[Resim Engellendi: http://tiwibzone.tiwib.netdna-cdn.com/images/axe-multi-tool.jpg] aynısını kullanıyorum bıcakları fazla keskin değil ama cok rahat ağacların kalın dallarını kesersiniz tam kamp için yani isterseniz ö.m atarım nerden aldımı
Moltak tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bt65 ile 100m 4 atışlarda ağır pelltler düşme yapmıyor mu? ince memed 30gr aldım ancak ts22 sanki daha az düşme yapıyor.
Gamo nun 15.43 gr olan pro magnum saçmalarının uzun mesafede etkisi nasıl olur acaba? tahribattan ziyade isabet konusunda sıkıntı yaşatır mı?
Sayg.
uzak mesafede isabet ve tahribat için 30 grain ince mehmet>ts22>gamo 15 grain tavsiyem jsb 25 grain monters ve 18 grain kullanmanız onun dısı 27-30 grain ince mehmette iyidir -
At44 ile incememet 27 grain kullanarak rahatlıkla delersiniz yağ tenekesini sadece güç ayarınır açmanız lazım tek eksisi hava sarfiyatı artar ama canavar olur tüfek
+1000 at 44 modifiye ile 60 fpe kadar cıkabiliyor cok rahat sadece silahı biraz zorluyor valf sistemini ve stabilete diye birşey yok tüpe bağlı atıs yapmanız lazım -
1911 un ünlü olmasının nedeni .38 ilk relevolerlerin kızılderileri vurup tek atışta öldürmemesiydi ve 1911 yılında ilk yarı otomatik jarjörlü ve de güçlü 45. Acp den bahsediyorum çıktı ve ünlü oldu ayrıca abi makineyi kaça aldın ben burada sordum 425 fiyat çekti birde abi amblemde gelecek olursak bir gümüşcüye git ölçülerini şöle demirden yapıp boyar yada para vermem diyorsan sağlam kalın kastamonu sabunları olur ona kalıbı çıkar plastik boncuklu tabancadan çıkan bile olur onu al cezvede eritip sabuna ılıkken döküp buzlukta dondurduktan sonra sabunu parçalarsın amblem olur Japonya yapıştırırsın harika olur takip
coltu browning
üretmişti colt adına -
cok güzel olucak özellikle birden fazla katagori olması daha rahat ve eşitliği sağlıcak
-
yanlış anlasılmasın ama tasko dürbün o fiyata biraz pahalı olmuş aynısını 6 ay önce 160 tl ye almıştım düşürüp kırmıştım
-
O fiyatlara kimse vermez hocam onu Bi yanlışlık yok değilmi. Bakın bu ara bu ürünlerin bir çok çinde birebir kopyaları yapıldı. Aldığınız kişi güvenilir mi? isterseniz bir fotolarını koyun ben size bilgi vereyim.
yok yok kişi güvenilir evlenceği için verdi akrabamız zamanında birlikte almıştık o gitarında aynı gitar yani birşey yok yani gitar orjinal o yüzden verdi zaten yani bi kazık konusu yok
-
bende son araştırmalar ile ve tanıdıklar saolsun gitar calmayı bırakmıs birinden
American Vintage '64 Telecaster® fender marka bi gitar aldım baya ucuz oldu normal fiyatları 2000$ gibi bi rakam bu gitar kullanmıştı baya bi bakımı yapıldı manyetikleri telleri değiştirdi baya bilgili kendisi 1200 tl ye aldım
Marshall MG102CFX model markada amfi hediye etti 0 fiyatı 1600 tl amfinin internete baktığım kadarıyla suanda chordsları calısmaktayım yazı tipi karıstı ayarlayamadım kusura bakmayın
-
aynen seri numarasının ilk 4 hanesidir 04.12 gibi
-
dürbün ayakları ne marka ayrı mi satin aldınız yoksa yanında gelen mi
-
etlikte antares avm nin otopark bölümünde efe poligon diye bir yer var.çok eski değil zannedersem.10 adet atış yolu var.kendi silah, diabol ve hedef kağıdınızı getirdiğiniz takdirde aylık 100 lira gibi bi üyelik ücreti var.hedef kağıdı 1000 adet 200 lira gibi...fena bi yere benzemiyor.imkan varsa bi uğrayın derim...saygıyla...
o poligona gittim sadece bb li silahlar kullanılıyor 7.5 joule üstü silahları almıyolar diye biliyorum sorduğumda at 44 o kadar güçlü bi silah alamayız mesafe kısa 10 metre mesafe maxsimum
-
Çankaya belediyesinin bu konuda faaliyeti var ..ilgili birimlerinden detaylarını öğrenin..Yıldız Lozanpark içerisinde..
http://www.cankayabelde.com.tr/index.php…kafe&Itemid=107
8 bin metrekare 3D okçuluğu sahası…
385 metrekare kapalı ok atış poligonu…
250 metrekarelik okçuluk teorik eğitim merkezi…
Yurttaşlar için okçuluk kursları…
İletişim: 0 312 441 70 02
kesinlikle cok güzel bi yer uzun süre oraya gitmiştim makaralı yay kullanmak cok rahat diğer yaylara göre bence direk makaralı ile baslayın gücünüz yetiyor ise -
ftp 900 ün özel kundağı fabrika cıkışlı
-
İşte bekledigimiz tavsiyeler aynen bunun gibi tavsiyeler tesekkur ederiz bakmak lazim bahsettiginiz mekanlara. Hatta bi ara bir grup olusturup beraberce gidilebilir.
At ciftligi tam olarak nerede acaba? Ankara disinda mi?
orası özel bi mürk ankara dışında evet gölbaşında bi köyde adamın aynı zamanda evi normalda işi yarış atı yetişmek veya ücretli olarak ata biniliyor bende orda atış yapıyorum bu kadar cok havalı tüfeciyi kabul etmesi zor olur -
özel bi at Çiftliği var ben orda atıyorum sahibi aile dostumuz 180 metre arazi ici tellerin arkasına çıkınca 300-400 var
-
Nedendir bilmem av market bana hiç de sıcak bir ihtimal gibi gelmiyor, belki de daha önce bir kötü tecrübemiz olduğu içindir, ama av marketin karşı tarafında biraz daha heykele doğru küçük bir av dükkanı var arada bir oradan alıyorum ama ince mehmet dolu saçmalar orada da sürekli olarak bulumuyor. Bir ara piyasada hatsan jsb 15.89 grn yokken orada da yoktu. yani sen özellikle bana şunu temin et demezsen piyasa şartlarına tabi bir müessesedir ama zaten fiyatları piyasadan bir kaç kuruş ucuz, çok az da olsa pazarlık etmek imkanın var.. adını bilmiyorum , zaten alperen kardeşimiz sayesinde tanışmıştım, ilgilenirseniz öğrenip size yazabilirim.
av market konusundan kesinlikle katılıyorum herkes tanıyor zaten ordaki kel beyfendi ayakta kazıklamaya calısıyor daha önce ft hedefi için gitmiştim 65 tl gibi bi ücret demişti bende xx yerde bi internet sitesi su kadara demiştim oda onlar çin malı zart zurt demişti ürün markalı aynı ürün hiçbir farkı yok arada 20 tl kadar fark var dahada önce acemilik ve ürün fiyatı bilmediğim dönemde gamo marka bi dürbün satmaya kalktı ucuz arızalı diye ucuz dürbünün hiçbir işlevi calışmıyor dürbün gözükmüyor istemiyiz diyince asıl bombayı patlattı nikko sterling diamond serisi 2.5x10x50 dürbüne 1.600 tl fiyat istedi kosarak uzaklaştık o günden beri av markete uğramıyorum -
az bi ateşli silah tecrübem olsa bile yerli otomatiklere karsıyım akdaş veya akus gibi süperpozeler uygundur hem savunma amaclı hemde av amaclı illa otomatik alıcaksanız güvenlik için beratte veya benelli marka alın derim safir e gelirsek evet görünüşü cok güzel geri tepmesi dengeli 2. bi eğlence silahı olarak alınabilir ama ilk ve 1. ana silah olarak alınamaz 18. doldurğumda bende bi tane safir alıcağım ama yanımda mutlaka bi süperpoze olacak
-
bende kulllanıyorum gamo black fusion gıdım oynama yok bence servise yollayın sadece kargo parası verirseniz garanti yapmak zorunda
-
hayırlı olsun benımde ilk başta istediğim bir tüfekti daha sonra yükselen fiyatı ve birkaç sorun yüzden vazgeçmiştim
-
cidden sıkı bi denetim lazım takım ve alan sizin kurallarınız benden bi tavsiye veriyim misafir kayıt listesi gibi birşey oluşturabilir ve ordaki zimmetlenmeli orda ne kullanıyorsa artık sandalye olsun atış yastıkları olsun giderken bunları yerine yerleştirip imzasını atmalı evet zor olur ama a takımından coğunluk gec vakite kadar kalıyor genelde biz misafirler kısa sürekli kalıyoruz böyle bi sistem ile hem misafir ağırlayabilir hemde atış alanın temizliğini ve hasar almamasını sağlayabiliriz