Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

O oyunu bilmem ama, gitar çalmayı öğrenmek oyunla öğrenilecek kadar basit bir şey değildir; sabır, disiplin, bolca alıştırma ve yıllarca saç baş yolmak gereklidir. Ekteki gitar o fiyata fena değil ancak, ucuz etin yahnisi yavan olur. Hiç olmazsa Stagg marka bir elektro gitar alın, o fena değildir ancak fiyatı daha pahalıdır.

teşekkür ederim hocam tam ö.m attım siz yazmısınız evet ne kadar sabır istedini biliyorum suna kadar birçok kişi böyle öğrendini görünce yaklasık 5-6 ayda öğrenip her günü video cekip youtube günlükleri var onun için karar verdim

Merhaba Rocksmith 2014 oyunu için bi elektro gitar almak istiyorum bilmiyenler için oyun sizi 0 dan gitar calmayı öğretiyor ustalar için ise kendini geliştirmeyi calısıyolar nota okuyamadım için bu oyunda denemek istiyorum orta kalitede bi elektro gitar aramaktayım ne tavsiye edersiniz max bütcem 250-300 tl http://www.hepsiburada.com/liste/manuel-raymond-mre3bls-elektro-gitar-kilif-hediyeli-ara-kablo-pena-hediyeli/productDetails.aspx?productId=musicses58&categoryId=19018199&SKU=MUSICSES58&navq=fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dmusicses58%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253delectro%255cu0020gitar%252f250.0%253cactual_price%253c500.0%26fh_refview%3dsearch söyle bi gitar beğendim ama ne derece uygun bilmiyorum

100-10000 tllik tufekte dünyanın en iyi tufegi diye bi ünvan alamaz hepsinib - ve + lari vardir ve amaclari vardir örnekler hw100 ve aa lar cok isabetli tufekler ama gücü düşük digerlerine gire veya air ranger ve sumatra cok güçlüler cok hava tüketip uygun mermi bulmak sıkıntılı bunlari düşünüp secmek lazim yani hiçbir tufek dünyanın en iyisi unvanını alamaz

ilk olarak genç bi hobidaş olarak bu beni sevindirdi neden hobiden ileri olarak birer sporcu olamıyoruz.Yaklasık 8 aydır bu hobi ile ilgileniyorum yeni başlamıs olsamda bu forumda coğu şeyi öğrendim teorik olarak öğrendim simdi sıra işi eyleme dökmek geldi. şişe kırma olayınıda gelince ilk başlarda zevk amaclı yaptığım birşeydi yüzlerce şişe toplar kırardım sımdı ise özellikle eylül ankara ft sinden sonra sürekli ft atısına ve grupmanlara odaklandım hafta 3 gün sıkı idman yapıyorum atısıcılık konusunda geliştiğimi hissetiyorum ilk başlarda 50 metrede bırak 1-2 cm lik grupmanı sise vuramadığım zamanlardan sonra suan 50 metrede ft pozisyonunda max. 3cmlik grupman yapıyorum elimdeki ekipmanın sınırına ulaştımın farkında olduğum için değiştirme kararı aldım.Ne zaman okul arkadaş ortamı v.s ortamlar ilgilenen birisini görsem onuda bu hobiye baslatmaya uğraşıyorum ülkemiz için genç sporcu yetiştirmek özellikle bu dalda cok gerekli bir olay.

bence kaliteli bi moderator kullanın namlu ceketi ile at 44 lerde namlu hassa biraz diğer silahlarda öylemi bilmiyorum baska pcp uzun süreli kullanmadğım için ama söyle at 44 te asırı baskı olursa namlu ceketi olurken kırılabilir veya yamulabilir örneğin sert bi viraş döndü tüfek arabada yuvarlandı bir yere carptı extreme bi durum ama namlunun basına böyle birşeyler gelebilir moderator ilede gelebilir böyle ama moderator sadece kullanırken takılırsa sorun olmaz örnek:ben at 44 moderator takmıstım sert plastik kutuya koymustum silaha dürbün takarken tecrübeli bi abim uyardı orda moderator uzun gelmişti namluyu yamultabilir dedimişti biraz mişlı mişli oldu ama tecrübelerimi anlatmak istediğim saygılar iyi aksamlar Fatih bey(abi)

Aslında ben firmayı bu silahı satıyor diye kızmıyorum bu hatayı kabullenip yurtdısına gaz pistonlu satarken bize halen yaylı silahlar dayamaları yüzünden kızıyorum.Biz onların topragından vatanından insanların iyisini önce bize sunmaları gerekirken bunlar iyi malzemeyi yurtdısına kötüyü bize.Bakın mod 85 camo modelini istedim ana bayii bana bize gelmiyor sadece yurt dısına dedi gelde kızma benim memleketimin silah üreticisi bize mal vermiyor dışarı veriyor.
    Neyse konumuz dagıldı boşverelim bunları , AT44 - cok namını duydugum bir tüfek ama aynı namı mod125 içinde duymuştum o nedenle kusura bakmazsanız başka başlangıç tüfeği tavsiyesi rica edicem sizlerden arkadaşlar.Bu arada Diana mod54 cok duydugum başarılı bir tüfek yaylı bir tüfek ama şahane performansı olan isabet yeteneği harika olan bir tüfek diyorlar,szlerinn bu konudaki görüşlerini alabilirsem cok sevinirim.PCP tüfekler tüfeklerde hosuma gidiyor fakat cok teferruatlı oldugunu düsünüyorum,bu konuda herhangibir sıkıntı yasıyormusunuz arkadaşlar ?Mesela en buyuk sorun şu dalgıç tüplerden temin etmek ve dolumunu yaptırmak diye duymuştum bu konuda nasıl çözümlerinizvar anlatırsanız sevinirim arkadaşlar.

mod 54 adını duyurmus bi yaylıdır kullanmadım ama cok ağır bi yaylı olduğunu biliyorum desteksiz atıslar sıkıntı cıkartır kurulması acısından zor mu bılmıyorum ama modfiye edilip 30 fpe güç üretiğini biliyorum ne cok biliyorum yazmısım ya 8o tavsiyem hw97 almanız hem isabetli hemde dianaya göre hafif magnum sınıfı istiyorsanız yani güç diana 54 size göre yok isabet ve hafiflik derseniz hw97

elimden 2 tane hatsan gecmiş bulanan birisi olarak mod 125 aynı gun iade edildi yaklasık 30-40 atıs yaptım mı tüfek mi beni dövdü arasında gidip geliyorum cok gereksiz güçlü bi tüfek ama hatsanı a bağlamayın bunu pcp olarak cok güzel at 44 setleri var forumda bakınız not: at 44 ile 10.000 yapmıslığım var ve isabeti ithal tüfeklerle yarısır durumda doğru kullanımla

Hatsan At44 Set Satilik

at mı vuracagız ağabey :) işin şakası ama o kadar gücle neye atılır ki

biz onu army abimle konustukta yapılmasına yapılırdı kim atar hatta 22.callık air rangerı 80 fpe ye modlanıp 70 grainlik pelletlerle kaldırıp tası kırdığımız vardır bunları hep konustuk oda aynen yapılır ama kac kişi alır 3-5 kişi alıcaksa değmez demişti biraz daha bekleyip 30.cal ve 35 cal sahiplerinin coğalmasını beklersek belki bi sürpiz gelir cemal abi ^^