Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

ilk ft den dersler:
    1.chrono sonrasi pelleti unutma bos atis yapınca insana koyuyor 8o
    2.acele etme her parkurda 5 dakikan var ben ise hepsini 5 dakikanın altinda bitirdim
    3.hedef sırasını unutna beni şaşırmadi ama o hataya düşenler var
    4.tufegini kucuk görme ben bunu yapıyordum bundan sonra asla yapmicam hicbir asagi kalır yani yok

bir dahaki ft de görüşmek üzere :thumbup: :love: ;avci; agt

av market pazar günleri kapalı oluyor. pazan günleri açık olan ve düzgün pellet vs bulabileceğimiz dükkanlar var mı?? geçenlerde yiba çarşısının üst katlarının hep av bayi olduğunu okudum forumda ama gidip göremedim daha. orasını biliyor musunuz? nasıldır? pellet falan bulabilir miyiz?

av bayi olarak ankarada bi av market oda zorunlu olduğum için girmiştim nikko 2.5x10 dürbünü bana 1600 tl demiştin ondan sonra bir daha uğramadım pelleri genelde dediğim av marketten arıyorum burada pazar günleri sanırsam yasal zorunluluk gibi birşey kapatmak hani nasıl berberler haftada 1 gün kapatmak zorunda onun gibi birşey

küçük bi dükkan var avmarketin karsısında togaylarav diye baba oğul işletiyor cok sevecenler işlerini iyi yapıyolar fazla ürünleri yok genelde sacma olarak gamo ve jsb var tüfek olarak ellerinde hatsan at 44 ve bt 65 var diye biliyorum belki evanix de vardır ilk tüfeğim olan mod 125 almaya gittimde yanındaki dükkana girdim sorduk adam cok bilmiş bi tavırla mod 125 üstünde dürbünü sadece ben durdurdum ankara da dedi (sanki dampa ayakğı bılmıyoruz) yanındaki dükkana girdik işte adamlara sordum var dediler ama tavsiyem mod 99 veya 95 dediler neden söylemedilr bende ısrar ettim aldım tüfeği 300 tl ye + 2 tane jsb 250 lik ve kılıf+ test ettik orda gücünü sevdim hemen a takımın oraya gittim ve ne göreyim kolup koptu kopacak o nasıl bi yay 8o ;lol; ;lol; neyse ordaki abilerim tavsiyesi ile hemem döndük iade edip at 44 aldım cok iyi bi av bayi buda böyle bi hikaye hobidaş abilerim, amcalarım, kardeşlerim

Merhabalar 10 gün önce bir miktar jsbhatsan ve jsb saçma alımı yaptım farklı iki bayiden

JSbhatsan 18.13 gr ex.heavy saçmanın 6 kutusunuda inceledim içerisinde çok miktarda yamuk etekli saçmalar var beni açıkçası şaşırttı hemen aynı partide gelen kırmızı kutu 500'luk 15.89 gr jsb kırmızı kutuyu incelecim onda diğerlerine nazaran daha az ama yinede göz ardı edilecek miktarda değildi.

Bunlardan bir gün önce gelen 6 kutuluk jsb hatsan staraton Jumbo 15,89 gr partisinide kontrol ettim bunlar mükemmele yakın. yamuk etekli bulmak imkansız. Fiyatlarıda diğer saçmaya göre çok daha uygun biri 13 tl diğeri 21 tl 2 gr için dehşet fark.

jsb hatsan staraton Jumbo 15,89 gr daha önce hiç kullanmadım sırf fiyatı uygun diye aldım ama inşallah pişman etmez.

13 tl ???? o av bayini söyler misiniz ben sözde tanıdık diye 15-17 arası alıyorumda :D

mavu kutu exact rs 13.43 grain ler kutunun içinde ince bir sünger koymuşlar pelletler ezilmesin diye. kutuyu da güzelce önce havalı naylonla kaplamışlar, ardından kalın bir karton kutuya koymuşlar onuda kagitla güzelce kaplamışlar yani kargodan olma ihtimali çookk çok düşük bence fabrikasyon.

doğrudur olabilir cok yumusak bi pellet kargocuların günağını almayalım iyi atıslar

pelletleri bugun bende almış bulunmaktayım güzel paketlemiş olmaları benimde hoşuma gitti lakin kutuyu açtığımda pelletlerin etekleri yamuk yamuktu ince mehmetin kutusunda bile yamuk pellet daha az çıkıyordu

jsb rs mi yoksa kırmızı kutu airarms jsb mi ? kırmızı kutu ise nedense birçok kişiye öyle cıkıyor coğu kişide kargocuyu sucluyor ne derece doğru bilemiyoruım

herkeze merhabalar sizlerle yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum . Belki bilenler vardır zaten ama bilmeyenler için ben paylaşmak istedim. Hatsan VORTEX diye bir piston çıkartmış. Bu piston kurmalı tüfeklere yay yerine takılıyor. Pistonun içine basılan gaz ile sıkıştırmayla işliyor sanırım ben öyle gördüm. Bu piston tepme olayını ortadan kaldırıp daha stabil atış yapmayı sağlıyormuş. Bilgi almak için hatsana mail attım ve bu piston 2014 te satışa sunulacakmış ve elimizdeki tüfeklere montesi yapılabiliyomuş sanırım. internet sitelerine baktığımda yurt dışında satışa sunulmuş hatta yeni üretim tüfeklerin bir çoğunda var. türkiyede neden bu şekilde oluyor hiç anlamıyorum.. Satışa sunulsunda deneyelim bakalım sniperle isabetli atış yapmak mod 125 serisiyle dampasız isabetli atış yapmak zevkli olsa gerek :thumbup: .. Edindiğim bilgiler ile bu durumu merak eden arkadaşlara abilerime dostlarıma yardımcı olabildiysem ne mutlu. Saygılar.....

söyle bi durum var pistonlu silahlarda tepiyor hatta kurması daha zor olur yaylıdan ama avantajları sürekli aynı hızla atması ve isabetli yani dampasız mod 125 diye birşey olmıcak bende cok isterdim :D

Umarim tufek isabetli cikar.peki gucu 12ft olabilirmi diye dusunuyorum.croni disinda tufegin gucunu anlamak mumkun olurmu.nighthawke acaba bu silah 12ft ise benim cok isabetli olan hw97k tufenimden daha cok isabetli olurmu
    Yani ruzgarda hw97k dan daha kucuk grup cikarirmi 50m de

güc ayarını yapılması lazım internette bircok modifiye videosu var isabet olur mu bilemem kullanmadım orjinal hali 27-30 fpe arası bi değer veriyor diye biliyorum

Yarışma saat 08.00 da başlayacaktır. Özellikle ilk sıralardaki yarışmacıların vaktinde gelmeleri önem arz etmektedir.

KAyıtlar saat 09.30'a kadar devam edecektir.

Bu nedenle, yarışmanın vakitlice ve düzgün bir şekilde yapılabilmesi için listedeki yarışmacıların belirtilen saate kadar kayıtlarını yaptırıp, yarışma puan kartlarını almaları gerekmektedir.

erdem abi(amca) :) kayıt derken gelince mi kayıt yaptırcaz orda ?

Değerli A-takımı üyeleri; Ev sahipliğini yaptığımız FT yarışması için 21 eylül cumartesi günü hazırlık yapacağız. Ufak tefek eşya taşıma işi var. Ankara dışından gelecek misafirlerimizin bir kısmı Cumartesi geliyor. Dolayısıyla müsait olanların gelmeleri rica olunur.

yasin abi gelirken birşey lazım mı getiriyim ? pazar günü için cumartesi gelmem zor biraz araba yok

cok güzel sentetik kundaklı at 44 ler ağırlık merkezi cok önde rahatsızlık veriyor atısta en iyisi değiştirme yeni bi kundak istiyim hayırlı olsun tekradan