Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

teşekkür ederim abi hedefim 200 250 metrede sağlam bir dürbünle 1 lira içne sığdırmak :) bu arada benim tüfeğin dipçiğinde insanın elindeki siğil gibi bişey çıkmış daha önce var mıydı hiç bilmiyorum

hayal kırıklığı yasatmıyımm ama 200 250 metrede pcp ile bile 1 lira grupman yapmak cok zor

Beni onceki mesajlarimdada soyledigim gibi en cok dusunduren maddi kismi. Alacagim silah max 1500 tl olsa buraya topick bile acmaz gider alirdim ancak fx ler servet degerinde :rolleyes: en azindan benim icin. Su an alabilirim fakat yanlis karar vermek istemiyorum.

Ben cok uzun mesafe atmam max 100 m olucak oyle cok iyi aticida degilim peleti igne deliginden gecireyim fantezilerimde yok. Tek istegim 100 m icinde soda sisesi buyuklugunde hedefleri vurabilmek ve vurdugumda patlayip tuz buz olmasini tahribati gorebilmek bu yuzden kendimi min 6.35 kalibre 50 fpe guc olarak kistasladim. Dusuk kalibre ve 40 fpe bir silah kesinlikle almak istemiyorum.
    Simdi bana bt 65 onerdiler fx e 5 kati fiyat odeme pisman olursun dediler. Burada duraksadim fx gercekten bana hatsana odedigim 5 kat para kadar odeyince 5 kat keyif vericekmi? Cokmu farkli olucak? Beklentilerim dogrultusunda iyiki almisim diyecekmiyim? Yoksa biri gelip 800 tl ye 2 ci el bt 65 aldim bende vuruyorum 100m den soda siselerini 70 olmasada 30 atis yapiyorum yazik verdigin paraya diyecekmi?

yanlız söyle bi durum var siz 100 metreden soda sisini demişsiniz at 44 ile 200 metreden bile soda sisesini vurursunuz 5.5 ile neden fx 500 6.35 e kac kat para veriyorsunuz a derseniz ben 50 metreden tavayı deliyim v.b sumatra 6.35 veya air ranger 80 alabilirsinz onun dısı 100 metede soda sisesi için 4-5 bin tl verirmez

iyide kardeşim benim bildiğim kargo şirketleri akşamüstünden itibaren dağıtımı bitirıp gidecek kargo alımı yapar çünkü kargo şubeye götürülecek barkodlanıp ayrımı yapılacak,araçlara yüklenecek.Akşam yedi de teslimi ilk defa duydum.
    not bırakılması ise normal bir uygulama ve hepsi bu şekilde çalışıyor.

evet güncelleme getiriyim konuya suanda cep telefonuma mesaj geldi kargoyu getirmişler evde yokmusuz !!! bir klasik daha yarın bizzat subeye gidip canlarına bi güzel..... kargo parasınıda vermeyi hiç düşünmüyorum bu ne ya sırf 10 tl için insanı maymuna ceviriyolar

Şevrotin yasal degil:) yalniz,,, tek kursun yasal,,20 ga dada mesafe 150 metre nasil uzatilir anlayamadim,, sonucta ikiside silindir namlu ha slug derseniz kisa namlu derseniz tamam surtunme vs super cikis olur

şevrotin dediğiniz ne bi fişek türü mü ? 20ga nın enerjisi yüksek olduğundan dolayı gidebilir diye tahmin ediyorum amerikada operasyonlarda o tarz slug fişekler kullanılır genelde

H.ilal avdan 05.12 Persembe günü aldıgım dürbün ayakları üzerinden 5 gün geçmesine ragmen halen teslim edilemedi ?( Siz siz olun yurtiçinden şaşmayın :thumbup:

emre abi öyle gecen gun hepsiburada.com dan gitar siparişi verdim tarih 7.12 kargo olarak yurtiçi sectim sabah 9.30 ta 9.12 tarihin de elimdeydi gitar bu tüfekler ise taa ingiltereden ayın 5 de cıktı düşünün daha 10 gün olmadan 5 günde geldi gümrükten 1 saate gecti ve sirkete verildi

iyide kardeşim benim bildiğim kargo şirketleri akşamüstünden itibaren dağıtımı bitirıp gidecek kargo alımı yapar çünkü kargo şubeye götürülecek barkodlanıp ayrımı yapılacak,araçlara yüklenecek.Akşam yedi de teslimi ilk defa duydum.

not bırakılması ise normal bir uygulama ve hepsi bu şekilde çalışıyor.

ben mng kargonun yalancısyım ordakı bayan öyle söylede bana bencede cok sacma bi uygulama en gec kargo 5 de kapanıyor diye biliyorum bende

Evet bugun cok sinir edici bi olay basıma geldi bu kargo sirketlerinden cektiklerimiz daha ne kadar sürecek cok merak etmekteyim bir arkadasım babası ile bireysel ithal tüfek dürbün ve dampa ayak getirmiştik tüfekler daystate air ranger daystate air wolf 2 tane hawke sw30 8x32 dürbün ve 4 tane sportmatch dampa gelicekti ürünlerden sadece 1 tane dampa benım için getirtiğini yeni bugun kargo geldimi diye aradığında söyledi bütün gün calıstığı içinde adres olarak kendi evimi göstermiştim ürünleri kontrol etmek için sağlam mı diye saat 6.30 olduğunda aradım gümrükten sabah 9 da cıkıp 10.30 da teslimat kargo sirgetine verilmiş bi bayan cıktı keçiören subesinde calısan adını vermek istemiyorum saat 7 te mutlaka elinizde olur kargonuz kapanmadan son adres sırası sizinki gözüküyor dedi kapattı saat 7 de abimiz aradı kargo geldi mi diye durumu anlattım baya bi sinir ve hayal kırıklığı oldu 2 miz içinde sırf urunleri kontrol etmek için bugun okuldan izin almıstım yarına kaldı yarında okulda olmak zorudayım ve kargoyu kontrol edicek insanda olmıcak evde anlayan suan ciddi olarak tepem attı siz siz olun hiçbir şekilde mng kargoyu tercih etmeyin aynı sirket 2 gün öncede evrak gelicekti evde yokuz diye yazı bırakmıslar ve cekip gitmiler mecburen subeden alıcaz siz siz olun mng kargodan uzak durun

bende kendi hawken için attım bugun Sport HD 3-9x40 için bana gamo black fusıon için sorduğumda dm60 dampa alın dediler debenden türkiyeden alma niyetim vardı ama debenden türkiyeye gümrükten sıkıntısız gelir mi sizce ? yoksa türkiyeden 3 aydır gelmeyen av bayini mi bekliyim ?