cidden ayıp yapmışlar alan darlığı yuzunden a takımı bizi cok güzel misafir ediyordu ne gibi bi insab catıda grupman denemesi yapablir cidden merak ediyorum
Moltak tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
diana 54 kullanmadım ama kurma kolubu destrksiz atislarda kurmak ölümcül zor bunu teabit ettim bence hw97 v mach kit takin
-
hatsan ücretsiz yapabilir isterseniz bi arayıp sorun 20 yıllık hatsanım var bakım yaptırmak istiyorum ne kadar tutar gibi en fazla 60 tl gibi bi ücret cıkar tahminimce
-
uzun menzil tahribattan ince mehmet 27 ve 30 grain yakın mesafe isabet kalite jsb 16 grain 18 grain benım en sevdiğim pelletlerdir sizin tüfekte sever bence eklemde yapıyım 18 grainler ile 180 metreden sise vurabiliyorum 950 fps ile atınca...
-
güç sınırı ve ruhsat olayina kesinlikle karsiyim zaten zar zor istediğimiz tufekleri alıyoruz bide ruhsat ve guc sınırı cikarsa bu hobiden yarimiz ayrılır ft turnuvaları gelirsek ne zaman avrupada yarışan sporcular ülkemize konuk olup bize destek verirse o zaman güç sınırı gelsin o zamana kadar guc sınırini sonuna kadar kullancam
-
hayırlı olsun güzel günlerde kullanının serdar abinin dürbün ayakları bkl mi ?
-
Mod 125 sniper'im şuan var zaten:) ama pcpde kullanmak istiyorum
Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar
Kullanan arkadaşlara bir soru isabet nasıldır ? dampasız ortalama kaç atış yapılır tüfekle ses konusunu yine sormak istiyorum:)
Forumlarda eski konulara baktım fakat yeni alanlar vardır belki kullananlar onlarda görsün/yazsın
dampasız atış ? pcplerde dampa sart değil bi dolumda ortalama 25-30 atış yaparsınız sonra ya pompa yada scubadan hava doldurmak gerekir güzel güçlü bi silah ama isabet acısından at 44 ile eğer fabrika cıkışlı kullanıcaksanız at 44 isabet içindir bt 65 ise güç tahribat için -
benim mod125 , at44'ümden güçsüz değil hatta daha kuvvetli de diyebiliriz
Çeşitli Peletler ve çeşitli tüfekler ile yaptığım hız ölçümleri
her ne kadar ard arda 5-6 tahtayı delebilirmi bilmesem de (tahtanın cinsi kalınlığı???) bt65 in hepsinden cok guclu oldugu bilinen bir gercek imkanınız varsa elbet mod125 yerine bt65 alınmalı
bir diger soyleyecegim de havalı silahlarda son yok en guclu en hassas en uygun fiyat diye bisey yok bosuna aramayın fazla da dusunmeyin alin bir tufek e hakkını verin limitlerine dayanın sonra bi üstünü almayı dusunursunuz
garip bi durum benim at 44 üm standart hali ile 16 graini 960 fps ile güç ayarını sonuna kadar acarsam 1200 kadar cıkıyor ince mehmet solidide son ayarda 880 850 arası atıyor ama silahı cok zorluyor stabilete diye birşey yok tüpe bağlı atış yapmam gerekiyor -
Arkadaşlar malum ben mod 125ten başka tüfek kullanmadım pcpde kullanmak istiyorum yine yavaştan arayışlara başladım taksitle falan girip alacağım:)
bt65 isabet konusunda kötü diyorlar çok iyi diyende var, sanırım grupman olaylarında pek iyi değil fakat istediğin hedefi zamanla vurmanı sağlıyor
peki bt65 güç konusunda nasıl ? mod 125 gibi 3-4 tahtayı arka arkaya koyunca parçalayıp içinden geçer mi ? örnek bu sadece demek istediğimi anlamışsındızdır umarım. sesi nasıldır ? ben tüfekte sesi severim
bi yaylı bi pcp kadar güç üretemez at 44 standart hali ile 30 fpe güç üretir bt 65 ise 50-60 fpe arası güç üretir mod 125 ise 22 fpe... -
İzmir ekibinden yarışmanın tarihi ve ft mi yoksa br mi olacağı konusunda henüz bir ses seda çıkmadı ama ft yapılacaksa 16 joule uygulamasına İzmir de başlansa iyi olmaz mı ?malum bu yarışma tüm dünya da böyle yapılıyorsa bizlerinde bu disiplini öğrenmemiz ve geliştirmemiz açısından faydamız olur.zaten çoğu arkadaşımızın buna uygun tüfeği var çoğu tüfektede güç ayarı mevcut. gariban tavşanlar da parçalanmaktan kurtulur bir sevap işlemiş oluruz .Bu konuda deneyim sahibi olan Başar arkadaşımız bu işin organizesinide başarır diyorum.
güç konusunda 16 joule cok sakınca bence herkeste o kadar enerji üreticek tüfek yok coğumuzun tüfeği 35 joule 40 joule arası değiliyor öyle bi uygulama olursa hw100 ler dayz state airwolf cricketler telef mi olucak sırf bi silahları ft için alanlar yarısmaya katılamaz ve illaki sterly veya daystate mk4 panther mi alması gerekir veya aa nın mpt ft silahlarını mı ? -
200-250 tl fazla ver hatsan galatian al dostum
katılmıyorum bu yorumuza at 44 hatsanın en isabetli pcp tüfeği galatian kullanma fırsatı bulunca bt 65 ile at 44 arasında kalmış kararsız bi silah gibi sahsi görüşüm -
louisiana işte ya adamlar full ekipmanlı aksesuarlı m4 ar15 familyası silahları 1200$ alıp 1000 küsür mühimmata 152 dolar veriyorsa bu işte bi terslik vardır 1000 mermi nedir ya silahın namlu ömrü zaten 20000 atış olur genelde kacta kacını adamlar tamamlıyor hemen
-
arkadaşlar gamonun eski tip sert tetik sistemleri ile yeni tip sat tetik sistemleri birbirine uyumlu mu acaba. uzun zamandır sarı tetik diye tabir edilen tetikten arayıp bulamadıktan sonra bir de bunu araştırmayı düşünüyorum.
eski gamolarla uyumlu mu bilmiyorum tek satılmadını biliyorum tek olarak satılmadığını biliyorum yani sat tetikli modellerinden almanız gerekebilir -
ayar kacma konusu garibime gitti 4 defa ayar değiştirdim suna kadar 1 defa yasin abi saolasın(wrangler) yapmıştı diğer 3 ünü kendim yaptım bi ayar kacma mevzusu yok
-
Alttaki videoda çekici sabitlemeden, kurma kolu geri çekilip ayar yapılıyor.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
at 44 ün kundağına bittim hem sentetik hemde bullpup var mı türkiyede böyle kundak -
Bence tekli dolum olayının avantajı da var dezavantajı da var. Bir defa elle yapılan tekli dolum daha hassas atışlar sağlar şarjörden kaynaklı ezilmeler yamulmalar olmaz. Ama grupman yaparken atış hattını bozmak da dezavantajı bu işin. Kesinlikle av amaçlı bir silah olmuş 98 fpe gücü ile...
Peki bu silahın herhangi bir hava tüketim tablosu var mı ve kaç tane stabil atışı var?
av amaclı dediğine göre tam güçte heralde 15-20 atıştır sumatra reclusede öyle buda av amaclı sonucta sumatra 10 atış yapar bu.... -
22 cal da 98 fpe ? cidden wow dedirti cok güzelmiş güçlü tactical güç ayarı yapılabilen insan daha ne ister hava tüketimi coktur tahminen avcılık amaclı olduğu için bizim için yanımızda 4-5 tane 6 litrelik scuba gerekir heradle günde 1000 pellet için
-
erdinç abi yine vururdu
caktırma erdinç abi aslında cyborg aim botu var hard diskte -
Herkese teşekkür ederim...
Peki daystate huntsman 5,5mm mi(pompa+orta şeker dürbün+pompa 2500-2700 civarı yoksa marauder 6,35 mi?
ben yivliciyim, vurduğum yeri biraz tahrip etsin isterim:) zaten yivli alcam ama önümüzdeki 2yıl için durum yok...
Marauderin tüpü ayrılmıyor bozulur mu? tamir olur mu??
maraduder tabiki güç istiyorsanız veya sumatra recluse 9mm kendi pelletinizi döker kullanırsınız gücüde marauderdan fazla diye biliyorum not 2 silahta asırı hava harcamaktadır bence 2. el bi scuba alın 300 tl ye -
bu mu yenilik bi moderator takmıslar bu kadar mı ayıp ya hatsan zaten at 44 970 hızda 30 atıs yapıyor fabrika cıkısında isabeti desen namlusu standart değil lw namlusu alıyorsun normal namludan beter normal namlu alıyorsun lw halt etmiş bi standart yok su at 44 bi regülator getirseler ve namluyu ve diğer parçaları standart yapsınlar olay biter ithal silaha gerek bile kalmaz adam gibi regülatorlu standartlarlaşmış namlulu bi at 44 1500 tl ye satsınlar bakalım ithal tüfek alınıyor mu