zor bi dürbünden tutup tasıyoruz silahları

benim büyük bi sorunum varda yardım edebilirsiniz belki. 2. el olarak gamo shadow 4.5 mm tüfek aldım sahibide adana idealav da calışan bi cocuktu. ilk aldığımda yeni olduğum için bişey farketmedim ama 10 gün sonra falan namlunun pellet koyma yerinden (bağlantı yernden) hafifce yukarı aşağı ve sağa sola oynadığını farkettim. neyse hemen cocuğu aradım dedim bu tüfeğin namlusu hafif oynuyor, cocuk bana öyle bişi olamaz gamo da dedi , forumdan arkadaşlar gönder garantiye dedi neyse gönderdim kargo ile ideal av a . aradan 16 gün gecti yani bugün tekrar sormak için aradım . tüfeği aldığım cocuk cıktı telefona dedim noldu tüfek. bana dediği şu ; abi tüfekte bişey yok ustalarda baktı bu sallanma normalmiş dedi bende ustasını istedm telefona adam aldı telefonu. anlatmaya basladı bu normal gamoda bunların sacma koyduğun yerleri plastik hafif sallanma yapar işte gecen gün gamonun ceo su da burdaydı onada gösterdim normal bu dedi , anlamıyorum soruyorum herkese hiçbir havalı tüfekte namlunun sağa sola ve aşağı yukarı oynadığını görmemişler. mesela farkı anlamak için tüfeğin namlusunu biryere dayayıp atış yaptığımda pellet 4 parmak yukarı gidiyordu işte oynamanın boyutu bu kadar . ideal av daki adam bu normal yapılc bişi yok bu tüfeğe diyor , ne yapmam gerektiğini şaşırdım lütfen yardım edin

cok sacma ve boş konusmus ustası gamonun sahipinin işi yokta adana türkiyeye gelmiş hal hatır sormaya tüketici mahkemesi diye bi olay var garantisi varsa halen yapmak zorundalar

Bu aciklama gercekten iyi oldu. Cok tesekkur ederim. Problem silahtaysa cozum hatsana yollamak, peki problem durbundeyse durbun tamiri yapan bir dukkan yada bu forumda kişi var midir?

dürbün tamiri konusuna bırak ankarayı turkıyede ciddi olarak ilgilenen kimse yok durbunda sıkıntı varsa hobidaşlardan destek almak daha mantıklı olur siz dediğim gibi bi grupman yapıp fotosunu koyarsanız biz net bicimde karar veririz çözüm için

Daha önce benzer bir sorun yaşayan, Dürbünü servis ya da dürbün tamiri yapabilecek bir silahçı bilen var mı acaba? 10 atış yapıyorsam taş çatlasa 1 tane ya da 2 tanesi nokta vuruyor. Diğerleri 6-7santimlik sapma yapıyor. Yardımcı olabilirseniz büyük sevap işlersiniz vallahi :)

dürbünün clicklerinde sorun var anladığım kadarıyla sürekli aynı yere nişan alıp atıyorsanız ve destekli ise silahtata veya pellette sorun olabilir en temizi tüfeği nerdeyse hareket etmicek şekilde destekl bir şekilde bir yere sabitleyin bi hedef kağıtın tam ortasına artıkın merkez kısmıyla 5 atış yapın sıfırlama ne olursa olsun bi grupman cıkmak zorun grup herhangi bir yerde düzgün ise dürbünde sıkıntı var grupman düzgün değilse silah veya pellet sorun var demektir

338 lapua magnum silahını ve Leupold Mark 4 8.5-25x50 model dürbünle birlikte 5000 adet mühimmatı 3.000$ almak mümkün bizim ülkede aynı silah 10000 yi geciyorki mühimmat yıllık 200 adet ve 1000$ mke nin fiyatı ne diyim amerikada doğmak vardı
    extra bilgi:Lapua magnum 338.cal 300 grainlik mermiyi 2660 fps ile atıyor yaklasık 4774 fpe yapıyor bu güç ile dünyada öldüremeceğiniz hayvan veya canlı yoktur ki av için üretilmiş bi silah değildir