Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Yeterince inceleseydim büyük borçların altına girip pcp alırdım o da beni sıkıntıya sokardı :)

İyiki zamanında yeterince inceleyememişim. 1 aydır havalı tüfeklerle tanışıyorum daha çok öğrenecek şey var.

Ayrıca bizim combo dx in yanında gelen dampa ayak olması lazım sen tek parça ayak demişsin ?

Bizim hunter dx e moderatör takılıyor mu? sesi fazla geliyor bana ya. sesi az olaydı iyiydi.

hunter kaliteli gamo tek parça ayak ile geliyor antonov abiyide ben uyarmıstım ilk actığında 2. olarak yay sesi olduğu için kesilmez o takılır bi şekilde ama etki yapmaz hiç burada güzel secim hayırlı olsun bende black fusion modelini kullanıyorum namı değer ayı deviren :D baya guclu bi tüfek ama mod 125 gibi tepmiyor ve hafif + kurulması o kadar zor değil isabetide kat kat iyi

ilk olarak .50 tutkunuyumdur onların ülkesinde aslında bizden daha ciddi bi kurallar var bazı eyaletlerte silah polis veya asker dısı tamamen sivil halka yasak veya güney eyaletleri texas louisiana eyaletlerde ise tamamen serbest 12 yaş üstü herkes av veya silah alabılıyor hepsinin ayrı bi sınavı var ben bunu abd için yazdım hepde isteğim 18 i doldurup bir tane cz 5xx serisi almak ama ne para yeter nede yıllık mermi sınırı adamlar günde 200 mermi yakan var bizde ise yıllık sınır 200 olması lazım

aklımda birkaç soru var http://www.ftbrturk.com/viewtopic.php?f=12&t=211 yazısının tamamını okudum ama yinede kafama takılanlar var umarım cevaplarsınız sert plastik cantada teslim edicem silahı dürbünü sökmem sart mı sizce yoksa silahları bavul gibi atmazlar diye umuyorum 8o birde sacmaları cantanın içinde durması bi sakınca olusturur mu normal atesli verirken silahı veriyorsunuz mermiler ve sarjor sizde kalıyor bu bizdede gecerli mi ? yoksa bütün malzemler dursa bi sorun olusturur mu ?

Gelecek Arkadaşlar için Acıklama yapamadık kusura bakmayın. Ucakla gelecek arkadaşların scuba tüp getirmelerine gerek yok. scuba bolca var sadece dolum Aparatlarını getirmeleri yeterli. Yarışma Erteleme gibi drum yok Artık Yağmur camur Kar yağsa bile yapacağız. Sadece yedek elbise getirin bence hava hiç bellı olmaz. :) Arkadaşlar belkı daha güzel olur. saygılar ;grin;

Suan biletleri aldım atıs alanınna sehir merkezinden ulasığımı acıklayabilir misiniz ?

Sayın jackalll ve adalya teşekkür ederim. Kendi imkanlarımla yapabileceğim bir şey yok öyleyse. Öyleki netaraf aşağı ne taraf yukarı alıyor, ne taraf saga ne taraf sola alıyor şaşırmış durumdayım(normal şartlarda bilmeme rağmen).

duruma üzüldüm ne zaman havalı tüfeğe birisi baslasa bi terslik cıkıyor özellikle mod 125 ile ve mutsuz oluyor coğunlukla öyle bende dahil.hatsan onu halledicektir tavsiyem yollayın yeni gibi yapar getirir ve bi dürbün + dampa ayak edinmeniz atıs zevkinizi katlar arada bi düzceye uğruyorum yılda 1-2 kere belki görüşürüz iyi aksamlar

0.3 ve 0.35 inch lerde gelmiş sanırım forumda yavaş yavaş big bore atışları da göreceğiZ.

big bore fazla olmasada var diye biliyorum filintalar fx boss ile calısmaları vardı youtubeda ama fiyatları cok fazla simdilik pelletleri bile yavaş yavaş popular olucak gibi ülkemizde birazda amaca bağlı coğumuz ft ve grupman calısıyoruz uzak mesafe olarak forumda 1 elin parmakğını gecmez

karsılar ama kaliteli bi red dot sart grupman yapıcaksınız yoksa vurduğunuz yeri göremezsiniz red dot işaretinin kücük olucakki görüceksin vurduğunuz yeri tavsiyem 3x9/4x16 büyütmeli dürbünlere bakmanız tabi kaliteli bi dampa ayak ile

selamlar herkeze kullandığım palletler hakkında bir sorum olucak premıer hellow poıntle 40 mt yi +2 dot la vururken rws süper hellow poıntle + 1,5 dotla vuruyor tüfeğim. Premıer rws den daha ağır olmasına rağmen neden daha yüksek dot ta vuruyor acaba? saygılar yardımcı olan herkeze teşekkürler şimdiden.

tüfek dürbün nedir acaba ? hava basıncı bunlar değiştirir hep tahmineb cevap su ağır olan yani hollow point enerjisini cabuk kaybediyor düşme yapıyor en düz hali budur rüzgar kosulları v.b koşullar etkiler cok

edit:simdia anladım normaldir ağır olan pellet enerjisini daha cabuk korur daha doğrusu bc değeri ile ilgisi var