Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

forumda okuduğum kadarı ile manometre değişmi garanti dısı ise 50 tl idi at 44 normal tüpünün fiyatı 120 olduğunu varsayarsak yeni bi tüp istemek mantıklı olur hem 2 tüpünüz olur...

türkiyede var mı bilmiyorum vergiside cabası Sauer-200 Bolt Action match modeline bakmanızı tavsiye ederim veya en cok güçlü ve her türlü avı indirmek isterseniz cz 550 magnum olabilir birçok av videosu izlediğimde gözüme carptı cz nin gücü

Adana ft de konusuldu bu konu bide forumda konusmak istedim özellikle ortak bi karar vermemiz için konuyu actım 19 mayıs pazartesiye geliyor ve 1 günlük extra tatil ile gayet rahat bi turnuva düzenleme sansımız olur hem dönüşler rahatlar sorun olusmaz adana dönüşü izmir ekibi ucakta sorun yasadılar sanırsam o yüzden dönüşlerimiz rahat ve araba ile yapmak mümkün olur bu tarihte sizce nasıl ve ft mi benchest mi yapılır bunu bi forumun üyeleri ve ekipler tartısıp karar verelim

mod 125 kullanıp ayni gün iade edip pcp ye geçmiş biri olarak söyliyim yetmiyor suanda gönlümde yatan Aslanı alnak icin elden çıkartmayı düşünüyorum at 44 u alırken iyi karar vermek lazim harcadığım parayi topladigimda bi cricket parası ediyor nerdeyse o yuzden bekleyip sabir etmek lazim yoksa ev silah deposu oluyor ve cüzdanda veya ailede para kalmıyor 8o

Bu beyefendiyi evin önlerinde dolanırken bulduk bideri bi kemik kalmış. Bikaç sefer besledik şimdi gitmez oldu baktık tasmasıda var alıkoyduk sahibi bulununca teslim edeceğiz. Av sırasında falan kayboldu galiba çok uysal bi köpek :) Sanırım İngiliz setter işten anlayanların yorumunu bekliyorum

[Resim Engellendi: http://u1312.hizliresim.com/1j/v/vxn5j.jpg]

[Resim Engellendi: http://u1312.hizliresim.com/1j/v/vxn7s.jpg]

[Resim Engellendi: http://u1312.hizliresim.com/1j/v/vxn82.jpg]

aynen ingiliz setter gibi duruyor ama sanki bacakları biraz daha kısa beagle gibi kırma birşey gibide durmuyor emin olamadım suan kendimle celişiyorum :)

Ama atış yapamıyorum yanlışlıkla 2 saçma yükledim ama m125 bile 2 saçma alabiliyor. Ama bu tetiği düşürmeme rağmen atış gerçekleşmedi ?

sizin yapabileceğiniz birşey değil hatsan a yollayın ücretsiz yapar bir dahakine daha dikkatli ve sert cekin kurma kolunu lütfen eğer sarjoru cıkartım kurma kolu tam cekiliyorsa bos yere atıs yapmayıda deneyebilir siniz genelde bu durumlarda kurma kolu calısmaz

sakın avlamaya kalkmayın hatta ateşli silahınız olsa bile tecrübeniz yoksa yine avlanmayın derim bir tanıdğın annesi gelse sana tavuk kesmeyi öğreteyim dedi tavuğun kafasını kesti ama hayvan ayağa kalkıp koşmaya başladı hala daha o görüntüyü unutamam bilgi ve tecrübe yoksa 3 kuruşluk zevk için o vicdan azabını çekmeye değmez bence

söyle birşey var yanlız tavuk bildiğim kadarı ile kafası aniden kopartırıp kesiliyor hep kaslarıda oynuyor tabi bi süre onun için bağlamak gerekiyor genelde izlediklerim hep öyle televizyonda

Arkadaşlar mod99 5.5 mm havalıma pelet alıcam bi arkadasım jsb 13.43 grain önermişti ama sitede bu peletten istediğimde Rs 13.43 grain olduğunu öne sürüyor, bu aslında rs mi yoksa jsb nin 13.43 graini varda bilmiyor mu? bide bunun yerine sizin dediğiniz jsb 18 grain pelet alsam nasıl olur mod99 için?

Arkadaşlar mod99 5.5 mm havalıma pelet alıcam bi arkadasım jsb 13.43 grain önermişti ama sitede bu peletten istediğimde Rs 13.43 grain olduğunu öne sürüyor, bu aslında rs mi yoksa jsb nin 13.43 graini varda bilmiyor mu? bide bunun yerine sizin dediğiniz jsb 18 grain pelet alsam nasıl olur mod99 için?

13 grain exact jumbo rs oluyor doğru yani 18 grain bence ağır kacar 13 grain daha iyi

bende 97k için 16 14 grain civarinda 5.5 mm arıyorum ama , bulabilirmiyiz acaba.. Jsb Benjamin v.s

aksu avdan jsb lere bakın derim 16 grain exact jumbo veya 13 grain veya falcon marka 13 grain olabilir

dun av bayine gittimde adam üzgün bi tavırla 18 grain geldi 16 grain gelmedi dedim bende 18 granin cok arandığı v.b şeyleri söyledim saolsun güzel bi indirim yaptı 20 kutu aldım daha deneme fırsatı bulamadım ama görünüş acısından 16 grainlere göre daha düzgün ve etekleri kolay yamulmuyor bence :thumbup:

bildiğim kadarı ile yıllık 200 mermi hakkınız var ve korkunç bi vergisi var tavsiyem kaliteli bi yivsiz slug namlu almanız 150-200 metreye kadar gidebilir diye biliyorum emin değilim

arkadaşlar hayırlı akşamlar hatsanın ürettiği at44 ler arasında başlıkta yazdığım gibi "w - wx - w long - wx long - lw" sürümlerinin birbir lerinden ne gibi farkının olduğunu tam olarak anlamış değilim kendi sitesinde dahi özellikleri aynı.

rica etsem bu konu hakkında yeteri kadar bilgisi olan bir dostum arkadaşım beni aydınlatabilir mi ? herkes bir şeyler söylüyor lakin araştırmalarım sonucu kimsenin tam olarak doğru bildiğine emin olamadım..

hemen acıklıyım w walnut yani ceviz agacı oldunu belirtir wx gez göz olmayan + moderator ile gelen versiyondur w long ceviz agacından olup long tüpü vardır 205 cc di sanırsam wx long lw ise ceviz agacı gez göz arpacık yok moderator geliyor + lothar walter namlu ile geliyor tavsiyem wx long lw