Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadasim öncelikle hayırlı olsun...Bende bu silahtan kullanıyorum ve cook memnunum.Ama bi sorum olcak gamo whisper fusion pro yla bu silah aynimi yoksa varmı bi farklılık 33mm silindir çapı varmış bu dogrumu? Simdiden Teşekkürler kazasiz belasiz boll eğlenceli atışlar :)

evet aynısı whisper fusion ile pro baska bi modeli sanırsam kundakta yanaklık cıkma yeri var işte anladınız onun dısı herşey doğru 33mm silindir capıda var.

ellerine saglik kardesim hayirli ugurlu olsun..guzel guzel fotolarinida cek koyda alem yakisikli tufek gorsun :) sklirsan benim hunter dxle takaslar degisik degisik kullaniriz ne de olsa kardes sayilirlar :) tekrar hayirli olsun...

gelsin resimler

[Resim Engellendi: http://n1310.hizliresim.com/1g/s/tvxj0.jpg]
    suan dürbünsüz pek birşeye benzemiyor
    [Resim Engellendi: http://p1310.hizliresim.com/1g/s/tvxmf.jpg]
    özel moderator sistemi

[Resim Engellendi: http://n1310.hizliresim.com/1g/s/tvxqz.jpg]

tüfeğin resmini de isterizzz =)

haha koyarım birazdan veya yarın.

ellerine saglik kardesim hayirli ugurlu olsun..guzel guzel fotolarinida cek koyda alem yakisikli tufek gorsun :) sklirsan benim hunter dxle takaslar degisik degisik kullaniriz ne de olsa kardes sayilirlar :) tekrar hayirli olsun...

saolasın tabii bundan sonra hunter güçsüz gelir ama :D

Bütün abilerim ve kardeşlerimi merhaba uzun zamandır bi yaylı aramaktaydım en sonunda black fusion'da karar kıldım alıcak arkadaşlar için kücük bi inceleme yapmak istedim.
    ilk olarak özelliklerinden bahsetmek istiyorum tüfek oldukca hafif ve güçlü bi tüfek ağırlık ve tepmeyi oranlıcak olursak

hafiflik:3.0 kilo dürbünsüz dampa ayak ve 3x9x32 ile 3.5 kilo oluyor eğer dampanın ölçüsü doğru ise dürbünü hassas mutfak terazisinde ölçtüm
    geri tepme:orta-yüksek dampa sart
    isabet:oldukca iyi
    pellet secme:suanda sadece yanında gelen gamo pro hunterları denedim jsb lerime kıyamadım :D onla bile isabeti gayet iyi
    güç:oldukça güçlü 16 grainlik pelleti 780 fps ile atıyor tutartılıkta gayet iyi 22 fpe güce sahip
    fiyat-performans oranı(f/p):bence gayet iyi magnum sınıf olarak diana 350/460 ile yarısır durumda
    kırma güçlüğü:gayet kolay mod 125 gibi bir yerinizi yırmıyorsunuz
    sessizlik:özel ses kesme yapısı ile oldukca sessiz
    tetik:yaylı tüfeklerin en büyük sorunu sat tetik cok hassas ve cok kaliteli hatsan sas tetiklerinden cok daha iyi

ilk grupmanlar fotoları birazdan geliyor.

konuya katılıyorum diğer markalar konusunda biraz eksiklik sahip olabilir ama yakın zamanda almayı dusundumuz bi hw veya aa yı baska hangi firma satma riskini göze alır bunlar cok büyük paralar stokta tutması zor olur bu tip tüfekleri bu forumda son 6 ayda kac kişi bi aa veya hw veya daystate aldı tas catlasa 40 kişidir tahminen o kadar tüfeği elinde tutucakğına 5-10 gün bekliyip az karla ucuza satmak varken niye bize kazık bi fiyattan satsın hazır tutup yada zarar etsin bayramda perşembe günü gamo black fusion sipariş ettim baska bi av bayisinden salı günü elimdeydi tüfek nedeni ise bayram olarak kargo firmaları calısmıyor dediler.aldığım tüfekte h.av dan ucuza satıyordu ama diğer marketler buyuk tüfeklere girmeye korkuyolar veya cesaretleri yok işe girmeye kucuk bi not daha h.avın en büyük eksiği o meshur dolum aparatırıdır kac kişiye daha yollancak cok merak ediyorum ben 4 ay içinde 3 kişiyi saydım forumdan

Ben denedim tavsiye etmiyorum... 8o belkide ben beceremedim bilmiyorum.

2 ihtimal var ya ayarlar yanlıs oldu yada yanlıs bi hedefe attınız nedenleri yazılım ilk ses ile carpıtığı yere ulasım süresini hesaplıyıp sonuc cıkartıyor sese asırı duyarlı ve carptığında yüksek bi ses cıkartıcak nesne lazım tercihen sac veya eski tava 2. sonuclar o kadar net cıkmıyor gücü düşürüşmüş ve regülator takılan at 44 830 ile atıyordu sonuc chronoda cepten ölçtümde ise 780 civarı bi sonuc veriyor regülator gibi ince ayarları değilde sadece tahmini hızını hesaplamak için kullanılabilir bi proglamdır

olmaz kesinlikle biz 300 bar kullanıyoruz o kac bar kullanıyor tahminimce 30-40 barı gecemez öyle bi akvaryum veya fazladır pompayı fazla dert etmeyin emin olun bu hobi için uğraşmak insanı yormuyor birazcık enerji harcıcaksınız pcp alıcaksanız eğer bütceniz 1000 tl kadar ise kesinlikle bi tane at 44 seti alın scubada gelmiş olun normalde 950 tl civarı satılıyor bayilerde pompa ile aklınızda bulunsun

Bende At 44 ' ün gücünü merak ediyorum. ( long değil normal olanların ) 18 ve 22 gran pelletlerde sanki yaylılardan daha güçsüz geliyor. cron olmadığından ben ölçemedim ama aranızda farklı pelletlerde çıkış hızıhı ölçen var mı?

ben ölçtüm fabrika cıkıslı 16 graini 950 fps ile atıyordu 32 fpe yani diğer pelletleri denemedim

at 44 e uzun ısrar sonucunda bi regülator taktırdım suan 200 bardan 110 bara 50 atıs yapıyor cronodan tamamen 50 atısı ölçtüm komsum saolsun cronoyu ödünç verdi 830-840 arası attı hepsini ne asağı nede üste cıktı hızı nasıl bi ayar yaptıysak :D suan uzun mesafe grupman calısıyorum müsait olunca (rezil olmıcak bi grupman yaptığım zaman 8o ) foruma eklicem

iyi bir karar erhan bey, ben de işte bu yüzden ne zamandır sumatra ile boğuşuyorum, şuna bir regulr yapan olmadı bir türlü.

son olarak tüpe bağlı olarak bir çok sabit kuvvette atış yapabldim ve isabet sağladım. Bir yolunu bulursam uzun mesafe atışları deneyeceğim siz de deneyin görelim, bir şeyler yapalım.

alpaslan abi sumatra ile ö.m atıcam birazdan o yöntemi deneyin uzun mesafe için