Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bugün saat 7 de ormana gittim dürbün ayarı yapmak için birde en çok merak ettiğim 50 metre grupmanı yapmak için.
    İlk önce 20 metreye dürbünü sıfırladım ve 1 tl gibi grupman oldu.Ama 30 metrede falan dürbün yetersiz gelmeye başladı zoom 9da ama 1 tl grupmanı yapmak biraz zor gibi ama yeşil şişeleri çok güzel dağıtıyor ilk önce üst kısmı düşüyor sonra altını uçurmak güzel duygu. :thumbup: Bazılarınıda delip geçmiş.şuan eksikliğini hissettiklerim ayak ve güzel bir dürbün.bu arada 3 çeşit saçma götürdüm ikisi gamo biri jsb exact jumbo 18 grains yazan.En iyi grubu yapan jsb idi.ilk kullanışımda anladım.

jsb doğru karar tüfeğin kundağı hangi ağaç bide ağırlık merkezi önde mi sizin at 44 ün bunları cevaplarsanız sevinirim tüfeğin kundağını değiştircemde beğendim ve ağırlık merkezi önemli :D

h

Dış mekanda yaptım ve pek rüzgar yoktu, tamamen benim kötü atmamla alakalı. Oturarak yaptım atışları ama destekli değil. Nefes kontrolünü iyi yapamıyorum ve elim titriyor :) Bence de HW50 ile çok daha iyisi yapılabilir. Bakalım yavaş yavaş geliştirmeye çalışacağım ben de kendimi.

Bu arada Gamo TS10'un düz uçlu olmadığını farkettim az önce. TS10 kutusuna düz uçlu peletler koymuşum ve hangi marka olduğunu da bulamadım maalesef (o peletler birkaç sene önceden kalma).

gamo pro match olabilir mi dümdüz uclu ? [Resim Engellendi: http://www.google.com.tr/url?sa=i&source=images&cd=&docid=G1d5vSzDscD-6M&tbnid=9adXRzCDf33sHM:&ved=0CAUQjBwwAA&url=http%3A%2F%2Fmrgadget.co.za%2Fcatalog%2Fimages%2FGAMO_Pro_Match_Compitition_500.jpg&ei=45k0UtW7DcGltAbRpIHwCQ&psig=AFQjCNFmdvV1l6JqJAgO3xcg8Vrxzr25qA&ust=1379265379274209]

evanix r6 kullanan varmı arkadaşlar nasıl bir tüfek acaba performansı hakkında bilgi alabilirmiyim. servis olanağı daönemli tabi.

servis hatsan karşılar performansı konusunda yorum yapmıyorum yapınca kullandın mı sanki diye gereksiz laf yapıyoralr isterseniz özelden mesaj atarım ;)

50 mt atışına bakınca başarılı bir yarışma çıkarabilirsiniz. Saç kalınlığını sanırım yanlış ölçmüşsünüz :)

evet yanlıs ölçmem mümkün gibi göz kararı yapmıstık

Atışlar iyi yanlız benim merak ettiğim yarışma da yaş sınırlaması var diye biliyorum. 18 yaş altı yarışamıyor yarışmalar da diye. Kurallardan bakmak lazım. Saygılar

yasin abiye sordum mehmet abi yaş sınırı konmamış sizin yarısmanızda

Hocam kendinize 5 tane çıta bulun. Yazdırılabilir hedeflerden mesafeye göre küçüklü büyüklü çıktı alın. Çıtaları toprağa sokup hedef kağıtlarını kenarlarından raptiyeleyin. 5 tane hedefi 50-10 metre arası dizin. En azından bu şekilde daha iyi antreman olur.

güzel fikir ama kapalı garajda atıyorum bunları betona saplama sansım yok :D

50m için güzel atmışsınız. diğer mesafeleri de tüpteki havanın durumuna göe (regülator yoksa) ve hangi dotta vurduğunu (yada clik ayarını) bilerek giderseniz iyi olur :)

teşekkür ederim alıstım dot ayarına regülator suan almıcam kıs geliyor onun montajını kendi yapamıcamdan dolayi biraz vakit geçsin bahar gibi yine bi yasin abiye uğrıcak gibiyim :D

İlk ft yarısman olucağından dolayı biraz atıs kosullarına alıştırma yapıyım dedim sonuçlar bütün atıslar 24x büyütmede yapıldı
    [Resim Engellendi: http://m1309.hizliresim.com/1f/d/smdd4.jpg] tuğlaya 3 atıs 50 metre yerde oturarak pozisyonda yapıldı ft pozisyonu
    [Resim Engellendi: http://m1309.hizliresim.com/1f/d/smdmd.jpg]atıs kağıdına ayakta ft pozisyonunda attım son atısım kolum yorulduğundan birazcık kaydı
    [Resim Engellendi: http://p1309.hizliresim.com/1f/d/smdqm.jpg] buda çömelmiş bi sekilde kalın saca atıldı sacın kalınlığı 8mm di
    tüfeğim at 44 güç ayarı setskur ile ortalama 16 grain jsb pelleti 890 fps ile atıyor

burdan yasin abiye(wrangler) tüfeğin güç ayarını yapmamda yardımcı olduğu için cok teşekkürler

2 sene önce arkadaşım ile çektiğimiz bir HD Video...

Saçmanın geliş sesi ve suya çarpışını merak edip çekmiştik. :thumbup:

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

elinize sağlık ama cok tehlikeli suya attınız her sacma/pellet sekebilir ver istemenyen yere gidebilir...

Maalesef buralarda scuba dolumu yok, ki olsaydı bile 6lt lik 300 bar kullanım basıncına sahip bir tüple 220bardan 120bara kadar sadece 9 defa dolum yapabilecektim. Spor yapmaya burun kıvırırken tüfeğin hatırına sporda arada kaynıyor :P

nasıl dolumu yok konyada değil misiniz ? meram beledeyesi itfaiye dolduruyor rica ederseniz

Arkadaşlar, Royale 500 ile ilgili birçok gelişme var. Vaktim oldukça bahsedeceğim.

Biraz önce bu sıralar sıklıkla yaptığım üzere 0 bar basınçtan 220 bara Hatsan pompa ile yaklaşık 3 saatte, 50 pompa yaklaşık 10dk mola yaparak 635 pompalamayla fazla zorlamadan doldurdum. Atışlar yarın artık :)

mahlakah :D ben at 44 pompayla doldurkurken 2 tüp dolduryordum dus girip cıkıyordum cok terletip yoruyuror

Fx Gladiator marka silahımın namlu ucu oringinin deforme olduğunu farkettim.... Elimdeki oringler dolum ucu ve namlu içi olduğu için küçük geldi.... Fx Glad için namlu ucu oringi nereden temin edebilirim ve ölçüleri nelerdir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

ölcüyü bilmiyorum ama bi kombiciye giderseniz... oringleri isteyin cesitli boylarda ordan tüfekte deneyin rica edip olanı satın alın...

baba ben arabayla atışa gidicem desem başka işinmi yok der burda heryer atış alanı zaten :D

sorun su babam arabayı iyi kullanmıyorum arabasına binmeye korkuyorum :D annem ise cok iyi bi şoför ama onuda yormak istemiyorum arka garaj acık aslında güzel ama basbakana komsuyuz 10-15 tane sivil polis geziyor meskul mahel kanunu gectim suikast ile suclanırım acık alanda görseler bu silahı 8o u½%; ;lol; ;lol;

sana bir şeyleri yutturmaya uğraşıyor gibi sanki ikna etmek endişesi var havasına girdiğimizi hissediyorum ama A takımından saygı değer bir ağabeyimiz elindeki pcpyi satıı tüpünü de bana verdi her şeyi satıp bir yaylı aldı şimdi yanında teşkilat taşımadan cebinde iki kutu peletle pazar günleri çıkıp çocuklarıyla birlikte akşama kadar güle oynaya hem pikniklerini hem de atışlarını yapıyorlar. o yaylıya terfi etti.

Sen yaylıyı beğenmiyorsun

benim sumatram var aynı zamanda iki yaylı silahım da var. En çok yaylıları beğeniyorum, çok pratik oluyorlar. Tabii sen bilirsin.

+11111 bende yaylı arıyorum gamo hunter dx alıcam gibi... para biriktirip pcp cok sıkıntılı suan scuba tüpüm bitmek üzere turnuvaya kalsın diye içinde atısa gitmiyorum üşeniyorum ve utanıyorum aileme söylemeye artık mühye köyüne atısa gidicem mecbura anne baba herşeye kosmaların istemiyorum :) garajda atıs bir yere kadar 100 metre ama cok yankı yapıyor rahat sise kıramıyorum :D yada yankıyı moderator ile bile belli bi yankı yapıyo bu yüzden bi yaylı sart