Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bu saçma türleri çok ağır olduğu için, magnum sınıfı bile olsa yaylılarda kısa mesafelerde (60 metre civarı) kullanılabiliyor, çünkü yaylı tüfeklerin gücü itiş için yetersiz kalıyor. Pcplerde ise uzak mesafelerde bile kullanılabiliyor, silahın gücünden dolayı. Yaylılarda kullanılamaz diye bir şey yok tabi ki, rüzgar vb gibi etkenlerden daha az etkilenmesi dolayısıyla isabeti daha verimli oluyor. Bence kullanın, bu mesafelerde tahribatını deneyimleyin, tahribatı hoşunuza gidebilir. Ancak uzak mesafelerde verim beklememelisiniz.

kücük bi ek yapmam lazım agır pelletler yay kırılmasına veya yorulması sorununu yasatabilir 30 grainlik ince mehmet kullanan torun k101 de kullandık yayı kırıldı 2 atısta

Arasinda fazla fark yok Omer sen kara simsekte diyebilirsin 8o

az da olsa güçten taviz verebilirim ne de olsa 1700 metreden adam vurmayacağım ama daha fazla isabeti mümkün kılan böyle bie kit 460 için var mı

ve kaç paradır

alpaslan amca sonucta diana 460 güç tüfeği isabet olarak hw97 ile yarısması zor ama yay değiştirip daha kısa ve yumusak bi yay ile bide piston değişirse gücü düşebilri

Dostum resimleri goremiyorum suan. 15 gun sonra turkiyeye gelicem gelir gelmez beklemeden bitane almak istiyorum . Kaşıntı iyice sardı bunyeyi :)

100-150 metre amacın tahribat ise güçlü tüfekler isterlar aa veya cometa zayıf kalabilir ama sise vuruyım diyosan yeterlidir onun dısı her 2 sinidi yapıyım diyosan airwolftur yada safkan güç air ranger güç istemiyorsan aa dan yasma derim kendini kanıtlamıs bi markadır

ben güç vidası nedir bilmiyorum henüz ama daha önce ki konuda ajanda örneğim vardı baya güçlü olduğunun farkındayım.

sen ne istiyorsan bana özelden yaz ben alır gönderirim sana.

Birde ince mehmet öneren çok var ama ne zaman onu kullansam şarjörde takılma oluyor sanırım uzunluğundan kaynaklı

ilk önce hayırlı olsun adasim abim tavaiyem h&n baracuda pelleti bi dene birazcik pahalı ama isabet cok iyi diyolar deneyin bence bi kazasiz atislar

Black fusion, ve black night serisi 29 joule enerji üretirler hunter dx den güçlüdürler 5.5mm gönül rahatlıgı ile alabilirsin, ayrıca blackfusion moderatörü ve ceketli namlusu çok şı ve sessiz

Black fusion, ve black night serisi 29 joule enerji üretirler hunter dx den güçlüdürler 5.5mm gönül rahatlıgı ile alabilirsin, ayrıca blackfusion moderatörü ve ceketli namlusu çok şı ve sessiz

29 joule yaklasik 22 ft yani mod 125 kadar guclu bi silah oluyor kullandiniz ise isabet konusu nasil ? ilgimi cekti magnum yayli olmasi

Elektronik??

atıslarınız cok güzel.

fx glad düşük güç 300 atıs :P ;lol; ;lol; saka bi yana yaylı bi pratiklik aynı zamanda biraz yorgunluk kım kırıcak :D yaylıyı köy veya müsait bi balkondan atmak için iyidir otur sandalyeye at dağa tasa yorulmazsın maliyeti az (benim düşüncem bu basbakanın dibinde oturunca o silahın cantası bile bomba gibi oluyor :D) pcp ise büyük sehir işi scuba doldurtma olsun kaliteli pellet aramak yaylıya nazaran daha zor yaylıda en kötü durumda bi gamo bulursun yada avsan gibi markalar

pcp=tembel silahı + büyük sehir için iyi + atıs yeteğini fazla gerektirmez(magnum yaylıya nazaran)+uzak mesafe için iyi+araziye cıkmak sart evde atmak zor
    yaylı=kolay tasınır+kolay kolay pellet secmez+masrafı az+evde kullanılabilir gücü pcp ye nazaran az ve tehlikesi az ev ortamı için

Airsoftundan, Yaylısına...Pcp sinden Ateşlisine Tüm Değerli Atıcılara Selam....

Şu FT denen atıcılık sporu Aziz ülkemde kabul gördükçe, dostlar ve bilinçli atıcılık sporu geliştikçe ruhumda heykeller dikiliyor....Başarında dediği gibi hep çıta, kalite artıyor , çok gönül vererek yaptığımız güzel hobimiz sporumuz gelişiyor...ve bu sporda bizi güzel keyifli günler bekliyor...

Şimdi hangi birine teşekkür edeyim? A-Z ye organizatörleri mi, sabahtan akşama gık demeden naz yapmadan duran Değerli Hakemleri mi, Köfteleri ısmarlayana mı, Değer verip onca yollardan vakit ayırıp gelenleri mi, Dereceye girenleri mi, ...Hangisini tebrik edeyim.... Sizde biliyorsunuz ki tebrik etmekle yetecek gibi değil? Herkesi tek tek kutluyorum...Kişilik gereği Kimisi dört dörtlük olsa, kimisi dıngırdasa, mırın kırın etsede, Atıcı adam mı,, Başımın tacıdır arkadaş....

Burada Sn.Koordinatörüm Kostokuda bir hususu hatırlattığı için teşekkür ediyorum..Artık yarışmalardaki hedefler yüksek fplerden dolayı arıza yapıyor, kimine devriliyor kimine devrilmiyor tarumar olmuş vs...Sn.İmponunda dediği gibi bizde artık ufak ufak dünya standartlarına yanaşmamız lazım...çok şükür bir mesafe alındı, A-Takımını 940 fpsleri kabul etmedikleri eş dost nazında dahi yumuşamadıklarından dolayı kutluyorum. Doğrusu buydu...Ama arkadaşlar biz niye Dünya kupasına adam göndermeyelim...Niye kendimizde imkanlar ölçüsünde bu kupalara gidip yarışmayalım, işte bunlar atıcılığımız geliştikçe olacak meseleler, bu özenerek izlediğimiz adamlar analarının karnından atıcı doğmadı, süslenip püslenip, arma yelekleriyle çıkıyorlar sahaya 12 fpyle 50 metreden ağacın tepesindeki 2 cm vuruyorlar....e bizde vururuz...ama 30 fplerle zor ..bu hız düşmeli arkadaşlar..kendimizi yetiştirmeliyiz...mildot hesabını herkes bıraksın, bu işin doğrusu clicktir, bizim geçtiğimiz dereden bir daha geçmenin alemi yok, bunlarıda efelik taslamak adına söylemiyorum, beni bilen bilir.....Hepimiz bu işi ciddiye almalıyız tüfekleri kıştan hazırlamalıyız, lakin Allah sağlık ömür verirse daha heyecanlı, daha güzel , daha titiz, daha disiplinli, daha hazırlıklı, daha tad alacağımız yarışmalar olacak...Herkesi Sevgi Saygı ile selamlıyorum, (Kamuran Bey, hakkatten ayrı bir enerjiyle ve atıcıyı motive edercesine gayretlerinden ötürü kendisine tekrar teşekkür ediyorum)

kesinlikle katılıyorum ama herkesin 12 fp lik bi tüfeği alıcak gücü yok yavaş yavaş gelişicek bence bu hobi

Tam kurma durumunda, sıkıntı olmuyor ancak, kuramadığı zaman şarjör yine dönüyor ve ikinci kez alıyor. Her neyse, bu çok ta büyük sorun değil aslında, en fazla fazladan bir saçma daha gider o kadar. 100 atışta 1 kez olsa ne fark eder ki. :) Benim asıl merak ettiğim, sorun çözüldü mü? Yanıt gelmedi, açıkçası merak ta ettim. :)

aa o doğru basıma hiç gelmedi ama mermi alıyordu 8o :D öyle sumatra recluse ile 1 sarjor doldurup atanlar var at ile atsalar nolur ki :him:s :him:s

Model yili. 091321337 bu ay yapılmıs bu tüfek eylül 2013 böyle bi hata olması cok ilginç basıma geldi ama 2 tane pellet girmedi hiç en fazla sarjor sıkıstı en iyisi tüpü söküp örgü şisi veya yiv e zarar vermicek bi alet ile cıkartmak ama tahminen 1 tane alması lazım 2 tane alması için 1 tanesinin atıp içinde yarı yolda kalıp 2. yi sürmek buda düşük basınçta o bile zor ihtimal garipsedim cok